Reclamă

Selena Gomez a luat cina cu prietena sa, Francia Raisa. Actrița a primit de la aceasta un rinichi în anul 2017

Selena Gomez a luat cina cu prietena sa, Francia Raisa. Actrița internațională a fost pozată la un restaurant de lux din Santa Monica. Cele două vedete au o relație lungă de prietenie. Raisa i-a donat Selenei un rinichi în anul 2017.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 august 2023, 6:09

Selena Gomez și Francia Raisa au vrut să pună capăt zvonurilor răutăcioase. Publicațiile internaționale au scris de-a lungul timpului că cele două vedete nu-și mai vorbesc. Gomez a vrut să demonstreze că prietenia ei cu Raisa a rezistat în pofida dificultăților pe care le-au întâmpinat împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez a luat cina cu prietena sa, Francia Raisa

Selena Gomez și Francia Raisa par mai apropiate ca niciodată. Cele două prietene au petrecut o noapte relaxantă împreună. Ieșirea lor a fost completată și de prezența surorii mai mici a Selenei. Micuța Gracie Elliot Teefey s-a bucurat să-și petreacă timpul cu sora sa mai mare și cu prietena acesteia.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Selena Gomez alături de Francia Raisa la o cină în Santa Monica
Selena Gomez și Francia Raisa au luat cina împreună în Santa Monica / Profimedia Images

Gomez și Raisa au ales un restaurant de lux din Santa Monica. Gomez a optat pentru o rochie neagră, mulată. Diva a ales o ținută cu o crăpătură largă pe picior. Întreaga ținută i-a fost accesorizată cu o poșetă cu paiete. În partea de jos a optat pentru o pereche de pantofi cu toc.

Reclamă

Francia Raisa a ales o ținută mult mai lejeră. Diva a purtat o pereche de pantaloni scurți și un top din satin. Cele două vedete s-au ținut de mână în timp ce au părăsit restaurantul împreună. În spatele lor s-a aflat și sora mai mică a Selenei.

Despre Selena și Francia s-a scris că ar fi existat o dispută între ele. Gomez ar fi afirmat într-o postare din mediul online că Taylor Swift este singura sa prietenă. Francia a reacționat la postare, iar mai apoi și-a șters comentariile, scriu publicațiile internaționale.

În ciuda speculațiilor, Gomez și Francia par să fie la fel de apropiate. Gomez a publicat pe contul său de Instagram și câteva imagini din arhiva personală. Alături de fotografiile cu Francia a postat și un mesaj de „la mulți ani” pentru aceasta.

Reclamă

Selena Gomez a primit un rinichi de la Francia Raisa în anul 2017

Selena Gomez a fost diagnosticată cu boala Lupus, în anul 2015. Viața actriței s-a schimbat radical din acel moment. Boala i-a afectat atât de mult starea de sănătate, încât Gomez a avut nevoie de o operație de transplant de rinichi în anul 2017.

Prietena sa, Francia Raisa, a fost cea care s-a oferit să-i doneze un rinichi. Francia a preluat inițiativa rapid și a mers să-și facă toate analizele necesare pentru a vedea dacă este compatibilă cu artista.

După aflarea rezultatelor, Francia nu a stat pe gânduri și a acceptat să-i doneze prietenei sale un rinichi. Gomez i-a mulțumit atunci public pentru gestul său.

„Nu am cuvinte suficiente să-i mulțumesc prietenei mele frumoase. Mi-a făcut cel mai mare cadou și este un sacrificiu enorm. Sunt binecuvântată să o am în viața mea. Te iubesc foarte mult”.

Gomez a declarat ulterior că îi va fi întotdeauna datoare prietenei sale. În ciuda faptului că au trecut prin această experiență împreună, relația lor s-a răcit pentru o perioadă, spun apropiații celor două. Acum, cele două actrițe par mai apropiate ca niciodată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×