Reclamă

Jennifer Lopez a purtat o haină de blană în timpul unei sesiuni de cumpărături. Cântăreața se află în vacanță pe insula Saint-Barthelemy

Jennifer Lopez a purtat o haină de blană în timpul unei sesiuni de cumpărături. Cântăreața internațională se află în această perioadă în vacanță. Ea și familia au ales să-și petreacă perioada de după sărbători pe o insulă din Saint-Barthelemy.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 29 decembrie 2023, 11:18

Jennifer Lopez nu renunță la cumpărături nici atunci când merge cu familia în vacanță. Cântăreața s-a relaxat la o nouă sesiune de shopping. Aceasta a fost surprinsă de paparazzi purtând o fustă amplă și un crop top alb. Diva și-a accesorizat ținuta cu o haină de blană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a purtat o haină de blană în timpul unei sesiuni de cumpărături

Temperaturile ridicate nu au fost un impediment pentru Jennifer Lopez. Artista internațională a ales să-și completeze look-ul chic cu ajutorul unei haine de blană. JLo și-a lăsat la vedere abdomenul lucrat la sală. Cântăreața a impresionat din nou atunci când a apărut pe o pereche de tocuri cui.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez cu o haină de blană pe ea într-un magazin de lux
Jennifer Lopez a ales să meargă la cumpărături chiar și în vacanță / Profimedia Images

Diva și-a accesorizat ținuta cu o pereche de ochelari de soare și câteva bijuterii din aur. Jennifer a purtat două brățări masive din aur și un colier cu numele său.

Reclamă

Paparazzi au surprins-o pe vedetă atunci când a intrat într-un magazin de lux. Diva a ales să cumepre de la unii dintre cei mai apreciați designeri vestimentari. Ben Affleck nu a însoțit-o pe partenera sa la sesiunea de cumpărături, scrie People.

Cântăreața, în vârstă de 54 de ani, a fost însoțită de o femeie din echipa sa. De data acesta nu și-a dorit să fie deranjată. Imaginile cu JLo apar la scurt timp după ce a fost văzută la cumpărături cu fiica sa, Emme.

Ea și Emme au mers împreună să cumpere cadouri pentru întreaga familie înainte de sărbătorile de iarnă. JLo a petrecut Crăciunul în compania prietenilor și a familiei sale.

Reclamă

Jennifer Lopez s-a relaxat la plajă în timpul vacanței sale

Vacanța aceasta vine ca o adevărată gură de aer pentru artista internațională. Programul său din ultima perioadă a fost unul extrem de aglomerat.

Jennifer s-a împărțit cu succes între viața profesională și cea personală. Cântăreața a declarat că își dorește să fie o mamă activă și să se implice în creșterea adolescenților săi, Emme și Max.

Fotografii su reușit să surprindă câteva imagini și cu vedeta latino pe plajă. Jennifer a ales să meargă în vacanță împreună cu Ben Affleck. Vedeta și-a lăsat la vedere fizicul de invidiat atunci când s-a plimbat pe nisipul fierbinte. Jennifer a vorbit în repetate rânduri cât de important este pentru ea să rămână mereu activă.

„Beneficiile sportului sunt importante pentru fizicul și psihicul meu. Cred că există o corelație importantă între exercițiile fizice și sănătatea ta psihică. Atunci când găsești un echilibru între determinare și concentrare, atunci reușești să ajungi la cea mai bună versiune a ta”, a declarat Jennifer Lopez într-un interviu recent.

Publicația PageSix mai citează câteva dintre gândurile artistei legate de echilibrul vieții sale fizice.

„Caut mereu să fac lucruri care mă mențin motivată și care să-mi trezească interesul și să-mi crească entuziasmul. Astfel de activități mă ajută să rămân motivată. Nu îmi este teamă să mă provoc, să ies din zona de confort și să-mi împing limitele. Asta fac chiar acum, când mă pregătesc de lansarea unui nou album”, a declarat JLo într-un interviu recent. Jennifer va lansa albumul „This Is Me…Now” în luna februarie a anului viitor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×