Reclamă

Gala Premiilor Grammy 2022 va fi organizată în Las Vegas. Evenimentul va avea loc pe data de 3 aprilie

Gala Premiilor Grammy 2022 va fi organizată în Las Vegas. Evenimentul de anul acesta va avea loc pe data de 3 aprilie. Anunțul oficial a fost făcut de Recording Academy care a dezvăluit și locația aleasă pentru punerea în scenă a ediției cu numărul 64 a premiilor. Se pare că anul acesta artiștii se vor reuni la MGM Grand Garden Arena.

Publicat: 19 ianuarie 2022, 10:54

Anul acesta premiile vor fi prezentate de către comediantul Trevor Noah. Data inițială a evenimentului fusese aleasă pentru 31 ianuarie 2022. Organizatorii au fost nevoiți să-și amâne pregătirile din cauza creșterii cazurilor Omicron din Statele Unite ale Americii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gala Premiilor Grammy 2022 va fi organizată în Las Vegas

Recording Academy a dezvăluit data oficială la care se va desfășura Gala Premiilor Grammy 2022. Este al doilea an consecutiv când evenimentul este amânat din cauza pandemiei de COVID-19. După ce locul de desfășurare al premiilor fusese stabilit la Crypto.com Arena din Los Angeles, orgizatorii au decis să schimbe cu totul planurile inițiale. Astfel, anul acesta, Gala se va desfășura la MGM Grand Garden Arena, Las Vegas, dar pe data oficială de 3 aprilie. Recording Academy și-au motivat decizia și au pus siguranța participanților pe primul loc.

”Sănătatea și siguranța celor din comunitatea noastră muzicală, a audienței live și a sutelor de oameni care lucrează constant pentru a aduce spectacolul este prioritatea noastră. Având în vedere incertitudinea adusă de noua variantă Omicron, organizarea spectacolului pe 31 ianuarie ar aduce prea multe riscuri. Așteptăm cu nerăbdare să sărbătorim cea mai mare noapte a muzicii.”

Anul trecut, Gala Premiilor Grammy a fost amânată din motive asemănătoare. Harvey Mason Jr, CEO al Recording Academy, a declarat atunci că decizia sa a fost luată ”pe baza circumstanțelor de sănătate din Los Angeles.”

Dacă în 2021 gala a fost amânată până pe data de 31 martie, în 2022 organizatorii sunt deciși ca spectacolul să aibă loc abia pe 3 aprilie, în condiții perfecte de siguranță. Gala Premiilor Grammy 2022 va fi transmisă live de către postul de televiziune CBS. 

Reclamă

Care sunt cei mai așteptați artiști de pe lista de nominalizări ale anului 2022

Dacă în ceea ce privește data de organizare a evenimentului lucrurile au fost incerte, când vine vorba de lista completă a nominalizărilor la Premiile Grammy 2022, aceasta a fost anunțată încă din luna noiembrie a anului trecut. Pe lista favoriților se află artistul Jon Batiste, fiind în fruntea clasamentului.

Cântărețul a primit deja 11 nominalizări și așteaptă cu nerăbdare să afle cu ce premii va pleca acasă. Următorul pe lista favoriților este Justin Bieber. Artistul a reușit să facă anul trecut senzație cu melodiile pe care le-a lansat. Nominalizările continuă cu Doja Cat, H.E.R, Billie Eilish și mulți alții.

Reclamă

ABBA, Kanye West și Taylor Swift au fost anul acesta adăugați ulterior la lista principală a nominalizărilor. Chiar dacă artiștii nu se vor reuni pe scenă pe data de 31 ianuarie, așa cum era plănuit, aceștia vor avea ocazia să-și prelungească repetițiile până în ziua marelui eveniment.

Pe 3 aprilie aceștia sunt așteptați să facă spectacol pentru fanii din audiență, ar și pentru cei de acasă. Sursele oficiale au declarat pentru mai multe publicații că își doresc să susțină evenimentul cu publicul prezent în condiții de maximă siguranță.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×