Reclamă

Jennifer Lopez și-a ascuns verigheta, dar a lăsat la vedere un alt detaliu pentru fani. Ce au observat fotografii la soția lui Ben Affleck

Jennifer Lopez și-a ascuns verigheta, dar a lăsat la vedere un alt detaliu pentru fani. Fotografii au surprins-o pe vedetă cu puțin înainte de ziua sa de naștere. Cântăreața continuă să se bucure de vacanța sa în Hamptons.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 23 iulie 2024, 13:48

Jennifer Lopez și-a ținut degetul inelar ascuns în timp ce a ieșit la plimbare. Cântăreața pare că se ferește pe fondul problemelor sale conjugale cu Ben Affleck. Actorul a fost surprins recent în compania fiicei sale, dar fără verighetă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și-a ascuns verigheta, dar a lăsat la vedere un alt detaliu pentru fani

Jennifer Lopez, care împlinește 55 de ani pe data de 24 iulie, a fost văzută în cartierul luxos din Long Island.

Imaginile au apărut la doar câteva zile după ce JLo a găzduit o petrecere aniversară cu tema serialului Bridgerton.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez cu abdomenul la vedere, dar și cu verigheta pe deget
Jennifer Lopez a mers la sală înainte de ziua sa de naștere / Profimedia Images
Reclamă

La evenimentul fastuos au participat apropiații lui JLo, însă soțul acestuia a ales să nu fie prezent. Ben Affleck și-a petrecut timpul liber cu fiica sa, Violet Affleck.

De data aceasta, JLo a fost surprinsă într-un sutien roz și o pereche de pantaloni lungi. Peste bustieră, JLo a ales să poarte un cardigan supragimenionat.

Cântăreața a încercat să își ascundă degetul inelar de fotografi, dar aceștia au zărit verigheta. Un alt detaliu le-a atras atenția fanilor săi.

Reclamă

JLo și-a etalat abdomenul sculptat, semn că aceasta se preocupă puternic de fizicul său în această perioadă. Ieșirea divei are loc pe fondul informațiilor că vedeta urmează să-și celebreze aniversarea fără Ben Affleck.

JLo se află în Hamptons cu cei dragi. Gemenii ei, Emme și Max, mama divei, Guadalupe Rodriguez și sora ei, Lynda, sunt alături de vedetă în timpul vacanței sale.

Cântăreața încearcă să nu țină cont de zvonurile care circulă despre divorțul de Ben Affleck. Apropiații acesteia au declarat în trecut că relația lor s-ar fi încheiat încă din luna martie, scrie DailyMail.

Jennifer Lopez a luat prânzul cu prietenii apropiați înainte de ziua sa de naștere

Jennifer Lopez s-a bucurat de compania oamenilor dragi înainte de ziua sa de naștere. Prietenii divei au spus că „au stat la povești sincere”.

Bucătarul Joe Isidori, prezent la prânzul organizat de divă, a declarat pentru People că vedeta „s-a distrat de minune”.

„La masă, ea și oaspeții s-au distrat. Oamenii i-au cântat la mulți ani. A fost un prânz foarte distractiv”, a spus Joe Isidori.

Jennifer Lopez a purtat o ținută albă pe care a asortat-o cu o pereche de platforme. Vedeta a petrecut mai multe săptămâni în Hamptons.

Jennifer Lopez și Ben Affleck nu au mai fost văzuți împreună de mai bine de două luni. Cei doi continuă să trăiască vieți separate, Affleck a petrecut timp în Los Angeles cu copiii săi, dar și cu fosta soție, Jennifer Garner.

Lopez și soțul ei nu au vrut să vorbească despre relația lor și nu au confirmat zvonurile legate de divorț. Cum ziua cântăreței latino se apropie, fanii sunt nerăbdători să afle dacă aceasta își va petrece aniversarea singură sau Ben Affleck o va surprinde.

Actorul petrece tot mai mult timp la biroul său din Los Angeles și se preocupă de proiectele profesionale. Presa scrie că Jennifer și Ben Affleck au ales să se preocupe de propriile vieți și să se concentreze mai puțin asupra căsniciei lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×