Reclamă

Ce sfat a primit Jennifer Lopez de la Ben Affleck atunci când a început să scrie la noul ei album. Cântăreața a avut momente de îndoială

S-a aflat ce sfat a primit Jennifer Lopez de la Ben Affleck atunci când a început să scrie la noul ei album. Cântăreața a avut mai multe momente de îndoială, însă soțul ei a ajutat-o să treacă peste fiecare temere. Premiera noului ei album va avea loc pe 16 februarie.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 12 februarie 2024, 6:18

Jennifer Lopez este gata să-și lase sufletul la vedere în noul ei film original This Is Me...Now: A Love Story. Vedeta spune cp povestea ei de dragoste din viața reală a ajutat-o foarte mult să ducă la bun sfârșit noul album.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce sfat a primit Jennifer Lopez de la Ben Affleck

Lopez și Dave Meyers, directorul proiectului, ao vorbit despre colaborarea lor într-o conferință de presă. Vedeta din Marry Me a dezvăluit modul în care Ben Affleck a ajutat-o să se liniștească atunci când se îndoia de abilitățile sale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez în timp ce dansează cu un grup de bărbați în videoclipul melodiei Can't Get Enough
Jennifer Lopez a decis să lanseze un nou videoclip al piesei Can’t Get Enough / Profimedia Images

„Au fost multe momente în care am spus că nu pot să fac asta, dar el m-a liniștit. Mi-a spus că este momentul să încep să dețin ceea ce sunt”, a spus Jennifer în timpul interviului.

Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck se susțin reciproc în toate proiectele lor profesionale. Cei doi s-au căsătorit în 2022, iar de atuni sunt de nedespărțit. Dragostea lor a inspirat o mare parte din regia originală a producției, a spus Meyers în conferința de presă.

Există o scenă specială în care Lopez îl găsește ca muncitor în construcții la o fabrică de inimi.

„Metaforic este adevărat. Producția asta a rezultat din faptul că ea mi-a spus despre durerea prin care a trecut după despărțirea de Ben Affleck în 2002. A fost multă onestitate care a fost împărtășită în prima întâlnire pe care am avut-o cu Jennifer”, a spus Meyers în cel mai recent interviu.

Reclamă

Ce a declarat Jennifer Lopez despre noile sale proiecte

Jennifer Lopez spune că This Is Me…Now: A Love Story este imaginarea muzicală și vizuală a evenimentelor din viața ei privată. Jennifer a spus că momentele pe care le trăiește în prezent sunt „magice și suprarealiste”.

„Am intrat în studio și am făcut acest album. Când am terminat m-am gândit în sinea mea că este mai mult în această poveste. Este ceva mai mare. Mi-am dorit să creez melodiilor această poveste vizuală”, a spus Jennifer în cel mai recent interviu.

Lopez a spus că proiectul său ambițios marchează „un nou capitol” în cariera ei.

„S-a încehait o călătorie de 20 de ani despre o mulțime de întrebări pe care le-am avut despre iubire și despre a fi eu însămi”, a mai spus artista în cel mai recent interviu.

„Ceea ce arată filmul este că au existat o mulțime de lupte. Au fost multe momente grele despre care nimeni nu a știut. Am învățat, în timp, cât de important este să-ți dai voie să fii vulnerabil și să admiți ceea ce ți se întâmplă. Am învățat să fiu mult mai confortabilă în propria mea piele. Mi-am închipuit cum pășesc în următoarea fază a vieții mele ca artist și ca ființă umană”, a spus Jennifer într-un interviu citat de People.

This Is Me…Now: A Love Story va avea premiera pe 16 februarie, scrie presa de peste hotare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×