Reclamă

Jennifer Lopez a purtat la gât un colier cu numele său. Vedeta a fost surprinsă în timp ce mergea la sală

Jennifer Lopez a purtat la gât un colier cu numele său. Vedeta a fost surprinsă în timp ce mergea la sală. Artista a renunțat la lănțișorul pe care obișnuia să-l poarte. Diva avea o bijuterie asemănătoare care era personalizată cu numele soțului său.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 iulie 2024, 4:53 / Actualizat: 21 iulie 2024, 11:14

Jennifer Lopez s-a afișat la sală și a părut mai fericită ca niciodată. Imaginile apar la trei zile după ce diva ar fi trebuit să celebreze cea de-a doua aniversare a căsniciei sale cu Ben Affleck. Lopez continuă să-și petreacă timpul liber în Hamptons.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a purtat la gât un colier cu numele său

Cântăreața, în vârstă de 54 de ani, a fost fotografiată părăsind o sală de fitness din Hamptons. Vedeta a alimentat zvonurile legate de divorțul său cu Ben Affleck.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-un crop top negru și o pereche de pantaloni albi în timp ce merge la sală
Vedeta a fost surprinsă în timp ce mergea la sală / Profimedia Images

Actorul continuă să se bucure de timpul petrecut cu copiii săi în Los Angeles. Vedeta din Atlas s-a bucurat de antrenamentele sale.

Reclamă

Diva a purtat o pereche de pantaloni cargo largi albi și un crop top negru. Accesoriile divei au atras atenția fotografilor curioși.

Vedeta a ales o pereche de cercei și un colier din aur cu numele său. Vedeta este un fana bijuteriilor personalizate. În trecut, a purtat, de asemenea, coliere cu numele soțului ei. Jennifer obișnuia să iasă în public cu un lănțic de aur pe care scria numele „Ben”.

Bijuteria făcută pe comandă ar fi fost un cadou de la soțul ei pentru cea de-a 52-a aniversare din 2021, scrie publicația People.

Reclamă

Jennifer și-a continuat ziua, iar ulterior a fost surprinsă plimbându-se cu bicicleta. Lopez pare că nu se gândește la divorț. Aceasta a purtat, de asemenea, verigheta pe deget.

Cu toate acestea, apropiații cuplului nu pot să nu remarce faptul că Ben și JLo trăiesc în această perioadă vieți separate. Cei doi nu au mai fost văzuți împreună de aproape două luni.

Jeninfer Lopez și Ben Affleck au trăit vieți separate în ultimele două luni

Jennifer Lopez și Ben Affleck trăiesc vieți separate. Jennifer Lopez și Ben Affleck au trăit vieți complet separate în ultimele luni.

Affleck s-a dedicat mult mai mult proiectelor sale profesionale, dar și familiei pe care o are cu Jennifer Garner. JLo a stat, de asemenea, mai mult ca niciodată cu gemenii săi, Emme și Max.

Apropiații cuplului susțin că cei doi s-ar fi separat încă din luna martie a acestui an. Tot presa a speculat că JLo și Affleck se îndreaptă vertiginos de un divorț.

„Ideea că Ben crede că Jennifer este prea cunoscută și că nu știa în ce se bagă cu atenția asupra căsniciei lor nu este adevărată. Sunt probleme mult mai profunde”, a spus un apropiat al actorului.

Nici Affleck, nici Lopez nu au comentat public despre vreo problemă în ceea ce privește căsnicia lor. Ben a fost surprins în timp ce își lua o parte din locurile din casa pe care o deține cu soția sa în Beverly Hills. Conacul a fost scos la vânzare în decursul lunii iulie, menționează PageSix.

Ben Affleck trăiește în prezent într-o casă închiriată care se află în același cartier în care locuiește și fosta sa soție, Jennifer Garner. Affleck a petrecut tot mai mult timp cu copiii lui în ultimele luni și pare fericit cu decizia pe care a făcut-o.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×