Reclamă

Ben Affleck și Jennifer Lopez nu au petrecut împreună a doua aniversare a nunții lor. Cum a fost surprins actorul în lipsa soției sale

Ben Affleck și Jennifer Lopez nu au petrecut împreună a doua aniversare a nunții lor. Actorul a fost surprins în timp ce pleca de la birou. Paparazzi au remarcat faptul că Affleck era într-o stare de spirit foarte bună, însă Jennifer Lopez nu a părut la fel de fericită în această zi specială.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 iulie 2024, 13:53

Se pare că Ben Affleck și Jennifer Lopez continuă să-și trăiască viețile separat. Cei doi au alimentat din nou zvonurile potrivit cărora ar urma să divorțeze. Actorul internațional a fost zărit în Los Angeles, în timp ce soția sa a rămas în Hamptons.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Affleck și Jennifer Lopez nu au petrecut împreună a doua aniversare a nunții lor

Ben Affleck a fost surprins de fotografi în timp ce își părăsea biroul din Los Angeles. Între timp, soția sa, a ales să petreacă timp cu un grup de prieteni.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ben Affleck îmbrăcat în costum după ce a petrecut singur aniversarea nunții sale cu Jennifer Lopez
Actorul a fost surprins în timp ce pleca de la birou / Profimedia Images

Affleck a fost pozat într-un costum elegant. Actorul a avut în mână o cafea, iar în cealaltă câteva documente. Actorul a părăsit rapid biroul, iar mai apoi a fost surprins la volanul mașinii sale. JLo, pe de altă parte, a fost văzută în compania managerului său, Benny Medina.

Reclamă

Observațiile despre cei doi soți au loc după ce cuplul s-a căsătorit ăentur primadată la A Little White Wedding Chapel din Las Vegas, pe 16 iulie 2022.

Ei au spus din nou„DA” într-o ceremonie fastuoasă luna următoare, în Georgia, în 2022. În ciuda faptului că poartă în continuare verighetele, cei doi au fost văzuți în părți opuse ale coasei. Ben a fost tot timpul zâmbitor în timp ce pășea plin de încredere pe străzile din Los Angeles.

Actorul nu și-a dat jos verigheta de la deget, chiar dacă soția nu i-a mai fost alături în ultima vreme. Publicația DailyMail scrie că Ben Affleck și JLo nu au mai fost văzuți împreună de mai bine de 40 de zile. Cel mai recent, Jennifer a fost surprinsă în compania fiicei sale vitrege, Violet Affleck.

Reclamă

Fiica cea mare a actorului s-a văzut cu mama sa vitregă pentru mai multe zile. Presa scrie că Jennifer și Ben Affleck nu și-au făcut planuri împreună pentru vara aceasta.

Jennifer Lopez și Ben Affleck trăiesc vieți separate

Jennifer Lopez și Ben Affleck ar fi început să se confrunte cu probleme la doi ani după ce s-au căsătorit.

Cuplul și-a petrecut weekendul din 4 iulie separat, în timp ce JLo a sărbătorit în Hamptons împreună că familia și prietenii ei, Affleck a rămas cu copiii săi în Los Angeles.

Jennifer Lopez într-un top roz și o o pereche de pantaloni scurți în timp ce se plimbă cu bicicleta
Fanii au remarcat un detaliu neașteptat la soția lui Ben Affleck / Profimedia Images

Ben Affleck a petrecut timp de calitate cu cei trei copii și cu fosta sa soție, Jennifer Garner. Ulterior, presa a scris că Ben și JLo își vând casa pe care o dețin în Beverly Hills, în valoare de 60 de milioane de dolari.

La începutul acestei veri au apărut mai multe rapoarte conform cărora Jen și Ben trăiesc separați de luni de zile, pe fondul speculațiilor că se îndreaptă spre divorț.

Potrivit publicației People, Ben și-a mutat lucrurile din casa din Beverly Hills în locuința pe care a închiriat-o temporar.

Presa a mai scris că adolescenții celor doi actori încearcă să-i aducă pe cei doi din nou împreună. Jennifer Lopez urmează să împlinească 55 de ani pe data de 24 iulie, iar mulți scriu că aceasta ar putea să sărbătorească fără Ben Affleck.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×