Reclamă

Thylane Blondeau și Benjamin Attal au mers la plajă împreună. Imaginile cu cei doi îndrăgostiți în ipostaze tandre

Thylane Blondeau și Benjamin Attal au mers la plajă împreună. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze tandre pe nisipul fierbinte din Miami. Aceștia și-au luat o scurtă vacanță de sărbători de care s-au bucurat din plin.

Publicat: 29 decembrie 2021, 7:28

Thylane Blondeau și Benjamin Attal par mai fericiți ca niciodată. De când s-au logodit în luna octombrie a anului acesta sunt de nedespărțit. Tânăra în vârstă de 20 de ani a atras privirile tuturor la plajă. După ce a primit titlul de ”cea mai frumoasă fetiță din lume” la vârsta de șase ani a reușit să-și mențină această imagine și să impresioneze cu fiecare apariție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thylane Blondeau și Benjamin Attal au mers la plajă împreună

Thylane Blondeau și Benjamin Attal și-au luat o scurtă vacanță în perioada sărbătorilor de iarnă și s-au bucurat de timpul liber la plajă în Miami. Tânăra care a primit titlul de ”cea mai frumoasă fetiță din lume” a optat pentru o ținută lejeră.

Vezi mai multe imagini cu Thylane Blondeau și Benjamin Attal în Galeria Foto!

Thylane Blondeau și Benjamin Attal la plajă împreună în Miami
Thylane Blondeau și Benjamin Attal și-au luat o scurtă vacanță în perioada sărbătorilor de iarnă / Profimedia Images

Aceasta a purtat un tricou gri la care a asortat o pereche de pantaloni scurți negri și o poșetă în aceeași nuanță. În picioare a avut o pereche de adidași la care a renunțat imediat ce a ajuns la șezlong. Benjamin a ales un tricoul alb și o pereche de pantaloni gri.

Reclamă

Amândoi au ales ochelari de soare negri. Thylane Blondeau și Benjamin Attal au mers pe plajă împreună, iar mai apoi s-au văzut ulterior cu un grup de prieteni. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși apoi în ipostaze tandre. Blondeau pare că și-a revenit complet. În luna octombrie a anului acesta a anunțat pe rețelele sociale că a fost nevoită să se opereze de urgență din cauza unui chist. Vedeta în vârstă de 20 de ani s-a bucurat și atunci de sprijinul logodnicului său.

Ea și Benjamin au anunțat în mod subtil pe conturile de Instagram că s-au logodit după ce au împlinit un an de relație în luna octombrie a acestui an. Conform surselor internaționale, cei doi și-au schimbat atunci descrierea de pe conturile rețelelor sociale, unde au pus un emojii cu un inel de logodnă alături de numele fiecăruia.

Pe contul lui Benjamin admiratorii încă pot vedea această descriere. Blondeau, pe de altă parte, s-a întors la datele sale inițiale.

Reclamă

Relația dintre Thylane Blondeau și Benjamin Attal

Thylane Blondeau și Benjamin Attal au mers la plajă împreună. Cei doi îndrăgostiți ar mai fericiți ca niciodată. ”Cea mai frumoasă fetiță din lume” este acum o femeie în toată regula și se bucură de o poveste de dragoste adevărată alături de logodnicul său.

Modelul în vârstă de 20 de ani a decis că este momentul să-și ducă povestea de iubire mai departe. Anunțul logodnei a fost făcut pe rețelele sociale în luna octombrie a anului acesta. Cuplul este împreună de un an de zile. Amândoi au părinți celebri și se bucură de lumina reflectoarelor.

Blondeau este fiica celebrului fotbalist Patrick Blondeau și actrița Veronika Loubry. Benjamin are la rândul său doi părinți celebri în lumea filmului. Tatăl său este actorul Yvan Attal, iar mama sa este actrița și cântăreața Charlotte Gainsbourg.

Tânărul în vârstă de 24 de ani a călcat pe urmele părinților săi și a început o carieră în lumea filmului, fiind deja o apariție bine cunoscută în mai multe producții precum Mon Chien Stupide și The Accusation. El și Blondeau au acum o relație stabilă și își doresc să întemeieze o familie unul alături de celălalt, scriu sursele internaționale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×