Reclamă

Lee Sun-kyun a murit. Actorul din „Parasite” a fost găsit inconștient într-o mașină

Lee Sun-kyun a murit. Actorul celebru din filmul „Parasite” a fost găsit inconștient într-o mașină. Presa internațională scrie că actorul era anchetat pentru consumul de substanțe interzise. Vestea i-a luat prin surprindere pe admiratorii actorului de 48 de ani.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 27 decembrie 2023, 12:28

Lee Sun-kyun a fost găsit într-o mașină, parcată într-un parc din Seul. Actorul a jucat într-un film premiat cu Oscar, Parasite. Lee a fost găsit în jurul zilei de astăzi, potrivit Associated Press. Agenția de presă a mai raportat că poliția l-a căutat pe Lee după ce familia lui a declarat că acesta a lăsat ceea ce părea a fi un bilet de adio.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lee Sun-kyun a murit

Potrivit presei de peste hotare, Lee a fost găsit pe scaunul pasagerului dintr-o mașină abandonată într-o parcare. Acesta a fost declarat decedat la fața locului. Moartea sa survine pe fondul unei investigații amănunțite privind consumul ilegal de substanțe interzise, scrie People.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Polițiștii în fața mașinii lui Lee Sun-kyun, în care a fost găsit decedat
Actorul din „Parasite” a fost găsit inconștient într-o mașină / Profimedia Images

Soția actorului ar fi fost cea care a găsit biletul de adio și care a anunțat poliția de dispariția actorului din Parasite. Presa scrie că Lee a fost interogat de cel puțin trei ori după ce a fost găsit având în posesia sa substanțe interzise.

Reclamă

Potrivit avocatului său, Lee a negat acuzațiile. Actorul a declarat că a fost păcălit să ia substanțe interzise de către patronul unui club care a încercat să-l șantajeze. Cel mai recent interogatoriu al actorului a durat 19 ore.

Luna trecută actorul a fost nevoit să facă un test de laborator, care a ieșit negativ. Legile privind consumul de substanțe interzise sunt foarte stricte în Coreea de Sud, scrie Observator.ro. Infracțiunile legate de substanțele interzise sunt pedepsite cu șase luni și până la 14 ani de închisoare.

Fanii au rămas fără cuvinte la aflarea veștii neașteptate. Lee era anchetat de poliția din coreea de Sud, însă rezultatele privind consumul de substanțe interzise au ieșit negative la ultimul control pe care l-au făcut.

Reclamă

Lee Sun-kyun a avut o carieră de succes

Lee s-a născut în anul 1975 și a jucat de-a lungul timpului doar în roluri principale în filmele sud-coreene. Acesta a jucat în thrillerul Helpless din 2012 și în All About My Wife din 2014. Actorul a devenit cunoscut la nivel internațional după succesul filmului Parasite.

Acesta a jucat rolul lui Park Dong-ik, tatăl bogat din comedia thriller, parasite. El și colegii săi au câștigat premiul Screen Actors Guild Award pentru efortul depus în realizarea filmului. Totodată, filmul Parasite a câștigat patru premii Oscar.

Filmul s-a bucurat de premiul pentru „cel mai bun film” și „cel mai bun lungmetraj internațional” la Gala Premiilor Oscar 2020. Lee s-a bucurat de succesul filmului alături de colegii săi de platou. 

„Când au apărut nominalizările, mă așteptam ca regizorul nostru să poată câștiga, dar nu am crezut niciodată că avem șansa de a consura și la categoria pentru cel mai bun film. Nu vă puteți imagina cât de surprins am fost. Eram entuziasmați. Nu vom uita niciodată acest moment”, a declarat Lee într-un interviu din trecut. Actorul avea în spate o carieră de succes și o familie frumoasă.

Fanii acestuia nu s-au așteptat ca Lee să recurgă la un asemenea gest. Presa așteaptă mai multe informații care să stabilească cauzele exacte în ceea ce privește decesul actorului din filmul Prasite.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×