Harry Styles va deschide ceremonia Premiilor Grammy 2021

Harry Styles va deschide ceremonia Premiilor Grammy 2021. Artiști precum Taylro Swift, Megan Thee Stallion sau Brandi Carlisle vor mai urca pe scenă cu momente muzicale. Evenimentul va fi prezentat de celebrul comediant Trevor Noah.

12 martie 2021 la 9:33

Ceremonia Premiilor Grammy de anul acesta este de neratat. Evenimentul va fi deschis de Harry Styles, care este nominalizat la trei categorii, și prezentat de comediantul Trevor Noah și va fi difuzat live de postul de televiziune CBS pe 14 martie.

Cântărețul concurează la categoriile cea mai bună interpretare pop solo cu „Watermelon Sugar”, cel mai bun album vocal pop cu „Fine Line” și cel mai bun videoclip muzical cu „Adore You”. În urma mai multor single-uri de succes, cel mai recent album al său a vândut 2,5 milioane de unități de la lansare, în decembrie 2019. 

Harry Styles va deschide ceremonia Premiilor Grammy 2021

„Nu vreți să ratați începutul spectacolului”, a delcarat Jack Sussman, vicepreședintele executiv CBS al elevimentelor, pentru Variety.

Muzica te va lovi tare așa cum nu ai mai văzut până acum. Îl avem pe Harry Styles, un animator incredibil, la începutul spectacolului și vom continua să te impresionăm.

– Jack Sussman

Styles și-a consolidat cariera solo odată cu albumul Fine Line. Au trecut vremurile în care oamenii se refereau la el drept „Harry Styles din One Direction”.

„Am vrut să facem să fie bine pentru artiști. A fost un an greu. Acum este momentul ca artiștii să iasă pe scenă și să se conecteze cu fanii care simt din plin nevoia de astfel de momente. Avem un grup minunat de diverse talente muzicale, unii dintre cei mai buni interpreți live de pe planetă.”

Condițiile pandemice din ultimele 12 luni au avut un impact mare asupra planificării fiecărui aspect al spectacolului din acest an. Sussman spune că procesul de selectare a talentelor nu a fost niciodată mai ușor.

„A fost mai ușor să îi abordăm pe artiști, deoarece ei știu barca în care ne aflăm. Toată lumea încearcă să vâslească în aceeași direcție.”, spune el. 

Filme de prezentare pentru nominalizați

Un element nou pentru ceremonia din acest an este o serie de scurtmetraje filmate de regizorul Gibson Hazard pentru fiecare dintre nominalizatorii la categoria cântecul anului. Filmele sunt concepute pentru a spune poveștile din spatele cântecelor și a istoriei artiștilor care ar putea să nu fie la fel de familiare cu spectatorii. Sussman oferă drept exemplu trupa Black Pumas, nominalizată cu piesa „Colors”, care numai cu câțiva ani în urmă cântă aceeași piesă pe străzile din Santa Monica pentru bani.

Doja Cat, nominalizată pentru „Say So”, este un alt exemplu de nou-venit „incredibil de talentat”, mai spune Sussman. Filmele își propun să „ofere un anumit context în jurul acestor nominalizați, astfel încât să aflăm cine sunt înainte să urce pe scenă”.

Cunoscut pentru emisiunea „Daily Show” de pe Comedy Central, comediantul Trevor Noah prezintă pentru prima dată ceremonia Premiilor Grammy. „Abia așteaptă să facă asta. Este gazda perfectă pentru Grammy în 2021.”, remarcă vicepreședintele executiv.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×