Reclamă

Jennie Garth s-a filmat nemachiată în timp ce era la piscină. Cât de schimbată e actrița din „Beverly Hills“ și ce costum de baie a ales

Jennie Garth s-a filmat nemachiată în timp ce era la piscină și a postat pe Instagram imaginile. Descoperă cât de schimbată e actrița din „Beverly Hills“ și ce costum de baie a ales să poarte în ziua în care s-a bucurat de soarele arzător.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 12 august 2023, 6:42

Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere pe 3 aprilie. Atunci, ea a împlinit vârsta de 51 de ani, iar fani din toate colțurile lumii i-au transmis mesaje emoționante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennie Garth s-a filmat nemachiată în timp ce era la piscină

În trecut, Jennie Garth s-a numărat printre cele mai apreciate actrițe din celebrul serial „Beverly Hills 90210“. Și continuă să fie apreciată pentru felul în care „a reușit să păcălească timpul“. Ea s-a filmat de curând în timp ce s-a relaxat în piscina aflată în curtea vilei luxoase în care locuiește.

Videoclipul postat chiar de vedetă pe Instagram o prezintă în timp ce face câteva mișcări cu mâinile pe când se afla pe marginea piscinei. Ulterior, ea execută o săritură superbă și începe să înoate spre zona în care se afla telefonul cu care a imortalizat momentele. Ulterior, Jennie Garth își aranjează părul ud și zâmbește la cameră, după care mai intră încă o dată sub apă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Susținătorii actriței au complimentat-o pentru felul în care arată la 51 de ani, chiar dacă a fost diagnosticată cu o boală delicată, au relatat jurnaliștii de la The Sun. Este vorba despre osteoartrită și a primit vestea de la medici în urmă cu patru ani.

Într-un interviu, Jennie Garth a povestit că, pe când avea 47 de ani a început să simtă rigiditate în degete și mâini. În plus, a mai spus vedeta, se confrunta și cu dureri la genunchi ori de câte ori se ridica.

Când a aflat numele afecțiunii, a mărturisit că a fost șocată. „Mi-am spus că sunt prea tânără pentru artrită. (…). Când știi cu ce ai de-a face fizic, există întotdeauna o soluție. Cu siguranță nu las nimic să mă limiteze“, a declarat Jennie Garth pentru publicația Insider.

Reclamă

Jennie Garth este vegetariană

Jennie Garth face multă mișcare și este vegetariană. În 2013, ea a fost gazda unei emisiuni în cadrul căreia prezenta doar reţete vegetariene. În prezent, vedeta își continuă această activitate pe social media.

Jenna Ortega este una dintre vedetele care au renunțat la veganism. Ea a luat această decizie după ce a ajuns în România.

Când a vorbit despre maladia pe care reușește să o țină sub control, vedeta a subliniat că activitățile sale au un impact bun asupra simptomelor. Acestea sunt mult mai suportabile. Când nu face mișcare, ea joacă golf sau se plimbă cu câinii săi.

Jennie Garth se află la al treilea mariaj

În prezent, Jennie Garth se află la al treilea mariaj. Ea a devenit soția lui Dave Abrams în 2015. Actorul Peter Facinelli a fost cel de-al doilea soț al actriței, iar nunta au avut-o în 2001.

În timpul căsătoriei cu acesta s-au născut cele trei fiice pe care le au împreună. Luca Bella a venit pe lume în 1997, Lola Ray, în 2002. Iar Fiona Eve, mezina foștilor parteneri, în 2006, scrie People.

În 1994, Jennie Garth s-a măritat cu Daniel B. Clark, însă, povestea lor nu a durat foarte mult. La doar doi ani de când și-au unit destinele, ei au divorțat. În serialul „Beverly Hills 90210“, Jennie Garth a interpretat-o pe Kelly Taylor. Personajul ei era îndrăgostit de cel al lui Brandon și, uneori, de cel jucat de Dylan.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×