Reclamă

Jennifer Lopez a ieșit în oraș cu Violet Affleck. Imaginile au apărut după ce s-a zvonit că artista e la un pas de divorț cu Ben Affleck

Jennifer Lopez a ieșit în oraș cu Violet Affleck. Imaginile cu cele două au apărut după ce s-a zvonit că artista e la un pas de divorț cu Ben Affleck. Paparazzi s-au aflat tot timpul pe urmele lor și au încercat să le surprindă din toate unghiurile. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 iulie 2024, 6:53

Jennifer Lopez a petrecut timp de calitate cu fiica sa vitregă, Violet Affleck. Vedeta internațională a fost văzută plimbându-se prin oraș cu fiica ca mare a soțului ei. Violet, în vârstă de 18 ani, s-a întâlnit cu Lopez în Hamptons.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a ieșit în oraș cu Violet Affleck

Jennifer Lopez și fiica sa vitregă au fost surprinse la East Hampton Antiques & Desig Show, care a avut loc în afara Muzeului Istoric al Fermei Mulford, în beneficiul Societății Istorice din East Hampton, scrie presa internațională.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez și Violet Affleck în timp ce se plimbă împreună
Jennifer Lopez a petrecut timp de calitate cu fiica sa vitregă / Profimedia Images

Lopez, în vârstă de 54 de ani, și Violet au fost însoțite de unul dintre prietenii adolescentei. Violet a purtat pentru acest eveniment o cămașă roz cu mâneci scurte și o fustă maxi cu model roz. Jennifer Lopez a ales și ea o ținută lejeră.

Reclamă

Soția lui Ben Affleck a optat pentru un top alb cu spatele gol și o pereche de blugi. Ea a combinat întreaga ținută cu o pereche de sandale cu toc.

Jennifer, Violet și prietena adolescentei au fost văzute ulterior la un magazin cu înghețată. De altfel, Jennifer a postat în mediul online un videoclip în timp ce petrecea timp de calitate cu cele două adolescente.

Fanii au observat că artista a purtat tot timpul pe deget verigheta.

Reclamă

Violet, care a cerut recent ca mandatele de mască să fie restabilite după ce a luat o afecțiune post-virală, a purtat o mască în cea mai mare parte a zilei. O sursă a declarat pentru PageSix că Violet și Lopez au făcut cumpărături împreună, dar au părut „nemulțumite” de oamenii care s-au adunat în jurul lor.

Jennifer Lopez și Ben Affleck se pregătesc să-și vândă conacul din Beverly Hills

Apropiații au dezvăluit că Jennifer Lopez și Ben Affleck au decis să-și vândă casa din Beverly Hills. Locuința impresionantă are 12 dormitoare și 24 de băi și este listată deja pe piață.

Anunțul a fost făcut public la scurt timp după ce Affleck și Lopez au decis să nu petreacă Ziua Independenței împreună.

În timp ce Jennifer Lopez se relaxa în vacanța sa din Europa, Affleck își lua ultimele lucruri din casa din Beverly Hills.

Actorul și-a mutat cea mai mare partea lucrurilor în locuința în care stă în chirie. Locuința a fost achiziționată în luna mai a anului 2023.

În decursul unui an de zile aceasta a fost „renovată la cel mai înalt nivel de calitate”. Ben Affleck și-a petrecut cea mai mare parte a timpului în Los Angeles în compania copiilor săi.

JLo și soțul ei par să aibă planuri complet diferite pentru vara această. Apropiații celor doi spun că Affleck și Lopez nu au plănuită nicio vacanță împreună pentru vara aceasta.

Lipsa planurilor împreună a alimentat zvonurile legate de divorțul iminent al celor doi soți.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×