Reclamă

Semnificația tatuajelor lui Harry Styles: ce reprezintă

Tatuajele lui Harry Styles sunt adesea disparate. Piesele individuale reprezentând membrii familiei, referințe muzicale și experiențe personale, dar și interese pur estetice. Află care este semnificația tatuajelor lui Harry Styles.

Publicat: 7 martie 2021, 8:10

Muzicianul și-a făcut primul tatuaj la împlinirea vârstei de 18 ani în 2012. Conturul unei stele pe bicepsul stâng. Steaua a fost umplută ulterior. De atunci, Styles a avut în medie aproximativ șapte tatuaje noi pe an. 

Semnificația tatuajelor lui Harry Styles

Într-un interviu cu James Corden în 2013, Styles a spus că și-a făcut singur cel puțin un tatuaj. „Am câteva prostii. Nu știu dacă le regret atât de mult”, a recunoscut el. „Am scris mare pe degetul mare”, a spus Styles, râzând.

Harry styles are peste 50 de tatuaje, potrivit Men’s Health

Tatuajele de pe piept 

Pe stern, Styles are un fluture mare, pe care l-a făcut în 2013. Fluturele simbolizează o transformare timpurie pentru Styles, deși sensul exact nu a fost discutat.

Reclamă

Pe pectoral, cântărețul are două rândunici așezate una în fața celeilalte. „Îmi place genul acesta de tatuaje, stilul vechi de tatuaje specific marinarilor”, a spus el pentru US Weekly. 

Chiar deasupra rândunicii din stânga sunt cuvintele „17 BLACK”, despre care artistul tatuator Kevin Paul spune că reprezintă o partidă de poker pierdută.

Sub aceeași rândunică este o inimă decolorată și două cruci, una peste litera „M”, care ar reprezenta-o pe bunica lui maternă, și una peste litera „K”, care l-ar reprezenta pe bunicul său patern. Lângă rândunica dreaptă este o cruce peste litera „B”, care ar putea fi un simbol atribuit unuia dintre bunicii săi.

Reclamă
Chiar deasupra rândunicii din stânga sunt cuvintele „17 BLACK”, despre care artistul tatuator Kevin Paul spune că reprezintă o partidă de poker pierdută / Profimedia Images

Peste fiecare claviculă, Styles poartă o dată: 1957 și 1967. Datele sunt anii nașterii părinților săi. Cântărețul are tatuat pe umărul drept litera „g” pentru sora lui Gemma, iar pe umărul stâng litera „A” pentru mama lui, Anne.

Sub axila stângă este o colivie de păsări goală, două măști de teatru și acronimul „SNCL”, care înseamnă „zâmbește acum plânge mai târziu”.

Tatuajele de pe brațul stâng

Cel mai tatuat loc de pe corpul lui Harry Styles este brațul stâng. Pe umărul său sunt tatuate mai multe litere: „NY”, „LA” și „LDN” (Londra) – referințe la cele trei orașe în care își petrece cea mai mare parte din timp. Lângă „NY” sunt literele ebraice pentru numele surorii lui. Sub acestea se află expresia „Pot să stau”, a cărei semnificație nu a fost descifrată. Pe partea din spate a umărului, Styles are un contur minimalist al unei chitare minuscule.

Pe umărul stâng sunt tatuate mai multe litere: „NY”, „LA” și „LDN” (Londra) – referințe la cele trei orașe în care își petrece cea mai mare parte din timp / Profimedia Images

Piesa centrală a brațului stâng pare să fie o navă de pirat. Chiar sub corabie se află o inimă anatomică și cuvintele „Late Late” pe care și le-a tatuat în timpul interviului cu James Cordon. Chiar deasupra navei este celebra prismă de pe albumul trupei Pink Floyd, The Dark Side of the Moon de la Pink Floyd.

Pe bicepsul stâng, alături de corabia piraților, sunt mai multe tatuaje, inclusiv o inimă neagră, trei cuie, un cuier, o stea neagră, un logo Green Bay Packers, cuvântul „hi” și un fursec englezesc, o trimitele la numele surorii sale Gemma. În interiorul antebrațului, Styles are o sticlă, urmată mai jos de Sfânta Biblie. 

Tatuajele de pe brațul drept

Spre deosebire de mulți alți muzicieni, Styles pare să se fi echilibrat cu tatuajele sale, lăsând mai mult spațiu negativ pe partea dreaptă. Pe antebrațul drept (aparent acoperind un tatuaj vechi pe care scria „Lucruri pe care le pot”) are un vultur, deasupra căruia este numele bunici sale, „Mary”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Hartă astrală a fiecărei zodii în parte reprezentată de culoare albastru
Horoscop
Ce semnificație au semnele zodiacale. Cele 12 simboluri explicate pe înțelesul tuturor
Fiecare nativ aparține unui simbol specific, dar să știi ce semnificație au semnele zodiacale este esențial pentru cineva pasionat. Un exemplu elocvent o poate avea Taurul care arată un cerc cu două coarne deasupra....
2
Două borcane cu dulceață din flori de soc
Rețete
Dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată
Dacă adori parfumul florilor de soc, află că poți profita de el și în diferite preparate culinare. Îți oferim o rețetă de dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată, perfectă pentru răsfățul de...
3
Prăjitură spornică cu căpșuni porționată și decorată cu zahăr pudră și frunze de mentă
Rețete
Prăjitură spornică cu căpșuni. Rețetă simplă și ușoară de desert cu fructe
Dacă te ispitesc căpșunile parfumate care au apărut în piață, nu ezita să le incluzi în cât mai multe rețete de desert. Sunt gustoase, aromate și înnobilează aspectul preparatelor dulci. Îți oferim o rețetă...
4
Aishwarya Rai, elegantă și machiată la Festivalul de Film de la Cannes 2022
Divertisment
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor pe covorul roșu, iar vedeta a primit aplauze pentru look-ul impresionant. Apariția sa la premiera filmului...
5
Două pahare și o sticlă cu socată, alături de o lămâie feliată și flori de soc
Rețete
Socată. Băutură răcoritoare tradițională românească
Luna mai este luna florilor, iar florile de soc se numără printre ele, fiind considerate unele dintre cele mai aromate. Nu ezita să profiți de proprietățile acestora, incluzându-le și în preparatele culinare. Începe cu...
PARTENERI
×