Reclamă

Shakira are o statuie în orașul natal din Columbia. Cum a reacționat artista la vederea imaginilor cu ea

Shakira are o statuie în orașul natal din Columbia. Cântăreața a reacționat în mediul online la vederea imaginilor. Statuia a fost dezvelită în cursul zilei de marți. Orașul Barranquilla se mândrește cu un monument din bronz și aluminiu care o înfățișează pe artistă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 27 decembrie 2023, 11:18 / Actualizat: 27 decembrie 2023, 14:31

Statuia impresionantă are peste 6 metri și o arată pe înfățișează într-una dintre pozițiile sale cunoscute de dans. Mai mulți admiratori ai vedetei s-au strâns în apropiere de locul în care a fost dezvelită statuia și au imortalizat momentul. Turiștii s-au bucurat să se poată fotografia alături de monumentul impresionant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira are o statuie în orașul natal din Columbia

Statuia Shakirei a fost amplasată pe malul râului Magdalena din Barranquilla, coasta de nord a Columiei. Ceremonia de dezvelire a statuii a fost una scurtă și s-a desfășurat în prezența părinților artistei.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Statuia de șase metri a cântăreței Shakira
Statuia impresionantă are peste 6 metri și o înfățișează pe artistă într-una dintre pozițiile sale cunoscute de dans / Profimedia Images

William Mebarak și Nidia Ripoll au fost prezenți la momentul emoționant. Alături de statuia de 6 metri se află și un mesaj scris pe o plăcuță monumentală.

Reclamă

„Solduri care nu mint, talent incomparabil, o voce care atinge masele”, scrie pe plăcuța din fața statuii. Cântăreața și-a exprimat admirația față de sculptorul talentat care a realizat monumentul.

„Mulțumesc sculptorului Yino Marquez și elevilor de la școala de artă din district entru această ilustrate superbă a talentului artistic al oamenilor din țara mea”, a scris vedeta pe o platformă de social media.

Cântăreața, în vârstă de 46 de ani, a fost ilustrată într-o statuie de peste șase metri. Aceasta apare purtând un sutien maro și o fustă vaporoasă. Imaginea cu statuia cântăreței a ajuns virală în mediul online.

Reclamă

Anul acesta a fost unul de bun augur pentru cântăreața columbiană. Cariera sa a prins tot mai mult avânt, însă vedeta s-a confruntat și cu probleme din cauza fiscalității spaniole.

Shakira a reușit să ajungă la o înțelegere cu autoritățile din Spania

Shakira a avut mai multe probleme juridice anul acesta cu autoritățile din Spania. Aceasta a fost amendată în luna noiembrie pentru fraudă fiscală. Pentru a evita închisoarea, diva a scos din buzunar sume impresionante de bani.

Ea ar fi primit o pedeapsă de trei ani cu suspendare și o amendă de peste 7 milioane de dolari. Cântăreața a făcut și câteva declarații despre modul în care s-a schimbat viața ei.

„Am decis să rezolv în cele din urmă această problemă pentru interesul copiilor mei. Ei nu vor să-și vadă mama sacrificându-și bunăstarea personală”, a spus Shakira într-o declarație oficială.

Procuratura a decis că Shakira a fost rezidentă deși nu și-a declarat niciodată veniturile în Spania. Autoritățile au mais cris că ea deține o proprietate în Barcelona, pe care a cumpărat-o în 2012 și a servit ca locuință a familiei.

Vedeta a acceptat să plătească amenda și să-și rezolve problemele cu autoritățile Spaniole. Shakira a stat aproximativ 11 ani în Spania, în timpul relației sale cu Gerard Pique.

După despărțirea de fotbalist, Shakira a decis să se mute alături de cei doi copii ai săi în Miami. Vedeta duce acum viața pe care și-a dorit-o alături de familia sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×