Reclamă

Semnificația tatuajelor lui Harry Styles: ce reprezintă

Tatuajele lui Harry Styles sunt adesea disparate. Piesele individuale reprezentând membrii familiei, referințe muzicale și experiențe personale, dar și interese pur estetice. Află care este semnificația tatuajelor lui Harry Styles.

Publicat: 7 martie 2021, 8:10

Muzicianul și-a făcut primul tatuaj la împlinirea vârstei de 18 ani în 2012. Conturul unei stele pe bicepsul stâng. Steaua a fost umplută ulterior. De atunci, Styles a avut în medie aproximativ șapte tatuaje noi pe an. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Semnificația tatuajelor lui Harry Styles

Într-un interviu cu James Corden în 2013, Styles a spus că și-a făcut singur cel puțin un tatuaj. „Am câteva prostii. Nu știu dacă le regret atât de mult”, a recunoscut el. „Am scris mare pe degetul mare”, a spus Styles, râzând.

Harry styles are peste 50 de tatuaje, potrivit Men’s Health

Tatuajele de pe piept 

Pe stern, Styles are un fluture mare, pe care l-a făcut în 2013. Fluturele simbolizează o transformare timpurie pentru Styles, deși sensul exact nu a fost discutat.

Reclamă

Pe pectoral, cântărețul are două rândunici așezate una în fața celeilalte. „Îmi place genul acesta de tatuaje, stilul vechi de tatuaje specific marinarilor”, a spus el pentru US Weekly. 

Chiar deasupra rândunicii din stânga sunt cuvintele „17 BLACK”, despre care artistul tatuator Kevin Paul spune că reprezintă o partidă de poker pierdută.

Sub aceeași rândunică este o inimă decolorată și două cruci, una peste litera „M”, care ar reprezenta-o pe bunica lui maternă, și una peste litera „K”, care l-ar reprezenta pe bunicul său patern. Lângă rândunica dreaptă este o cruce peste litera „B”, care ar putea fi un simbol atribuit unuia dintre bunicii săi.

Reclamă
Chiar deasupra rândunicii din stânga sunt cuvintele „17 BLACK”, despre care artistul tatuator Kevin Paul spune că reprezintă o partidă de poker pierdută / Profimedia Images

Peste fiecare claviculă, Styles poartă o dată: 1957 și 1967. Datele sunt anii nașterii părinților săi. Cântărețul are tatuat pe umărul drept litera „g” pentru sora lui Gemma, iar pe umărul stâng litera „A” pentru mama lui, Anne.

Sub axila stângă este o colivie de păsări goală, două măști de teatru și acronimul „SNCL”, care înseamnă „zâmbește acum plânge mai târziu”.

Tatuajele de pe brațul stâng

Cel mai tatuat loc de pe corpul lui Harry Styles este brațul stâng. Pe umărul său sunt tatuate mai multe litere: „NY”, „LA” și „LDN” (Londra) – referințe la cele trei orașe în care își petrece cea mai mare parte din timp. Lângă „NY” sunt literele ebraice pentru numele surorii lui. Sub acestea se află expresia „Pot să stau”, a cărei semnificație nu a fost descifrată. Pe partea din spate a umărului, Styles are un contur minimalist al unei chitare minuscule.

Pe umărul stâng sunt tatuate mai multe litere: „NY”, „LA” și „LDN” (Londra) – referințe la cele trei orașe în care își petrece cea mai mare parte din timp / Profimedia Images

Piesa centrală a brațului stâng pare să fie o navă de pirat. Chiar sub corabie se află o inimă anatomică și cuvintele „Late Late” pe care și le-a tatuat în timpul interviului cu James Cordon. Chiar deasupra navei este celebra prismă de pe albumul trupei Pink Floyd, The Dark Side of the Moon de la Pink Floyd.

Pe bicepsul stâng, alături de corabia piraților, sunt mai multe tatuaje, inclusiv o inimă neagră, trei cuie, un cuier, o stea neagră, un logo Green Bay Packers, cuvântul „hi” și un fursec englezesc, o trimitele la numele surorii sale Gemma. În interiorul antebrațului, Styles are o sticlă, urmată mai jos de Sfânta Biblie. 

Tatuajele de pe brațul drept

Spre deosebire de mulți alți muzicieni, Styles pare să se fi echilibrat cu tatuajele sale, lăsând mai mult spațiu negativ pe partea dreaptă. Pe antebrațul drept (aparent acoperind un tatuaj vechi pe care scria „Lucruri pe care le pot”) are un vultur, deasupra căruia este numele bunici sale, „Mary”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
O femeie frumoasă cu urechi de elf și coroană pe cap
Horoscop
Când ești cea mai norocoasă persoană din lume. Află anul, luna și ziua în care astrele sunt de partea ta
Numărul tău destin te poate ajuta să descoperi cele mai bune momente pentru a-ți manifesta visele. Deși nu poți prezice viitorul, se pare că îl poți calcula. Când ești cea mai norocoasă persoană din...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru mic dejunuri savuroase într-o tavă metalică așezată pe un grătar
Rețete
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
Dacă nu mai știi cu ce să-ți surprinzi familia la micul dejun, încearcă o rețetă simplă pentru chifle pufoase cu brânză și mărar. Se prepară ușor, iar ingredientele sunt simple și mereu la îndemână....
PARTENERI
×