Reclamă

Premiile Grammy

Olivia Rodrigo în timp ce pozează pe covorul roșu la Premiile GRamyy 2022
Divertisment
// 4 aprilie 2022

Covorul roșu de la Premiile Grammy 2022. Ce ținute au purtat vedetele la cel mai așteptat eveniment muzical al anului

Vedetele internaționale și-au etalat ținutele extravagante pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2022. Nume celebre din industria muzicală și-au făcut apariția după ce au fost nominalizate la categoriile celor mai prestigioase premii muzicale. Vedeta serii a fost cântăreața Olivia Rodrigo. Aceasta a plecat acasă cu premiul gramofonul de aur pentru cel mai bun artist debutant al anului.
Reclamă
Adele în timp ce ține în brațe mai multe premii grammy la Gala Premiilor GRammy din anul 2012
Divertisment
// 19 ianuarie 2022

Gala Premiilor Grammy 2022 va fi organizată în Las Vegas. Evenimentul va avea loc pe data de 3 aprilie

Gala Premiilor Grammy 2022 va fi organizată în Las Vegas. Evenimentul de anul acesta va avea loc pe data de 3 aprilie. Anunțul oficial a fost făcut de Recording Academy care a dezvăluit și locația aleasă pentru punerea în scenă a ediției cu numărul 64 a premiilor. Se pare că anul acesta artiștii se vor reuni la MGM Grand Garden Arena.
Billy Eilish ținând în brațe premiile GRammy în 2019
Divertisment
// 6 ianuarie 2022

Premiile Grammy 2022 s-au amânat din cauza creșterii cazurilor Omicron. Cele mai noi detalii despre eveniment

Premiile Grammy 2022 s-au amânat din cauza creșterii cazurilor Omicron. Cea mai prestigioasă gală a premiilor din industria muzicală se află în prezent sub semnul incertitudinii. Pandemia i-a forțat pe organizatori să reconsidere posibilitatea de a desfășura sau nu evenimentul în format fizic.
Imagini de la show-ul Grammy din 2020
Divertisment
// 4 ianuarie 2022

Premiile Grammy 2022 se mută la Hollywood Bowl din cauza creșterii cazurilor Omicron. Detalii incerte despre eveniment

Premiile Grammy 2022 se mută la Hollywood Bowl din cauza creșterii cazurilor Omicron. Pandemia fectează și organizarea evenimentului. Mai mulți oameni din industria muzicală au declarat pentru Page Six că Recording Academy caută un nou loc pentru a găzdui cea de-a 64-a ediție anuală a evenimentului. Sunt și surse care spun că totul s-ar putea amâna.
Reclamă
Beyonce, pe scena Premiilor Grammy 2021, cu premiul în mână
Divertisment
// 24 noiembrie 2021

Premiile Grammy 2022: lista nominalizărilor la principalele categorii

Cel mai nominalizat artist din acest an de la Premiile Grammy 2022 este Jon Batiste, care conduce topul cu 11 nominalizări, mai ales pentru albumul său „We Are”, dar și pentru partitura sa din filmul „Soul”. Justin Bieber, Doja Cat și H.E.R. au și ei câte 8 nominalizări fiecare.
Maren Morris a fost confundată cu Khloe Kardashian la Premiile Grammy 2021, după ce și-a făcut apariția pe covorul roșu
Divertisment
// 16 martie 2021

Maren Morris a fost confundată cu Khloe Kardashian la Premiile Grammy 2021

Artista country Maren Morris a fost confundată cu Khloe Kardashian chiar de către fanii săi. Acest lucru s-a întâmplat în ediția cu numărul 63 a Premiilor Grammy, care au avut loc recent în Los Angeles.
Noah Cyrus, pe covoru roșu, într-o ținută albă, la Grammy 2021
Divertisment
// 15 martie 2021

Ținutele de la Premiile Grammy 2021: cele mai spectaculoase apariții

Evenimentele de această grandoare, așa cum sunt Premiile Grammy, le dau voie celebrităților să se exprime așa cum știu mai bine din punct de vedere stilistic. Ținutele de la Premiile Grammy 2021 sunt spectaculoase și cu siguranță îți vor atrage atenția.
Beyonce, pe scena Premiilor Grammy 2021, cu premiul în mână
Divertisment
// 15 martie 2021

Premiile Grammy 2021: lista completă a câștigătorilor

Premiile Grammy 2021: lista completă a câștigătorilor. Cea de-a 63-a ediție a scris istorie. Beyonce a fost desemnată câștigătoare la patru categorii și a devenit cea mai premiată femeie din istoria Grammy.
Harry Styles este surpins zâmbind și cu mâinile în buzunare
Divertisment
// 12 martie 2021

Harry Styles va deschide ceremonia Premiilor Grammy 2021

Harry Styles va deschide ceremonia Premiilor Grammy 2021. Artiști precum Taylro Swift, Megan Thee Stallion sau Brandi Carlisle vor mai urca pe scenă cu momente muzicale. Evenimentul va fi prezentat de celebrul comediant Trevor Noah.
Beyonce îmbrăcată cu o rochie jumătate albă și jumătate neagră pe covorul roșu, ține un trofeu, după ce a fist nominalizată la Premiile Grammy
Divertisment
// 2 martie 2021

Nominalizările la Premiile Grammy 2021: Artiștii care concurează la cele mai multe categorii

Nominalizările la Premiile Grammy 2021 cuprind nume celebre și consacrate din industria muzicală. Cântărețe precum Beyonce, Taylow Swift și Dua Lipa concurează se află printre artiștii care concurează la cele mai multe categorii.
×