Reclamă

O româncă a machiat-o pe Thylane Blondeau. Andreea Ali este apreciată de cele mai frumoase femei ale lumii

O româncă a machiat-o pe Thylane Blondeau. Andreea Ali este apreciată de cele mai frumoase femei ale lumii, iar talentul ei este recunoscut la scară largă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 martie 2024, 12:46

Andreea Ali este make-up artist profesionist cu sediul la Paris. Ea este cunoscută pentru capacitatea ei de a crea atât look-uri naturale, cât și pentru covorul roșu. Printre clienții Andreei Ali se numără Angelina Jolie, Karlie Kloss, Rosie Huntington-Whiteley, Candice Swanepole, Adele Exarchopoulos și Maria Bakalova, scrie pe site-ul ei de prezentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O româncă a machiat-o pe Thylane Blondeau

De data aceasta se pare că frumusețea lui Thylane Blondeau a fost cea i-a fost „pânză pentru creație”. Se pare că celebrul model s-a lăsat pe mâinile talentatei Andreea Ali pentru un proiect cu o companie de parfumuri. Rezultatul este unul mai presus de cuvinte.

Frumusețea lui Thylane a fost pusă discret în valoare cu un machiaj simplu, dar în același timp superb.

Thylane Blondeau, supranumită „cea mai frumoasă fată din lume” la vârsta de șase ani are acum 22 de ani, iar cariera ei este una de succes.

Reclamă

Fotomodelul francez Thylane Léna-Rose Blondeau a ajuns în lumina reflectoarelor încă de la o vârstă fragedă. A mers pentru prima dată pe podium pentru Jean Paul Gaultier când avea doar patru ani. Doar doi ani mai târziu, la vârsta de șase ani, a fost numită „cea mai frumoasă fată din lume”. Portretele sale au devenit imediat virale.

Ea și-a continuat cariera de model, lucrând într-o serie lungă de campanii de lux pentru L’Oréal și Dolce & Gabbana.

Drumul de la apariția în Vogue Enfants la vârsta de șase ani a fost unul lung, dar presat cu multe aprecieri.

Reclamă

Născută la Saint-Tropez, Blondeau este fiica fostului fotbalist francez Patrick Blondeau și a prezentatoarei și designerului de modă francez Véronika Loubry. Părinții ei au divorțat în 2016, dar Blondeau are o relație bună cu ambii părinți. Când a fost întrebată unde este locul ei cel mai fericit pe pământ, ea a răspuns: „Unde pot sta cu mama și cu fratele meu”.

De asemenea, Blondeau are o mulțime de prieteni printre celebrități precum Kaia Gerber, Barbara Palvin, Gabriel-Kane Day-Lewis și Brooklyn Beckham.

Care a fost parcursul lui Thylane Blondeau în cariera de model

Blondeau a avut prima ședință foto la șapte ani cu fotograful Dani Brubaker, apoi a câștigat atenția mondială după ce a apărut într-o ședință foto controversată pentru Vogue Paris în 2011. În campanie, Blondeau, în vârstă de 10 ani, era machiată mult, lucru care a atras o mulțime de critici. Cu toate acestea, mama ei a avut o altă reacție la imaginile cu fiica ei.

„Înțeleg că acest lucru ar putea părea șocant”, a spus ea, potrivit Glamour UK. „Recunosc că și eu am fost șocată în timpul ședinței foto. Dar ca să fiu precisă: singurul lucru care m-a șocat este că colierul pe care l-a purtat valora trei milioane de euro!”

Blondeau a apărut de atunci pe nenumărate coperți ale revistelor precum Jalouse, L’Officiel Paris, Teen Vogue, Self Service Magazine și Flaunt Magazine. Ea a semnat cu IMG Models la 16 ani. A colaborat cu Dolce & Gabbana și a apărut în campania casei italiene din 2017 alături de Zendaya, Presley Gerber și Lucky Blue Smith.

În prezent Blondeau are propriul ei brand de îmbrăcăminte, dar a jucat și în filme.

Pe lângă colaborarea cu Dolce & Gabbana, tânăra a mai lucrat cu Ralph Lauren, marca franceză de parfumuri Lolita Lempicka și a fost selectată pentru a fi ambasadorul mondial al mărcii pentru produsele pentru piele și frumusețe L’Oréal Paris.

Blondeau este, de asemenea, un fenomen social media, strângând peste șapte milioane de urmăritori numai pe Instagram.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×