Reclamă

Jennifer Lopez s-a temut să nu rămână singură înainte de relația ei cu Ben Affleck. Cum a învățat să se descurce pe cont propriu

Jennifer Lopez s-a temut să nu rămână singură înainte de relația ei cu Ben Affleck. Artista și-a deschis sufletul în fața fanilor. Vedeta latino a povestit cu Kelly Clarkson despre cele mai mari temeri ale sale, dar și despre modul în care a învățat să se descurce pe cont propriu.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 februarie 2024, 12:51

Jennifer Lopez își promovează în această perioadă filmul documentar. Producția „This Is Me...Now” surprinde viața artistei din spatele ușilor închise. Totodată, vorbește despre povestea ei de dragoste cu Ben Affleck.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez s-a temut să nu rămână singură înainte de relația ei cu Ben Affleck

Vedeta latino este pregătită să-și deschidă sufletul în fața admiratorilor săi. Jennifer trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste cu Ben Affleck, însă lucrurile nu au fost întotdeauna așa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

JLo, fotografiată în timp ce îi șoptește lui Ben Affleck la ureche
Cei doi s-au căsătorit în iulie 2022, la mai bine de un an după ce și-au reluat povestea de dragoste / Profimedia Images

Cântăreața spune că multă vreme s-a temut că va rămâne singură pentru totdeauna. Gândurile au năpădit-o înainte de a avea relația cu Afflek.

Reclamă

„Nu este un basm, este viața reală. Nu m-am așteptat niciodată ca lucrurile să se întoarcă așa. M-am concentrat mult timp pe a crește ca o persoană și ca un artist”.

„Eu și Ben suntem bine acum, dar nu m-am așteptat să ne întoarcem unul la celălalt atunci când ne-am despărțit prima dată. Sentimenutl de singurătat a fost mereu în mine, dar trebuie să recunoască că sunt mult mai bine acum”.

„A fost nevoie de multă muncă. A trebuit să schimb multe la mine. Cred că despre asta este și noul film”, a spus Jennifer în cel mai recent interviu.

Reclamă

Jennifer le-a mulțumit fanilor pentru susținerea pe care a primit-o pe tot parcursul carierei sale. Diva spune că muzica a ajutat-o să treacă peste orice perioadă grea din viața sa.

Pentru a le mulțumi fanilor, Jennifer a anunțat faptul că vara aceasta va pleca într-un turneu pentru a-și promova noul album. Ben Affleck o va susține și el la fiecare pas.

Ce spune Jennifer Lopez despre viața ei profesională

Jennifer Lopez susține că s-a concentrat mult mai mult asupra carierei sale atunci când a fost singură. Totuși, diva recunoaște că lucrurile s-au schimbat în bine după venirea lui Ben Affleck în viața ei.

Aceasta spune că soul este cel care a încurajat-o să-și urmeze visul și să-și asume mai multe riscuri. Acesta a fost și unul dintre motivele pentru care a decis să lanseze un nou film documentar.

Vedeta le-a promis fanilor să meargă în tuneu. Aceasta vrea să-i surprindă pe admiratorii ei cu spectacole noi, scrie PageSix.

„Țelul meu este să le ofer oamenilor un spectacol unic. Îmi doresc ca oamenii să vină la spectacolele mele și să rămână uimiți. Vreau să spună că a fost cel mai bun show la care au mers vreodată. Îmi doresc să se simtă extraordinar”, a spus JLo într-un interviu recent.

Jennifer Lopez susține că această perioadă a învățat-o să privească viața cu alți ochi.

„Uneori ai aceste momente în viață când ți se pare că totul este ireală. Pare că totul a fost menit să se întâmple așa. Să lucrez la acest proiect a fost ceva special pentru mine”, a mai spus Jennifer pentru admiratorii săi. Cântăreața latino le-a promis fanilor săi o vară de neuitat în cadrul turneului său de promovare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×