Reclamă

Covorul roșu de la Premiile Grammy 2022. Ce ținute au purtat vedetele la cel mai așteptat eveniment muzical al anului

Vedetele internaționale și-au etalat ținutele extravagante pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2022. Nume celebre din industria muzicală și-au făcut apariția după ce au fost nominalizate la categoriile celor mai prestigioase premii muzicale. Vedeta serii a fost cântăreața Olivia Rodrigo. Aceasta a plecat acasă cu premiul gramofonul de aur pentru cel mai bun artist debutant al anului.

Publicat: 4 aprilie 2022, 11:30

Premiile Grammy 2022 au fost ocazia perfectă pentru artiștii internaționali să-și arate creativitatea în alegerea unor ținute impresionante. În ciuda faptului că unii dintre cei mai apreciați artiști au fost nominalizați la nenumărate categorii, acești nu au reușit să plece acasă cu premiile mult dorite. Acesta a fost și cazul cântăreței Billie Eilish. Dacă în anii anteriori impresiona cu numărul de premii pe care le ducea acasă, anul acesta lucrurile au stat cu totul diferit pentru artista internațională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Covorul roșu de la Premiile Grammy 2022

Vedetele și-au etalat și anul acesta ținutele preferate pe covorul roșu de la Premiile Grammy. Cei mai așteptați artiști au putut fi admirați în ținute excentrice, dar și extrem de elegante. Artiștii s-au întrecut în alegeri ieșite din comun, în timp ce unii cântăreți au ales să nu iasă din tipare și au optat pentru un look clasic. Iată care au fost cele mai impresionante ținute de anul acesta de pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2022.

Olivia Rodrigo

Olivia Rodrigo a fost favorita serii întrucât a reușit să plece acasă cu gramofonul de aur pentru cel mai bun artist debutant al anului. Pentru seara cea mare aceasta a ales să poarte o rochie neagră elegantă la care a asortat o pereche de mănuși lungi. Vedeta a fost nominalizată anul acesta la patru categorii. Aceasta a oferit un adevărat spectacol pe scena Premiilor Grammy 2022.

Olivia Rodrigo într-o rochie neagră în timp ce pozează pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2022
Olivia Rodrigo a fost favorita serii întrucât a reușit să plece acasă cu gramofonul de aur pentru cel mai bun artist debutant al anului / Getty Images
Reclamă

Lady Gaga

Lady Gaga a optat pentru o ținută clasică și elegantă pe covorul roșu la Premiile Grammy 2022. Aceasta a schimbat de-a lungul serii mai multe ținute, însă cea mai impresionantă a fost rochia alb-negru. Anul acesta cântăreața a plecat acasă cu două premii. Atunci când a urcat pe scenă Gaga și-a schimbat ținuta. Aceasta a optat în cea de-a doua parte a serii pentru o rochie albastră.

Lady Gaga a ales să poarte o rochie negru cu alb la premiile grammy 2022
Lady Gaga a optat pentru o ținută clasică și elegantă pe covorul roșu la Premiile Grammy 2022 / Getty Images
Reclamă

Billie Eilish

Billie Eilish a avut o apariție excentrică. Așa cum și-a obișnuit admiratorii aceasta a optat pentru o ținută all black la care a asortat o pereche de ochelari de soare. Diva și-a ascuns complet silueta sub hainele largi. În ciuda fatului că ea a fost nominalizată la șapte categorii, anul acesta vedeta a plecat fără niciun trofeu acasă.

Vezi mai multe imagini cu cele mai impresionante ținute de pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2022 în Galeria Foto!

Billie Eilish a optat pentru o ținută all black la premiile grammy 2022
Billie Eilish a avut o apariție excentrică / Getty Images

Dua Lipa

Vedeta pop Dua Lipa nu a fost nominalizată anul acesta la nicio categorie. Cu toate acestea, ea a fost invitată pentru a prezenta unii din cei mai așteptați câștigători ai serii. Lipa a avut o apariție sexy pe covorul roșu, cu toate acestea accesoriile sale i-au îngreunat uneori ținuta.

Vedeta a atras toate privirile cu un colier masiv auriu pe care l-a purtat în jurul gâtului. Coafura acesteia a fost și ea o notă impresionantă în imaginea pe care a ales să o afișeze. Cântăreața a avut un păr lung și blond care a reușit să întoarcă aparatele de fotografiat asupra sa.

Dua Lipa într-un corset auriu și o fustă neagră în timp ce pozează la premiile grammy 2022
Vedeta pop Dua Lipa nu a fost nominalizată anul acesta la nicio categorie / Getty Images

Halsey

Halsey a avut o apariție impresionantă pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2022. Aceasta și-a expus silueta într-o ținută mulată. Pălăria sa a fost cea care a atras toată atenția asupra imaginii sale. Vedeta internațională s-a bucurat de atenția primită.

Cântăreața Halsey într-o rochie neagră cu o pălărie în timp ce pozează pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2022
Halsey a avut o apariție impresionantă pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2022 / Getty Images

În ciuda faptului că a fost așteptată de mulți pe covorul roșu, aceasta a fost nevoită să părăsească evenimentul destul de devreme. Vedeta a postat ulterior un mesaj pe rețelele sociale în care le-a explicat admiratorilor săi că nu s-a simțit foarte bine, motiv pentru care a ales să se retragă.

Hailey și Justin Bieber

Justin Bieber și soția sa, Hailey Bieber, au întors toate privirile pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2022. Cei doi s-au înfățișat în doău ținute excentrice. Justin a optat pentru un costum oversize gri la care a asortat un fes roz și o pereche de ochelari de soare.

Justin Bieber și Hailey în timp ce se țin de mână la premiile grammy 2022
Justin Bieber și soția sa, Hailey Bieber, au întors toate privirile pe covorul roșu / Getty Images

Hailey pe de altă parte a ales un look natural. Asemenea unei zeițe aceasta a ales o rochie albă, simplă și fără bretele. La aceasta aa sortat un colier din aur și o pereche de cercei. Părul a fost prins într-o coadă lejeră, în timp ce machiajul a fost natural. Justin și-a impresionat admiratorii pe scenă unde a interpretat o versiune acustică a melodiei sale, Peaches. Artistul a fost anul acesta nominalizat la opt categorii, dar a plecat acasă cu mâna goală.

Finneas O’Connell și Claudia Sulewski

Finneas O’Connell a fost însoțit tot timpul de iubita sa, Claudia Sulewski. Ce doi au stat la aceeași masa cu sora mai mica a artistului, Billie Eilish. Finneas și Claudia au optat pentru ținute asemănătoare. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze tandre în timp ce pășeau pe covorul roșu.

Finneas O'Connell și Claudia Sulewskiîn timp ce pozează împreună pe covorul roșu de la premiile grammy 2022
Finneas O’Connell a fost însoțit tot timpul de iubita sa, Claudia Sulewski / Getty Images

Artistul a fost anul acesta nominalizat la Premiile Grammy cu propriul său nume pentru debutul muzical al cântecelor pe care le-a compus și le-a interpretat. De-a lungul timpului, Finneas s-a făcut remarcat drept un compozitor și un producător muzical de excepție.

Chrissy Teigen și John Legend

Chrissy Teigen și John Legend au avut o apariție impresionantă pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2022. Chrissy și-a făcut intrarea într-o rochie voluminoasă, roz. La aceasta artista a ales să asorteze o pereche de cercei cu diamante.

Chrissy Teigen într-o rochie roz alături de John Legend pe covorul roșu la premiile grammy 2022
Chrissy și-a făcut intrarea într-o rochie voluminoasă, roz / Getty Images

Coafura și machiajul au fost cât mai naturale pentru a nu distrage atenția de la rochia sa superbă. John Legend i-a fost tot timpul alături. Artistul a ales un costum negru din catifea. Fotografii i-au surprins în ipostaze tandre la fiecare pas. În cadrul evenimentului cântărețul a ales să lanseze un nou cântec intitulat Free.

Kourtney Kardashian și Travis Barker

Kourtney Kardashian și Travis Barker au fost alte două apariții deosebite de pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2022. Kourtney a optat pentru o ținută all black în timp ce iubitul său s-a afișat la costum peste care a asortat un palton într-o nuanță de roz. Kourtney și-a ținut tot timpul iubitul la braț și a pozat încrezătoare pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2022.

Kourtney Kardashian și Travis Barkerîn timp ce se țin în brațe la Premiile Grammy 2022
Kourtney Kardashian și Travis Barker au fost alte două apariții deosebite de pe covorul roșu / Getty Images

Paris Hilton și Carter Reum

Paris Hilton și Carter Reum au fost două dintre cele mai elegante apariții pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2022. Vedeta serii a fost, desigur, Paris. Aceasta a strălucit într-o rochie argintie. Fotografii au încercat să o surprindă din toate unghiurile.

Paris Hilton într-o rochie argintie și Carter Reum pe covorul roșu la premiile grammy 2022
Paris Hilton și Carter Reum au fost două dintre cele mai elegante apariții pe covorul roșu / Getty Images

Rochia transparentă pe alocuri a lăsat loc pentru imaginația bărbaților. Mulți s-au întrebat dacă diva a ales să poarte lenjerie intima pentru această ținută. Însă vedeta nu a făcut niciun comentariu cu privire la acest aspect. În schimb, Paris s-a bucurat să fie pozată singură sau în brațele logodnicului său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×