Reclamă

Jennifer Lopez a purtat o ținută elegantă după ce a plecat de la sală. Artista nu renunță la antrenamentele de fitness în ciuda programului aglomerat

Jennifer Lopez a purtat o ținută elegantă după ce a plecat de la sală. Artista internațională nu renunță la antrenamentele de fitness în ciuda programului său extrem de aglomerat. Vedeta, în vârstă de 54 de ani, a optat pentru un look elegant.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 decembrie 2023, 10:52

Jlo este un exemplu al eleganței și bunului gust. În ciuda faptului că agenda sa este plină în această perioadă, soția lui Ben Affleck nu renunță la ceea ce o face cu adevărat fericită. Paparazzi au surprins-o recent în timp ce coboara scările unei săli de fitness din Los Angeles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a purtat o ținută elegantă după ce a plecat de la sală

Vedeta latino este consecventă când vine vorba de antrenamentele sale de fitness. JLo știe că secretul pentru o siluetă de invidiat este un stil de viață activ. Vedeta își dorește să performeze în continuare în fața publicului, astfel că aceasta depune mult efort în sala de antrenamente.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-o rochie violet în carouri în timp ce părăsește o sală de fitness
Jennifer Lopez nu renunță la antrenamentele de fitness în ciuda programului aglomerat / Profimedia Images

De data aceasta a fost văzută după un antrenament intens. Chiar dacă s-a antrenat la sală, JLo a avut grijă să-și pună la punct aspectul înainte de a pleca spre casă. Atunci când a părăsit sala de fitness, JLo a purtat o ținută elegantă, scrie People.

Reclamă

Diva a optat pentru un set superb în nuanțe de violet. Aceasta a ales să poarte o rochie violet în carouri. Diva a lăsat nasturii rochiei deschiși, iar fanii i-au putut admira bustiera și bustul generos. Părul a ales să-l prindă într-un coc strâns, în timp ce imaginea i-a fost completată de un set minimalist de accesorii din aur.

Vedeta nu renunță la cerceii săi favoriți sau la perechea de ochelari de soare. Întreaga ținută a fost completată de o pereche de cizme din piele, dar și de geanta preferată a divei, relatează publicația Hello.

Fotografii spun că JLo și-ar fi continuat ziua la cumpărături. Imaginile apar la scurt timp după ce vedeta latino s-a filmat în baia din reședința sa în timp ce își făcea un machiaj de Crăciun.

Reclamă

Jennifer Lopez a împărtășit cu fanii săi secrete de frumusețe

Jennifer Lopez știe cât de important este să aibă o imagine impecabilă. Cu o carieră de succes în spate, diva se asigură că arată perfect ori de câte ori iese din casă. Recent, aceasta a împărtășit cu fanii ei câteva secrete în materie de make-up.

Când vine vorba de machiaj, Jennifer este adepta unui look minimalist. Acesta a declarat într-un interviu din trecut faptul că a învățat să-și facă singură machiajele. Aceasta a ales să se filmeze din baia proprie case.

Soția lui Ben Affleck a dezvăluit unele dintre secretele sale generale de make-up. Jennifer este de părere că perioada sărbătorilor de iarnă este perfectă pentru a purta ruj roșu. Vedeta s-a filmat în timp ce își contura buzele cu un creion nud, iar mai apoi aplica rujul roșu preferat.

Pe lângă tutorialul de make-up, Jennifer le-a promis fanilor săi mai multe surprize în perioada ce urmează. Aceasta a publicat inclusiv câteva imagini cu bradul pe care l-a împodobit. Paparazzi au surprins câteva fotografii și din fața reședinței artistei.

Casa acesteia este împodobită pentru sărbătorile de iarnă. Jennifer nu a dezvăluit cum își va petrece Crăciunul anul acesta, însă fanii se așteaptă ca diva să fie alături de familie și soțul ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×