Reclamă

Cât de mult seamănă fiul lui Jennifer Lopez cu Marc Anthony. Fanii l-au comparat imediat pe Max cu tatăl său

Fotografii au analizat cât de mult seamănă fiul lui Jennifer Lopez cu Marc Anthony. Fanii l-au comparat imediat pe Max cu tatăl său. Adolescentul a fost surprins recent în compania mamei sale, iar imaginile au ajuns să facă înconjurul internetului.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 iulie 2024, 8:55

JLo și Marc Anthony au împreună doi copii, Max și Emme. Gemenii cântăreței cresc pe zi ce trece, iar în prezent sunt niște adolescenți iubitori cu părinții lor. Copiii au crescut în cea mai mare parte a timpului cu mama lor, însă în ultimii ani și-au dorit să nu mai apară la fel de des în lumina reflectoarelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cât de mult seamănă fiul lui Jennifer Lopez cu Marc Anthony

Jennifer Lopez se bucură în continuare de vara pe care o petrece în Hamptons, iar Max, în vârstă de 16 ani, este lângă ea.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Max surprins cu câteva zile înainte de aniversarea mamei sale, Jennifer Lopez
Max seamănă foarte bine cu tatăl său, Marc Anthony / Profimedia Images

În weekend, perechea mamă-fiu a fost fotografiată împreună în timpul unei plimbări cu bicicleta. Jlo s-a oprit ulterior să cumpere câteva prăjituri de la un vânzător local.

Reclamă

Cu părul său ondulat, negru, pielea măslinie și fizicul zvelt, Max pare că este dublura tatălui său. Adolescentul era îmbrăcat pentru această ocazie cu un tricou cu imprimeuri, pantaloni în carouri și șalpi.

Ținuta sa a fost una lejeră, în timp ce JLo a arătat uimitor într-o salopetă albă. Jennifer Lopez a petrecut timp de calitate cu copiii ei. Emme nu a fost alături de mama și fratele său în timpul plimbării cu bicileta, dar urmăatoarea zia  fost văzută luând prânzul cu ei.

Jennifer Lopez petrece timp de calitate cu copiii ei, în timp ce Ben Affleck se bucură, de asemenea, de timpul petrecut cu copii pe care îi are cu fosta sa soție, Jennifer Garner, scrie Hello.

Reclamă

Jennifer a fost înconjurată de persoanele dragi în această perioadă. Diva și-a dorit să aibă persoanele iubite în preajma sa pentru a aniversa cea de-a 55-a aniversare.

Marc Anthony are în total șapte copii

Marc Anthony este un tată mândru. Cântărețul a devenit tată pentru a șaptea oară în luna iunie a anului trecut. Nadia Ferreira i-a adus acestuia pe lume un fiu, Marco.

El împărtășește pe fiica Arianna, 30 de ani, și fiul Chase, 28 de ani, cu fosta sa parteneră, Debbie Rosado. Acesta mai are, de asemenea, pe fiii Cristian, 23 de ani, și Ryan, 20 de ani, cu fosta soție Dayanara Torres și gemeni Emme și Maximilian, în vârstă de 16 ani, cu fosta soție Jennifer Lopez.

Fiica lui Anthony, Arriana Muñiz, pe care o împarte cu fosta iubită Debbie Rosado, s-a născut pe 29 iunie 1994. Aceasta a ales-o viață privată și nu apare des în public.

Chase Muñiz, în vârstă de 28 de ani, este al doilea copil al cântărețului și s-a născut în 1995. La fel ca sora sa, Chase a ales să ducă o viață privată.

Cristian Marcus Muñiz s-a născut pe 5 februarie 2001 și este fiul din prima căsătorie a artistului. Cristian a absolvit Parsons School of Design și a ales o viață privată.

Ryan Adrian Muñiz este al doilea fiu al lui Anthony cu Dayanara Torres. Adolescentul are o relație bună cu tatăl său, dar preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

Emme și Max, în vârstă de 16 ani, sunt copiii cântărețului cu Jennifer Lopez. În tip ce Emme a mai urcat pe scenă cu mama sa, Max a preferat o viață private.

Cel mai mic copil al artistului este Marco. Micuțul s-a născut pe 12 iunie 2023 și este rodul iubirii dintre Anthony și soția sa, Nadia Ferreira, scrie People.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×