Reclamă

Maren Morris a fost confundată cu Khloe Kardashian la Premiile Grammy 2021

Artista country Maren Morris a fost confundată cu Khloe Kardashian chiar de către fanii săi. Acest lucru s-a întâmplat în ediția cu numărul 63 a Premiilor Grammy, care au avut loc recent în Los Angeles.

Publicat: 16 martie 2021, 12:45 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 14:51

Maren Morris a apărut pe covorul roșu cu un ruj nud pe buze și părul vopsit precum Khloe Kardashian. Vedeta muzicii country în vârstă de 30 de ani a fost confundată cu vedeta de reality, de 36 de ani. Asemănarea dintre cele două pare că a fost incontestabilă chiar și pentru fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după ce Maren Morris și-a făcut apariția la Premiile Grammy, fanii au început să discute intens pe Twitter despre asemănarea cel puțin ciudată dintre cele două.

Maren Morris a fost confundată cu Khloe Kardashian

Sunt mulți cei care au glumit pe seama celor două vedete. Fanii au spus că nu știau până atunci că Khloe Kardashian are chiar și o carieră în muzică. Alții, mai răutăcioși, au spus chiar că asemănarea este din cauza faptului că merg la același chirurg plastician, scrie DailyMail.

Au existat și discuții în care fanii au spus că Maren Morris s-a inspirat foarte mult din look-ul lui Khloe. Aceștia au „acuzat-o” că a copiat-o chiar și în ceea ce privește felul în care își pensează sprâncenele.

Reclamă

Pe scenă, Morris și-a schimbat ținuta și a optat pentru o rochie roșie, cu crăpătură adâncă, la care a asortat o pereche de sandale foarte elegante. Maren Morris a interpretat pe scena Premiilor Grammy melodia ei de succes, The Bones.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Maren Morris, pe covorul roșu la Premiile Grammy 2021, într-o rochie lungă
Imediat după ce Maren Morris și-a făcut apariția la Premiile Grammy, fanii au început să discute intens pe Twitter / Profimedia Images
Reclamă

Premiile Grammy 2021, lista câștigătorilor

Cea de-a 63-a ediție a Premiilor Grammy a fost marcată de evenimente memorabile. S-au înregistrat o mulțime de detalii care transformă această ediție într-un punct de reper, chiar dacă s-a desfășurat sub restricțiile impuse de pandemia de coronavirus.

Diva Beyonce a obținut premii la patru categorii. Ea a primit Grammy pentru interpretarea R&B cu piesa Black Parade, la categoria cel mai bun videoclip, Brown Skin Girl, iar piesa Savage a fost câștigătoare la cea mai bună piesă rap și la cea mai bună interpretare rap. Artista a fost copleșită de emoții după ce a depășit-o pe Alison Krauss, cea care a deținut până acum recordul feminin în cadrul Premiilor Emmy. 

Taylor Swift a lucrat la albumul Folklore în perioada de carantină și acum eforturile muncii ei au fost răsplătite în cadrul celui mai așteptat eveniment muzical al anului. Artista a câștigat premiul la categoria cel mai bun album al anului.

Billie Eilish a primit premiul la categoria înregistrarea anului cu melodia Everything I Wanted.

Dua Lipa a câștigat premiul la categoria cel mai bun album pop al anului cu Future Nostalgia.

Megan Thee Stallion a fost revelația anului la Premiile Grammy 2021. Ea a câștigat premiul Grammy pentru cea mai nouă artistă. A mai fost recompensată cu încă două premii. Artista a primit Grammy pentru cea mai bună piesă rap și cea mai bună interpretare rap pentru colaborarea pe care a avut-o cu Beyonce la piesa Savage.

Și Kanye West a fost recompensat pentru munca sa în industria muzicală. Artistul a primit premiul la categoria cel mai bun album contemporan de muzică creștină pentru discul Jesus is King.

Ceremonia de anul acesta a Premiilor Grammy a fost prezentată de comediantul Trevor Noah.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×