Reclamă

Gerard Pique și Clara Chia au luat prânzul împreună. Shakira s-a distra în tot acest timp la o petrecere privată

Gerard Pique și Clara Chia au luat prânzul împreună. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși pe străzile din Barcelona. Ipostazele tandre au demonstrat că jucătorul de fotbal și partenera sa se înțeleg la fel de bine. De altfel, Clara Chia nu mai pare deloc deranjată de prezența fotografilor care se află tot timpul pe urmele sale și ale iubitului său.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 august 2023, 6:24

În timp ce Pique se relaxa alături de partenera sa, shakira petrecea de zori și până seara într-un club din Los Angeles. Paparazzi au surprins-o pe cântăreață în compania unui grup de prietene. Vedeta pare că a trecut peste despărțirea de fostul partener, iar acum este pregătită pentru un nou stil de viață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gerard Pique și Clara Chia au luat prânzul împreună

Gerard Pique și Shakira și-au spus adio acum mai bine de un an. Fostul fotbalist a renunțat la relația sa de lungă durată și s-a refugiat în brațele noii sale iubite, Clara Chia. Deși la începutul relației au încercat să se ferească de presă, acum nu mai sunt deloc la fel de timizi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Gerard Pique și Clara Chiar în timp ce se plimbă pe stradă ținându-se de mână
Gerard Pique și Clara Chia par mai îndrăgostiți ca niciodată / Profimedia Images

Paparazzi i-au surprins în timp ce se țineau de mână și mergeau la un restaurant din Barcelona. Cuplul a ales să poarte inclusiv ținute asortate.

Reclamă

Gerard a fost fotografiat într-un tricou bleumarin și p pereche de blugi. Partenera sa a optat pentru un top alb cu un umăr gol. În partea de jos a asortat o pereche de pantaloni largi, care să se potrivească cu nuanța tricoului ales de iubitul său.

Clara și Gerard au mers zâmbitori la intalnire. Cei doi îndrăgostiți nu mai sunt deranjați de articolele care apar pe seama lor și par să-și fi găsit un echilibru în relația de cuplu, relatează PageSix.

Gerard este în continuare implicat în viața fostei sale partenere, Shakira. Acesta merge în fiecare lună în Miami pentru a-și vizita copiii.

Reclamă

El și Shakira încearcă să le ofere băieților lor tot ce au mai bun. Sasha și Milan par să se fi acomodat și ei la noua lor viață. Cei doi adolescenți se bucură de vizitele primite de tatăl lor, iar restul timpului îl petrec alături de bunici și de mama lor.

Shakira a petrecut în Los Angeles alături de prietenele sale

Shakira nu mai ține cont de nimic. De când s-a despărțit de Gerard Pique, aceasta a încercat să-și refacă viața Cântăreața a fost pozată ieșind de la o petrecere privată din Los Angeles. Diva a purtat un top alb și o pereche de pantaloni largi. La întreaga ținută a asorta și o pereche de tocuri.

Despre artistă s-a scris că ar avea o relație cu Lewis Hamilton. Cei doi au fost surprinși de câteva ori împreună, iar de atunci zvonurile au continuat să circule în presa internațională. Vedeta nu a făcut niciodată o declarație cu privire la viața sa personală.

Shakira, într-o parcare din Los Angeles, după ce a petrecut toată seara
Shakira a mers la o petrecere privată alături de prietenele sale / Profimedia Images

Atunci când a ales să vorbească, Shakira a preferat să povestească despre momentele dificile prin care a trecut atunci când a aflat că Gerard Pique i-a fost infidel. La aproape un an de la acel moment, Shakira este fericită cu viața pe care și-a făcut-o în Miami. Atunci când nu este pozată la club sau în studio, vedeta participă la tot felul de evenimente alături de prietenii pe care și i-a făcut.

Cântăreața se concetrează asupra carierei sale, dar și asupra creșteri copiilor ei. Pare că viața amoroasă este pusă pe plan secund, însă diva nu exclude întâlnirile pe ascuns, scrie Marca.com

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×