Reclamă

Christina Aguilera și-a schimbat culoarea părului. Artista a vorbit despre noul său proiect muzical pe rețelele sociale

Christina Aguilera și-a schimbat culoarea părului. Cântăreața și-a surprins fanii cu cele mai recente imagini postate pe contul său personal de Instagram. Pe lângă transformarea remarcabilă, vedeta și-a anunțat susținătorii că noua sa melodie Pa Mis Muchachas va fi interpretată la Premiile Latin Grammys 2021.

Publicat: 5 noiembrie 2021, 7:54

Vedeta internațională se va urca pe scena Premiilor Latin Grammys 2021 alături de Becky G, Nathy Peluso și Nicki Nicole. Cântărețele vor interpreta cea mai nouă melodie pe care au realizat-o în colaborare cu Aguilera. Artista nu și-a putut ascunde încântarea și a făcut vestea cea mare publică pe rețelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christina Aguilera și-a schimbat culoarea părului

Chirstina Aguilera este una dintre cele mai cunoscut cântărețe din întreaga lume. Vedeta s-a făcut de-a lungul timpului remarcată datorită timbrului său deosebit. Succesul său a atins cele mai înalte culmi, iar vedeta nu pare să se oprească. Recent, aceasta a lansat un nou proiect muzical în colaborare cu mai multe artiste.

Melodia Pa Mis Muchachas s-a bucurat de o primire călduroasă din partea fanilor nerăbdători. De altfel, clipul muzical a venit cu o adevărată surpriză pentru susținătorii artistei. Interpreta este complet transformată în imaginile în care apare interpretând melodia în spaniolă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Melodia este prima de pe albumul cu numărul nouă din cariera vedetei internaționale. Admiratorii săi sunt deja încântați să vadă ce piese vor urma. Christina Aguilera este complet transformată, artista și-a schimbat culoarea părului, iar imaginile cu ea au ajuns să circule rapid pe internet.

Ultimul album al Christinei a fost lansat în anul 2018. Materialul discografic pe care îl va lansa curând are multe așteptări de la publicul larg. Mai mult, vedeta va urca pe scena de la Premiile Latin Grammys 2021 pentru a interpreta noul single.

Vedeta le-a promis fanilor săi pe rețelele sociale un adevărat spectacol. Așa cum și-a obișnuit publicul, Aguilera va avea o prezență scenică deosebită și va da tot ce are mai bun. Vedeta promite un show de neuitat alături de celelalte interprete cu care a lansat Pa Mis Muchachas.

Reclamă

Christina Aguilera a vorbit despre barierele sociale

Christina Aguilera și-a schimbat culoarea părului și arată impecabil. Vedeta internațională s-a confruntat de-a lungul timpului cu diferite bariere sociale. Anul trecut cu ocazia aniversării sale de 40 de ani, artista a vorbit deschis despre acest subiect.

Aniversarea de 41 de ani se apropie cu pași rapizi, întrucât ziua cântăreței este pe 18 decembrie. Cu toate acestea, Aguilera pare că a descoperit secretul imaginii perfecte și nu se lasă distrasă de părerile celor din jur. Vedeta este de părere că există o mulțime de prejudecăți privind vârsta femeilor din societatea actuală.

Cântăreața spune că după vârsta de 40 de ani oamenii cred că femeile încep să îmbătrânească și că ar trebui să-și schimbe comportamentul. Totuși, Christina spune că mereu a fost mai matură și este de părere că viața începe abia după vârsta de 40 de ani.

Oamenii nu pot contesta imaginea vedetei de-a lungul timpului. Christina activează în industria muzicală de mai bine de 20 de ani și arată în continuare impecabil. Vedeta urmează să-și lanseze un nou album, iar videoclipul piesei de debut a atras privirile tuturor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×