Reclamă

Carmen Electra a fost fotografiată plângând în fața casei sale. Ce au declarat reprezentanții ei despre momentul surprins de paparazzi

Carmen Electra a fost fotografiată plângând în fața casei sale din Los Angeles. Află ce au declarat reprezentanții actriței din „Baywatch“ despre momentul trist surprins de paparazzii de peste ocean.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 3 august 2023, 6:39

La vârsta de 51 de ani, Carmen Electra arată diferit în comparație cu perioada în care făcea furori în costumul de baie roșu, purtat când a filmat „Baywatch“. Cunoscutul serial TV a fost urmărit de milioane de oameni din toate colțurile mapamondului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carmen Electra a fost fotografiată plângând în fața casei sale

Recent, Carmen Electra a trăit un moment extrem de delicat. Ea a izbucnit în lacrimi în timp ce se afla în fața casei sale.

Așa cum se poate observa în fotografiile realizate de paparazzi, actrița stă pe una dintre treptele locuinței sale din Los Angeles și își ține mâinile pe cap. Acesta a fost interpretat de specialiști ca fiind un semn că este copleșită de o situație cu care se confruntă în prezent.

Mai mult, la un moment dat, ea și-a dat frâu liber sentimentelor și a început să plângă. Fără să îi pese că se află în public și o poate vedea cineva, vedeta și-a șters apoi lacrimile și a mai petrecut câteva minute în fața vilei sale, bucurându-se de vremea frumoasă de afară. Ulterior, ea s-a ridicat și a intrat înapoi în casă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Carmen Electra pare că își șterge lacrimile în timp ce este așezată pe una dintre treptele din fața vilei sale din L.A.
Contactați de jurnaliști, reprezentanții actriței din „Baywatch“ s-au cam încurcat în declarații / Profimedia Images

Vremurile în care Carmen Electra avea o strălucire aparte au apus și aproape nimic din ce este în prezent nu te face să îți amintești de perioada ei de glorie. Acest lucru a fost remarcat și în cadrul episodului petrecut zilele acestea, când apariția sa a fost una răvășitoare.

Când a fost surprinsă de paparazzii din SUA, actrița purta un tricou cu Guns N’ Roses, pantaloni de camuflaj, pantofi sport. Ea avea părul prins într-un coc dezordonat și era nemachiată.

Reclamă

Într-un interviu în care a vorbit despre activitatea pe care o desfășoară pe o platformă cu conținut pentru adulți, vedeta a dezvăluit una dintre cele mai frecvente cereri ale fanilor.

Ce au declarat reprezentanții actriței din Baywatch despre momentul trist surprins de paparazzi

Deși unii experți susțin că actrița din „Baywatch“ a avut un moment de tristețe, Scott Newman, unul dintre reprezentanții ei, a subliniat că aceasta era bine când au fost făcute fotografiile.

Într-o declarație oferită pentru publicația The Mirror US, reprezentanții vedetei au spus: „A ieșit afară pentru două minute după ce s-a trezit, pentru că voia să stea la soare. Și-a dat seama că era o atmosferă foarte fierbinte și soarele i-a intrat în ochi, așa că și-a lăsat capul în jos și, apoi, a intrat înapoi înăuntru“.

Pe de altă parte, pentru jurnaliștii de la Page Six, unul dintre reprezentanții actriței a oferit alte informații. „Se pare că a avut o migrenă și era foarte cald afară. Soarele intra practic în ochi ei“.

Carmen Electra și-a făcut operații estetice

Născută în Sharonville, Ohio, Carmen Electra se numără printre celebritățile care au ales să își facă operații estetice. Despre intervențiile la care a apelat, ea a spus că reprezintă „un rău necesar“.

„Poți să fii cea mai frumoasă persoană din lume, degeaba dacă nu ești fericită. Dacă ești trist sau măcinat de dureri, atunci nu te vei simți frumos. Cred că fiecare este liber să își facă operații estetice, dacă acest lucru contribuie la fericirea ta. Dacă iei în serios o asemenea decizie, atunci asigură-te că te duci la cei mai buni specialiști“, a mărturisit vedeta în cadrul unui interviu oferit de curând.

Fericirea pare să lipsească din viața ei, sunt de părere mai mulți experți din SUA. Carmen Electra a trecut prin două divorțuri. Ea a fost căsătorită în perioada dintre noiembrie 1998 până în aprilie 1999 cu starul din NBA Dennis Rodman. Cel care i-a devenit al doilea soț este Dave Navarro, fostul chitarist de la Red Hot Chili Peppers. Ei au făcut nunta în noiembrie 2003, iar divorțul s-a produs în februarie 2007. Deși, la 51 de ani, actrița din „Baywatch“ are măsuri de invidiat, respectiv: 91 – 58 – 89, în sufletul ei există un mare dezechilibru.

Carmen Electra provine dintr-o familie numeroasă, având o soră și patru frați. Tatăl ei a fost chitarist, iar mama sa, cântăreață. Vedeta și-a început cariera în lumea muzicii după ce s-a mutat în Minneapolis, unde l-a cunoscut pe regretatul Prince. El a fost cel care i-a produs albumul de debut, în 1993.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×