Reclamă

Jennifer Lopez s-a temut să nu rămână singură înainte de relația ei cu Ben Affleck. Cum a învățat să se descurce pe cont propriu

Jennifer Lopez s-a temut să nu rămână singură înainte de relația ei cu Ben Affleck. Artista și-a deschis sufletul în fața fanilor. Vedeta latino a povestit cu Kelly Clarkson despre cele mai mari temeri ale sale, dar și despre modul în care a învățat să se descurce pe cont propriu.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 februarie 2024, 12:51

Jennifer Lopez își promovează în această perioadă filmul documentar. Producția „This Is Me...Now” surprinde viața artistei din spatele ușilor închise. Totodată, vorbește despre povestea ei de dragoste cu Ben Affleck.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez s-a temut să nu rămână singură înainte de relația ei cu Ben Affleck

Vedeta latino este pregătită să-și deschidă sufletul în fața admiratorilor săi. Jennifer trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste cu Ben Affleck, însă lucrurile nu au fost întotdeauna așa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

JLo, fotografiată în timp ce îi șoptește lui Ben Affleck la ureche
Cei doi s-au căsătorit în iulie 2022, la mai bine de un an după ce și-au reluat povestea de dragoste / Profimedia Images

Cântăreața spune că multă vreme s-a temut că va rămâne singură pentru totdeauna. Gândurile au năpădit-o înainte de a avea relația cu Afflek.

Reclamă

„Nu este un basm, este viața reală. Nu m-am așteptat niciodată ca lucrurile să se întoarcă așa. M-am concentrat mult timp pe a crește ca o persoană și ca un artist”.

„Eu și Ben suntem bine acum, dar nu m-am așteptat să ne întoarcem unul la celălalt atunci când ne-am despărțit prima dată. Sentimenutl de singurătat a fost mereu în mine, dar trebuie să recunoască că sunt mult mai bine acum”.

„A fost nevoie de multă muncă. A trebuit să schimb multe la mine. Cred că despre asta este și noul film”, a spus Jennifer în cel mai recent interviu.

Reclamă

Jennifer le-a mulțumit fanilor pentru susținerea pe care a primit-o pe tot parcursul carierei sale. Diva spune că muzica a ajutat-o să treacă peste orice perioadă grea din viața sa.

Pentru a le mulțumi fanilor, Jennifer a anunțat faptul că vara aceasta va pleca într-un turneu pentru a-și promova noul album. Ben Affleck o va susține și el la fiecare pas.

Ce spune Jennifer Lopez despre viața ei profesională

Jennifer Lopez susține că s-a concentrat mult mai mult asupra carierei sale atunci când a fost singură. Totuși, diva recunoaște că lucrurile s-au schimbat în bine după venirea lui Ben Affleck în viața ei.

Aceasta spune că soul este cel care a încurajat-o să-și urmeze visul și să-și asume mai multe riscuri. Acesta a fost și unul dintre motivele pentru care a decis să lanseze un nou film documentar.

Vedeta le-a promis fanilor să meargă în tuneu. Aceasta vrea să-i surprindă pe admiratorii ei cu spectacole noi, scrie PageSix.

„Țelul meu este să le ofer oamenilor un spectacol unic. Îmi doresc ca oamenii să vină la spectacolele mele și să rămână uimiți. Vreau să spună că a fost cel mai bun show la care au mers vreodată. Îmi doresc să se simtă extraordinar”, a spus JLo într-un interviu recent.

Jennifer Lopez susține că această perioadă a învățat-o să privească viața cu alți ochi.

„Uneori ai aceste momente în viață când ți se pare că totul este ireală. Pare că totul a fost menit să se întâmple așa. Să lucrez la acest proiect a fost ceva special pentru mine”, a mai spus Jennifer pentru admiratorii săi. Cântăreața latino le-a promis fanilor săi o vară de neuitat în cadrul turneului său de promovare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×