Reclamă

Tot ce trebuie să știi despre Premiile Grammy 2022. Cine cântă în cea mai importantă noapte din industria muzicii și când are loc evenimentul

Evenimentul se apropie cu pași repezi. Iată tot ce trebuie să știi despre Premiile Grammy 2022, cea mai importantă noapte din industria muzicii. Află toate detaliile despre reprezentații, gazde, unde poate fi vizionat evenimentul și multe altele.

Publicat: 16 martie 2022, 11:52

Mai multe despre cea mai importantă seară din industria muzicii se apropie cu pași rapizi. Chiar dacă asculți muzica la radio sau le cumperi albumele, topul celor mai bun artiști poate fi ascultat oriunde în vremurile noastre. Recording Academy va onora muzica celor mai mari artiști din ultimul an, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anul acesta are loc ceremonia cu numărul 64 a Premiilor Grammy 2022. Nominalizările pentru ceremonia din acest an au fost făcute publice în luna noiembrie a anului 2021. Există 86 de categorii diverse, iar anul acesta au fost anunțate două noi premii. În fruntea grupului cu cele mai multe nominalizări este Jon Batiste, care a primit un total de 11 anul acesta.

Tot ce trebuie să știi despre Premiile Grammy 2022

Nu departe de acesta sunt Justin Bieber, H.E.R și Doja Cat care au câte 8 nominalizări. Billie Eilish și Olivia Rodrigo au câte șapte.

Dintre cei șapte, cântăreața Olivia Rodrigo a câștigat un premiu la fiecare dintre cele patru mari categorii. Inclusiv discul anului, albumul anului, cântecul anului și cel mai bun artist nou.

Ediția cu numărul 64 a Premiilor Grammy vine la un an după ce ceremonia de anul trecut a fost parțial virtuală, parțial restricționată din cauza carantinei impuse de pandemia de Covid-19.

Reclamă

Cine sunt gazdele Premiilor Grammy 2022

Trevor Noah este gazda ceremoniei Premiilor Grammy 2022. Aceasta este o oportunitate pentru marele comediant, care a urcat pe scena evenimentului pentru prima dată anul trecut.

„Trevor a fost uimitor ca gazdă a celei de-a 63-a ediții a premiilor Grammy. A primit laude din partea comunității muzicale, a fanilor muzicii și a criticilor”, a declarat Harvey Mason Jr., CEO al Academiei de Înregistrări, într-un comunicat. „Suntem atât de încântați să-i urăm bun venit lui Trevor pe scena Grammy. Ne simțim norocoși să-l avem din nou ca gazdă a ceea ce credem că va fi o seară de neuitat.”

Reclamă

Cine cântă la Premiile Grammy 2022

Nu ar fi cea mai mare noapte în muzică dacă nu ar exista spectacole ale unora dintre cele mai mari vedete!

Pe 15 martie, Academia de Înregistrări a anunțat primul val de artiști care urmează să urce pe scenă. Fiecare dintre aceștia fiind nominalizați la Premiile Grammy de anul acesta. Printre aceștia se numără Eilish, BTS, Rodrigo, Lil Nas X, Jack Harlow, Brandi Carlile și Brothers Osborne.

Care sunt noile categorii de la Premiile Grammy 2022

Două categorii noi au fost adăugate pe lista Premiilor Grammy de anul acesta, ducând numărul de categorii la 86. Aceste adăugări sunt cea mai bună performanță muzicală globală și cel mai bun album de muzică urbană. Și aceste detalii fac parte din lista cu tot ce trebuie să știi despre Premiile Grammy 2022.

Nominalizații pentru cea mai bună interpretare muzicală globală sunt „Mohabbat” de Arooj Aftab, „Do Yourself” de Angelique Kidjo și Burna Boy, „Pà Pá Pà” de Femi Kuti, „Blewu” de Yo-Yo Ma și Angelique Kidjo și „ Essence” de WizKid Featuring Tems.

Nominalizații pentru cel mai bun album de muzică urbană sunt Afrodisíaco de Rauw Alejandro, El Último Tour Del Mundo de Bad Bunny, Jose de J Balvin, KG0516 de Karol G și Sin Miedo (Del Amor Y Otros Demonios) 8 de Kali Uchis.

Când au loc Premiile Grammy 2022

Cea de-a 64-a ediție a Premiilor Grammy va avea loc la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas, duminică, 3 aprilie. Evenimentul trebuia inițial să aibă loc pe 31 ianuarie, dar a fost amânat din cauza unui nou val de COVID-19.

CBS va difuza ceremonia și va oferi, de asemenea, un stream live pe Paramount+ de la ora 20:00. până la 11:30 p.m. ET. Înainte de spectacol, Premiera Premiilor Grammy va fi transmisă în direct pe GRAMMY.com și pe canalul de YouTube al Academiei de Înregistrări.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×