Semnificația tatuajelor lui Harry Styles: ce reprezintă

Tatuajele lui Harry Styles sunt adesea disparate. Piesele individuale reprezentând membrii familiei, referințe muzicale și experiențe personale, dar și interese pur estetice. Află care este semnificația tatuajelor lui Harry Styles.

Publicat: 7 martie 2021, 8:10 / Actualizat: 7 March 2021, 8:11

Muzicianul și-a făcut primul tatuaj la împlinirea vârstei de 18 ani în 2012. Conturul unei stele pe bicepsul stâng. Steaua a fost umplută ulterior. De atunci, Styles a avut în medie aproximativ șapte tatuaje noi pe an. 

Semnificația tatuajelor lui Harry Styles

Într-un interviu cu James Corden în 2013, Styles a spus că și-a făcut singur cel puțin un tatuaj. „Am câteva prostii. Nu știu dacă le regret atât de mult”, a recunoscut el. „Am scris mare pe degetul mare”, a spus Styles, râzând.

Harry styles are peste 50 de tatuaje, potrivit Men’s Health

Tatuajele de pe piept 

Pe stern, Styles are un fluture mare, pe care l-a făcut în 2013. Fluturele simbolizează o transformare timpurie pentru Styles, deși sensul exact nu a fost discutat.

Pe pectoral, cântărețul are două rândunici așezate una în fața celeilalte. „Îmi place genul acesta de tatuaje, stilul vechi de tatuaje specific marinarilor”, a spus el pentru US Weekly. 

Chiar deasupra rândunicii din stânga sunt cuvintele „17 BLACK”, despre care artistul tatuator Kevin Paul spune că reprezintă o partidă de poker pierdută.

Sub aceeași rândunică este o inimă decolorată și două cruci, una peste litera „M”, care ar reprezenta-o pe bunica lui maternă, și una peste litera „K”, care l-ar reprezenta pe bunicul său patern. Lângă rândunica dreaptă este o cruce peste litera „B”, care ar putea fi un simbol atribuit unuia dintre bunicii săi.

Chiar deasupra rândunicii din stânga sunt cuvintele „17 BLACK”, despre care artistul tatuator Kevin Paul spune că reprezintă o partidă de poker pierdută / Profimedia Images

Peste fiecare claviculă, Styles poartă o dată: 1957 și 1967. Datele sunt anii nașterii părinților săi. Cântărețul are tatuat pe umărul drept litera „g” pentru sora lui Gemma, iar pe umărul stâng litera „A” pentru mama lui, Anne.

Sub axila stângă este o colivie de păsări goală, două măști de teatru și acronimul „SNCL”, care înseamnă „zâmbește acum plânge mai târziu”.

Tatuajele de pe brațul stâng

Cel mai tatuat loc de pe corpul lui Harry Styles este brațul stâng. Pe umărul său sunt tatuate mai multe litere: „NY”, „LA” și „LDN” (Londra) – referințe la cele trei orașe în care își petrece cea mai mare parte din timp. Lângă „NY” sunt literele ebraice pentru numele surorii lui. Sub acestea se află expresia „Pot să stau”, a cărei semnificație nu a fost descifrată. Pe partea din spate a umărului, Styles are un contur minimalist al unei chitare minuscule.

Pe umărul stâng sunt tatuate mai multe litere: „NY”, „LA” și „LDN” (Londra) – referințe la cele trei orașe în care își petrece cea mai mare parte din timp / Profimedia Images

Piesa centrală a brațului stâng pare să fie o navă de pirat. Chiar sub corabie se află o inimă anatomică și cuvintele „Late Late” pe care și le-a tatuat în timpul interviului cu James Cordon. Chiar deasupra navei este celebra prismă de pe albumul trupei Pink Floyd, The Dark Side of the Moon de la Pink Floyd.

Pe bicepsul stâng, alături de corabia piraților, sunt mai multe tatuaje, inclusiv o inimă neagră, trei cuie, un cuier, o stea neagră, un logo Green Bay Packers, cuvântul „hi” și un fursec englezesc, o trimitele la numele surorii sale Gemma. În interiorul antebrațului, Styles are o sticlă, urmată mai jos de Sfânta Biblie. 

Tatuajele de pe brațul drept

Spre deosebire de mulți alți muzicieni, Styles pare să se fi echilibrat cu tatuajele sale, lăsând mai mult spațiu negativ pe partea dreaptă. Pe antebrațul drept (aparent acoperind un tatuaj vechi pe care scria „Lucruri pe care le pot”) are un vultur, deasupra căruia este numele bunici sale, „Mary”.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Bella Throne, alături de iubitul ei, la Milano Fashion Week 2022, îmbrăcați elegant
Divertisment
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Machiajul și costumul actriței, superbe
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere cu un machiaj tematic și un costum pe măsură. Vedeta de 24 de ani a publicat imagini de la ziua de naștere...
2
Kate Middleton și Meghan Markle, tribuna regală la Turneul de la Wimbledon, 2019. Kate poartă o rochie verde, Meghan Poartă o cămașă albă și o fustă cu o fundă neagră în talie, plus ochelari de soare
Divertisment
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa...
3
Kanye West, prezent la Fashion Icon Award, în anul 2015, în timp ce susține un discurs
Divertisment
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia. Rapper-ul a atras atenția tuturor cu alegerea sa
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia, pe străzile din Veneția. Acesta de obicei atrage atenția cu ținuta sa. Acum, ce a purtat pe chip a fost elementul care a atras atenția...
4
Halle Berry, într-o rochie cu imprimeu floral, la un eveniment monden
Divertisment
Halle Berry a vorbit deschis despre Van Hunt: „Nu am avut niciodată un bărbat care să mă ridice și să mă lase să fiu tot ceea ce sunt”
Halle Berry a vorbit deschis despre Van Hunt. Actrița a spus pentru prima dată că nu a mai avut un asemenea bărbat în viața ei. Actualul partener a ajutat-o să evolueze și a susținut-o...
5
icon
Adriana Trandafir în timp ce arată cu degetul spre public la interviulpentru echipa CaTine.ro
CaTine
Adriana Trandafir, despre sinceritate și emoție în competiția Asia Express: „A fost cumplit de greu, dar și o experiență specială”
Adriana Trandafir este una dintre cele mai sincere și puternice concurente din cadrul competiției Asia Express: Drumul Împăraților. În cel de-al patrulea sezon, actrița Adriana Trandafir a decis să se alăture concursului împreună cu...
PARTENERI
×