Reclamă

Vera Wang s-a pozat alături de fiicele sale. Creatoarea de modă strălucește la 74 de ani

Vera Wang s-a pozat alături de fiicele sale. Creatoarea de modă a uimit cu cele mai recente fotografii. Aceasta pare că a găsit secretul tinereții veșnice. La 74 de ani continuă să arate uimitor și să impresioneze ori de câte ori apare în public.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 28 decembrie 2023, 7:30

Vera Wang și-a petrecut sărbătorile de iarnă în compania familiei sale. Aceasta a ales să poarte o ținută asortată cu cea a fiicelor sale. Cele trei femei au pozat împreună în fața unei mese festive. Vera a publicat mai apoi imaginea de familie pe conturile de social media.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vera Wang s-a pozat alături de fiicele sale

Vera Wang și cele două fiice ale sale nu au purtat pijamale identice Crăciunul acestea. Cele trei personalități celebre au ales să poarte rochii într-o nuanță de turcoaz.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Creatoarea de modă a fost cea care a distribuit portretul de familie pe conturile de social media. În imagine Vera apare în timp ce stă pe un scaun.

Reclamă

Lângă ea stau în picioare cele două fiice ale sale. Cecilia Becker are deja 33 de ani, iar Josephine Becker are 30 de ani. Rochiile superbe au fost alese într-o nuanță de turcoaz metalic.

Ținutele au fost perfecte pentru o petrecere de sărbători. Presa scrie că rochiile superbe au fost create chiar de Vera. Alături de fotografia de familie, Wang a postat și un mesaj pentru admiratorii ei din mediul online.

„Eu și fetele mele!!! Suntem atât de fericite împreună”, a scris Vera pe contul de Instagra,. Culorile rochiei s-au asortat perfect cu paleta pe care Wang a ales-o pentru decorațiunile sale de sărbători din casă.

Reclamă

Aceasta și-a ținut fanii la curent cu modul în care și-a decorat reședința prin intermediul fotografiilor și clipurilor video pe care le-a postat în ultima perioadă, scrie Yahooentertainment.

Cum reușește Vera Wang să rămână mereu tânără

Vera Wang se numără printre vedetele care au descoperit secretul tinereții veșnice. Aceasta nu-și arată vârsta atunci când apare în public. Multe celbrități de la Hollywood se simt minunat indiferent de vârsta pe care o au.

Printre acestea se numără și Salma Hayek. Hayek pozează în costum de baie ori de câte ori are ocazia. În ceea ce privește vârsta, Vera susține că nu se teme să-și asume riscuri în materie de modă.

Aceasta susține că a reușit să spargă „codul îmbătrânirii” cu ajutorul mentalității sale. Aceasta o ajută pe Vera să se simtă mereu plină de viață și încrezătoare.

„Cred că oamenii și-au făcut o anumită părere despre persoanele care au 70 de ani. Eu am mulți prieteni care au între 65 și 70 de ani și pot spune că arată fabulos. Sper să le pot face pe femei să se simtă mai confortabil cu ele și să fie încrezătoare. Există multe definiții despre ceea ce poate fi o femeie, iar vârsta nu ar trebui să o limiteze”, a spus Vera într-un interviu pentru People.

Creatoarea de modă și-a încurajat admiratoarele să se bucure de viață indiferent de vârsta pe care o au. Vera continuă să fie on inspirație pentru multe femei din lumea întreagă. 

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×