Reclamă

Thylane Blondeau s-a tuns scurt. Cum arată la 22 de ani „cea mai frumoasă fetiță din lume”

Thylane Blondeau s-a tuns scurt. „Cea mai frumoasă fetiță din lume” a reușit să impresioneze atunci când s-a afișat public. Aceasta a trecut printr-o transformare incredibilă în ultimii ani. Paparazzi au surprins-o pe aceasta pe o plajă din Miami.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 29 decembrie 2023, 7:23

Cele mai recente imagini o surprind pe Thylane Blondeau în compania iubitului său. Ea și Ben Attal trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber și au ales să se relaxeze cu o plimbare pe nisipul fierbinte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thylane Blondeau s-a tuns scurt

Thylane Blondeau și Benjamin Attal sunt tot mai îndrăgostiți. Cei doi nu ratează nicio oportunitate pentru a petrece timpul împreună. De data aceasta au ales să se relaxeze la plajă. Fanii modelului au fost surprinși să vadă că acesta și-a tuns părul.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Thylane Blondeau și Ben Attal în timp ce se plimbă împreună pe plajă
Thylane Blondeau și Ben Attal trăiesc o frumoasă poveste de iubire / Profimedia Images

Blondeau a trecut printr-o transformare radicală. Aceasta a purtat un top violet și o pereche de pantaloni scurți. Diva și-a completat ținuta cu o pereche de ochelari de soare. În compania ei s-a aflat tot timpul Ben Attal. Iubitul tinerei și-a afișat trupul sculptat la sală și s-a plimbat pe plajă fără tricou. Cei doi au purtat discuții liniștite, și-au aruncat priviri pe furiș, iar mai apoi s-au luat în brațe.

Reclamă

Thylane Blondeau și Benjamin Attal au anunțat în luna octombrie a anului 2021 că s-au logodit. Cei doi formează un cuplu de ceva vreme și nu își ascund dragostea pe care și-o poartă unul celuilalt. Ea și Benjamin au preferat să facă anunțul în mod subtil și să-și păstreze povestea de iubire departe de ochii curioșilor.

Atunci când aleg să iasă în public, Thylane Blondeau și Benjamin încearcă să rămână la fel de discreți. Ea și Benjamin au crescut în lumina reflectoarelor și știu cât de important este să-ți ferești viața intimă de privirile celor din jur.

Blondeau este fiica celebrului fotbalist Patrick Blondeau și a actriței Veronika Loubry. Benjamin are și el părinți la fel de cunoscuți. Tatăl său este actorul Yvan Attal, iar mama sa este cântăreața Charlotte Gainsbourg, scrie publicația People.

Reclamă

De ce a fost numită Thylane Blondeau „cea mai frumoasă fetiță din lume”

Thylane Blondeau a fost numită „cea mai frumoasă fetiță din lume” în anul 2007. Tânăra avea la acel moment șase ani. Experții în modă declarau la acea vreme că Blondeau va fi „următoarea Kta Moos”. Cei mai mulți dintre ei nu s-au înșelat.

Blondeau a ales să urmeze o carieră în modeling, iar acum defilează pentru unele dintre cele mai cunoscute branduri din întreaga lume. Micuța Blondeau și-a început cariera de la o vârstă fragedă. Primele sale apariții pe podium au avut loc încă de la vârsta de 4 ani, scrie PageSix.

Mama ei, Veronika Loubry și-a dorit ca micuța să se obișnuiască cu celebritatea și lumina reflectoarelor. La doar 10 ani, Thylane Blondeau devenea cel mai tânăr model care a pozat vreodată pentru Vogue.

Succesul său i-a permis acesteia să participe la o mulțime de prezentări de modă și să ajungă să colaboreze cu cele mai cunoscute branduri din lume. La 17 ani impresiona deja cu un portofoliu surprinzător.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×