Reclamă

Premiile Grammy 2022 s-au amânat din cauza creșterii cazurilor Omicron. Cele mai noi detalii despre eveniment

Premiile Grammy 2022 s-au amânat din cauza creșterii cazurilor Omicron. Cea mai prestigioasă gală a premiilor din industria muzicală se află în prezent sub semnul incertitudinii. Pandemia i-a forțat pe organizatori să reconsidere posibilitatea de a desfășura sau nu evenimentul în format fizic.

Publicat: 6 ianuarie 2022, 11:20

Informațiile privind amânarea evenimentului au fost confirmate de o sursă pentru publicația Variety. Este al doilea an consecutiv în care data Galei Premiilor Grammy este mutată din cauza creșterii cazurilor de COVID.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Premiile Grammy 2022 s-au amânat din cauza creșterii cazurilor Omicron

Ceremonia Premiilor Grammy fusese anunțată și plănuită pentru data de 31 ianuarie la Crypto.com Arena din Los Angeles. Cu toate acestea, au existat mai multe zvonuri privind posibilitatea mutării locației. Presa internațională a speculat că spectacolul se va ține anul acesta la Hollywood Bowl. Page Six a scris la începutul lunii că motivul este din cauza problemelor de logistică ale organizatorilor.

Însă răspândirea rapidă a noii tulpini de COVID i-a făcut pe organizatori să reconsidere complet găzduirea celei de-a 64-a ediție anuală a evenimentului. Gala de pe 31 ianuarie ar fi urmat să fie transmisă de CBS, iar evenimentul ar fi reunit nenumărate nume cu un puternic impact în industria muzicală.

”După o analiză mai atentă a situației și sfătuirea cu reprezentanții oficiali ai orașului, dar și cu experți în sănătate și siguranță, am decis că organizarea spectacolului aduce cu sine mult prea multe riscuri. Sănătatea și siguranța celor care lucrează în industria muzicală, a audienței, dar și a organizatorilor rămâne prioritatea noastră numărul unu.”

”Din cauza incertitudinii aduse de creșterea cazurilor Omicron, ținerea spectacolului pe 31 ianuarie ar aduce prea multe riscuri. Așteptăm cu nerăbdare să celebrăm cea mai mare noapte a muzicii într-o dată ulterioară pe care o vom anunța curând.” Anunțul a fost făcut oficial într-un comunicat de CBS și Recording Academy. Conform declarațiilor acestora, Premiile Grammy 2022 s-au amânat fără a fi specificată o nouă dată. 

Reclamă

Cine se află pe lista de nominalizări ale Premiilor Grammy 2022

Lista completă a nominalizărilor la Premiile Grammy a fost anunțată încă din luna noiembrie. Anul acesta, Jon Batiste se află din nou în fruntea favoriților. Acesta deține nici mai mult, nici mai puțin de 11 nominalizări.Imediat după el se află Justin Bieber, scrie Yahoo!Entertainment. Lista este urmată de Doja Cat, H.E.R, Billie Eilish și mulți alții. 

Taylor Swift, ABBA și Kanye West sunt doar câteva nume care au fost adăugate recent pe lista Premiilor Grammy. Din păcate, Premiile Grammy 2022 s-au amânat în mod oficial, air interpreții nu se vor reuni așa cum era plănuit pe data de 31 ianuarie pe scenă.

Reclamă

Amânarea ceremoniei aduce cu sine mai multe probleme. Concertul din cadrul evenimentului MusiCares Person of The Year ar putea fi la rândul său amânat. Alte evenimente care aveau legătură directă cu Premiile Grammy s-ar putea amâna la o dată ulterioară. Printre acestea se numără și Pre-Gala Premiilor Grammy. Gala de anul trecut a fost la rândul său amânată din cauza cazurilor de COVID.

În 2021, organizatorii au decis să amâne evenimentul de pe data de 31 ianuarie până la data de 14 martie. În prezent lucrurile rămân incerte, întrucât nimeni nu a putut o oferi o informație sigur privind planurile organizatorilor. Cele mai multe evenimente ale Grammy Week au fost închise anul trecut din cauza creșterii cazurilor de COVID.

Sursele au declarat pentru publicația Variety că organizatorii speră să țină un spectacol în condiții de siguranță cu un public prezent.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×