Reclamă

Jennifer Lopez s-a pozat într-un costum sexy de baie, dar fără verighetă. Cântăreața le-a mulțumit admiratorilor pentru urările primite

Jennifer Lopez s-a pozat într-un costum sexy de baie, dar fără verighetă. Cântrățea le-a mulțmit admiratorilot săi pentru urările primite cu ocazia aniversării sale. JLo a celebrat printr-o postare făcută în mediul online.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 25 iulie 2024, 12:59

Jennifer Lopez a postat o fotografie uimitoare la cea de-a 55-a aniversare. Actrița a fost surprinsă într-un costum de baie dintr-o singură piesă în timp ce purta mai multe bijuterii din aur galben. Fanii au observat că diva nu mai avea pe deget verigheta. Ea și Ben Affleck nu s-au mai văzut de mai bine de două luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez s-a pozat într-un costum sexy de baie, dar fără verighetă

Jennifer Lopez s-a bucurat în liniște de aniversarea sa. Cântăreața a organizat o petrecere fastuoasă cu câteva zile înainte de ziua ei de naștere.

La scurt timp după împlinirea vârstei de 55 de ani, Jennifer a postat un selfie în oglindă. Vedeta s-a postat într-un costum alb de baie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Alături de fotografie a lăsat și un mesaj: „Aceasta sunt eu…Acum”. Imaginea ar fi fost făcută în timpul vacanței sale din Capri, scrie publicația DailyMail.

JLo a mers în vacanță în Europa cu un grup de prieteni. Lopez a fost văzută în ultimele săptămâni în Hamptons, în timp ce Ben Affleck a rămas în Los Angeles.

Ea se află în vacanță împreună cu un grup de prieteni, dar și cu gemenii săi, Max și Emme. Actrița încă poartă verigheta de la soțul ei, însă în timpul vacanței din Capri pare că a renunțat la aceasta. Lopez se bucură de timpul ei liber după ce și-a anulat turneul de vară.

Reclamă

Data de 20 august reprezintă aniversarea a doi ani de la nunta sa cu Ben Affleck. Presa de peste hotare scrie că Ben și JLo nu s-au mai văzut de mai bine de două luni și că există posibilitatea să nu se întâlnească nici în luna august. Lopez a fost însă fotografiată în compania fiicei sale vitrege, Violet Affleck.

Presa a scris în trecut faptul că adolescenții lui Affleck țin legătura cu copiii lui Jennifer Lopez și încearcă să-i aducă pe cei doi soți din nou împreună.

Jennifer Lopez a postat imagini de la petrecerea sa aniversară

Jennifer Lopez a organizat o petrecere fastuoasă cu câteva zile înainte de aniversarea sa. Petrecerea a avut ca tematică serialul Bridgerton, iar invitații au fost nevoiți să respecte un cod vestimentar.

Paparazzi au surprins imagini cu invitații de la petrecere, însă JLo nu a fost văzută în nicio fotografie. Cântăreața a ținut ascunsă ținuta sa până după marele moment.

Jennifer a postat ulterior câteva videoclipuri pe conturile sale de social media. Petrecerea sa a inclus o sală de dans, orchestră live și o performanță surpriză. Lopez pare că s-a întors în anii 1800 și a ales să poarte o rochie de bal albastră, fără umeri, cu mănuși din plasă și tocuri cu platformă.

Actrița a făcut, de asemenea, mai multe fotografii într-o trăsură trasă de cai. Curtea divei a fost decorată elegant cu mese dreptunghiulare cu flori, lumânări și pahare.

Candelabrele au creat, de asemenea, o atmosferă romantică. Seara a fost o adevărată aventură regală pentru JLo și invitații săi.

De la marele eveniment a lipsit soțul artistei. Ben Affleck a rămas în Los Angeles pentru a petrece timp cu familia. Jennifer s-a bucurat de compania persoanelor dragi și nu a ținut cont de faptul că soțul ei lipsește. Înainte de încheierea petrecerii, Jennifer a cântat pentru invitații ei, a scris publicația PageSix.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×