Reclamă

Thylane Blondeau a postat o serie de imagini pe contul său de Instagram. Cum arată „cea mai frumoasă fetiță din lume” la 22 de ani

Thylane Blondeau a postat o serie de imagini pe contul său de Instagram. Modelul, în vârstă de 22 de ani, își ține fanii la curent prin intermediul rețelelor de social media. Blondina continuă să atragă atenția asupra sa la peste un deceniu de când a fost numită „cea mai frumoasă fetiță din lume”.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 august 2023, 12:18

Thylane Blondeau este din nou activă pe rețelele de socializare. Tânăra a postat o serie de imagini din timpul vacanței sale. Vedeta s-a pozat la bordul unui elicopter. Aceasta se bucură de timpul său liber în destinații turistice de vis. Blondina se află pe insula Corsica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thylane Blondeau a postat o serie de imagini pe contul său de Instagram

Thylane Blondeau se distrează alături de un grup de prieteni în vacanța sa de vis. Blondina, în vârstă de 22 de ani, a luat o pauză de la programul aglomerat și a ales să stea departe de agitația din Statele Unite ale Americii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Modelul a distribuit o serie de imagini din Porto-Vecchio. Aceasta a avut ocazia să zboare cu un elicopter, iar mai apoi să se relaxeze în timp ce a încercat să obțină bronzul perfect.

Reclamă

Cu doar câteva zile înainte de postarea castor imagini, Blondeau s-a pozat într-un costum sexy de baie. Modelul internațional știe cum să-și pună în valoare frumusețea naturală. Supranumită „cea mai frumoasă fetiță din lume”, Blondeau demonstrează că titlul încă îi aparține.

Deși este o domnișoară în toată regula, aceasta nu vrea să se despartă de titlul său. Blondeau a muncit din greu pentru a-și crea un nume în industria modelingului și nu numai.

Vedeta este în continuare în atenția publicului și se bucură de fiecare moment din viața sa. Atunci când nu se află la ședințe foto, vedeta se relaxează la plajă.

Reclamă

Thylane Blondeau a fost numită „cea mai frumoasă fetiță din lume”

Thylane Blondeau a devenit cunoscută în anul 2007. La acel moment avea doar șase ani și a fost numită „cea mai frumoasă fetiță din lume”.

Experții din modă spuneau la acel moment că va fi „următoarea kate Moss”. Blondeau este fiica jucătorului francez Patrick Blondeau și a creatoarei de modă, Veronika Loubry. Aceasta și-a început cariera de la o vârstă foarte fragedă. Prima ei apariție pe podium a avut loc la vârsta de 4 ani.

Ulterior a pozat pentru Vogue Paris. La vârsta de 10 ani devenea cel mai tânăr model care a pozat vreodată pentru Vogue. Succesul său i-a permis să participe la o mulțime de prezentări de modă de succes și să ajungă să colaboreze cu branduri de renume.

La doar 17 ani a impresionat cu portofoliul său surrinsătoar. Atunci când și-a făcut cont de Instagram, Blondeau le-a mulțumit admiratorilor săi pentru sprijinul primit de-a lungul timpului. Pe lângă activitatea sa ca model, „cea mai frumoasă fetiță din lume” și-a înființat și propria linie de haine.

Vedeta se concetrează asupra hainelor sport, iar ținutele sal sunt realizate manual la Paris, scriu publicațiile internaționale.

Blondina se concentrează asupra carierei sale și încearcă să-și promoveze proiectele în mediul online. Când vine vorba de viața personală, Blondeau preferă intimitatea și nu lasă foarte multe la vedere.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×