Reclamă

Jennifer Lopez și Emme au ieșit la cumpărături pe străzile din Beverly Hills. Mama și fiica au petrecut timp de calitate

Jennifer Lopez și Emme au ieșit la cumpărături pe străzile din Beverly Hills. Mama și fiica au petrecut timp de calitate împreună. Cele două nu au fost însoțite de Ben Affleck, nici de fratele Emmei. Fiul cântăreței a preferat să rămână acasă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 27 decembrie 2023, 7:58 / Actualizat: 27 decembrie 2023, 9:35

JLo este o mamă implicată și dedicată. Aceasta încearcă să petreacă tot mai mult timp cu copii ei. Perioada sărbătorilor de iarnă a fost marcată și de câteva pauze de la proiectele importante. Astfel, Jennifer a putut să se dedice mai mult familiei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Emme au ieșit la cumpărături pe străzile din Beverly Hills

Jennifer Lopez și Emme au fost surprinse pe străzile din Beverly Hills. Cele doua au mers la cumpărături și s-au distrat o zi întreagă. Acestea au petrecut sărbătorile de iarnă alături de întreaga familie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez și Emme în timp ce se țin de mână după ce au făcut cumpărături de Crăciun
Jennifer Lopez și Emme au ieșit la cumpărături pe străzile din Beverly Hills / Profimedia Images

Pe conturile de social media, Jennifer au postat și câteva imagini din interiorul casei sale. Aceasta a vrut să le arate fanilor săi din mediul online cum a petrecut Crăciunul.

Reclamă

Pentru plimbarea relaxantă, Jennifer a ales să  poarte o ținută monocromatică. Cântăreața latino a optat pentru o maletă la care a asortat o pereche de blugi negri. Diva și-a completat ținuta cu un terci din piele și cu poșeta sa preferată, scrie PageSix.

Accesoriile nu au lipsit nici ele din ținuta divei. Aceasta a optat pentru o pereche de ochelari de soare și o pereche de cercei masivi din aur. Emme, fiica vedetei, a preferat o ținută casual. Aceasta a purtat un tricou larg și o pereche de bermude.

Emme este adepta ținutelor masculine și apare rareori în rochii și tocuri. Jennifer a declarat în trecut că nu este deranjată de alegerile vestimentare ale fiicei sale.

Reclamă

Diva încearcă să o susțină pe Emme în tot ceea ce face. Recent, Jennifer a fost surprinsă la un concert de colinde. Artista a aștepat-o pe adolescenta de 15 ani cu un buchet mare de flori.

Jennifer Lopez este o mamă implicată și dedicată

Jennifer Lopez face tot posibilul să fie cât mai prezentă în viața adolescenților săi. Într-un interviu din trecut a declarat că „este dificil pentru ei să-și petreacă adolescența în lumina reflectoarelor”. Jennifer știe că există o presiune imensă pe umerii celor doi adolescenți.

Emme și Max nu au mai fost văzuți la fel de des în public cu mama lor. Apropiații vedetei spun că Max ar fi fost deranjat de modul în care se desfășoară ieșirile sale în public cu JLo.

Cântăreața este urmărită la fiecare pas de paparazzi. Emme, pe de altă parte, a continuată să iasă în public cu Jennifer Lopez, dar și cu ben Affleck.

Emme și Max au venit pe lume în anul 2008 și au fost încă de la început în lumina reflectoarelor. Cei doi petrec mai mult timp cu mama lor, decât petrec cu tatăl lor, Marc Anthony, scrie presa de peste hotare.

JLo și Marc Anthony au divorțat în anul 2014 și au decis să se implice în mod egal în viața copiilor lor. Cântăreața a încercat mereu să le ofere tot ce este mai bun copiilor lor. Ben Affleck și-a asumat rolul de tată vitreg și a creat o conexiune la fel de specială cu adolescenții lui Jennifer Lopez.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×