Reclamă

Angela Kelly s-a mutat de la Castelul Windsor. Mâna dreaptă a Reginei Elisabeta a II-a a lucrat timp de 25 de ani pentru Majestatea Sa

Angela Kelly s-a mutat de la Castelul Windsor. Mâna dreaptă a Reginei Elisabeta a II-a a lucrat timp de 25 de ani pentru Majestatea Sa. Angela s-a bucurat recent de o seară de distracție cu prietenii, potrivit presei internaționale. Se pare că aceasta a revenit la viața de om obișnuit.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 decembrie 2023, 7:24

Într-o apariție rară, Angela Kelly a fost fotografiată în fața unui frumos brad de Crăciun decorat cu nuanțe de roșu și auriu la hotelul The Goring din Londra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angela Kelly s-a mutat de la Castelul Windsor

Creatoarei de modă născută în Liverpool i s-au alăturat prietenii apropiați, Paul Mesher și soțul său, Michael Atmore, care au publicat și ei imaginea în secțiunea de story a conturilor lor de Instagram.

Aflată între oameni dragi sufletului ei, Angela arăta elegantă într-o bluză albă și pantaloni negri cu talie înaltă, cu nasturi aurii.

Paul a lucrat anterior ca asistentul personal al regretatei Regine, în timp ce Michael este Chief Brand Officer al Fairchild Media și Director Editorial al Footwear News.

Goring este de asemenea locul unde Kate Middleton și-a petrecut noaptea dinaintea nunții regale cu Prințul William, în aprilie 2011. Hotelul de lux a primit un mandat regal în 2013.

Reclamă

Până în luna aprilie a acestui an, Angela locuia într-o proprietate din moșia Queen’s Windsor. Ea a dezvăluit într-o postare de atunci pe Instagram că se pregătește să se mute în noua ei casă.

Angela și Regina Elisabeta a II-a au fost foarte apropiate. Angela a fost mereu considerată una dintre cele mai bune prietene ale majestății sale. Creatorul de modă regal a început să lucreze pentru Regină în 1994, înainte de a deveni asistent personal și vestiar senior în 2002.

Ea a fost numită Comandant al Ordinului Victorian, împreună cu omul de încredere al regretatului monarh, Paul Whybrew, și cavalerul de onoare, Terry Pendry. Lista de onoare a Reginei Elisabeta a II-a a fost publicată în martie 2002.

Reclamă

Ce a scris Angela Kelly despre Regina Elisabeta, la un an de la decesul ei

La prima comemorare de un an a morții Elisabetei a II-a, în septembrie 2023, Angela a adus un omagiu într-o postare emoționantă pe Instagram, scriind: „Nu te voi uita niciodată. Te voi iubi mereu. Mi-e dor de tine”, adăugând mai târziu: „ Mi-e dor de ea, vei fi mereu în inimile noastre”.

Angela a povestit despre cum a fost să lucreze pentru una dintre cele mai faimoase femei din lume în cartea sa, Dressing the Queen: The Jubilee Wardrobe și The Other Side of the Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe. Volumul a fost lansat în 2019.

Printre cele mai notabile creații ale sale se numără replica rochiei de botez originală din 1841. Regina Elisabeta a II-a i-a comandat-o Angelei în 2004. Replica a fost purtată de mai mulți bebeluși regali. Inclusiv cei trei copii ai Prințului și Prințesei de Wales.

Angela a creat, de asemenea, haina de culoare galbenă a regretatei Regine pentru nunta Prințului William și Kate. Tot ea a făcut și rochia pe care a purtat-o Prințesa Beatrice în ziua nunții ei cu Edoardo Mapelli Mozzi. Evenimentul a avut loc în 2020.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×