Reclamă

Meghan Markle a vorbit despre gândurile de a-și lua viața când era în Familia Regală: „Dacă povestea va salva pe cineva, merită”

Prințul Harry și Meghan au acordat un interviu la „CBS Sunday Morning” pentru a discuta despre The Parents Network. Aceasta este o platformă cu scopul de a ajuta familiile cu copii afectați de traume legate de rețelele sociale. Meghan Markle a vorbit despre gândurile de a-și lua viața când era în Familia Regală și a fost extrem de deschisă și cu acest subiect.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 august 2024, 11:34

Meghan Markle și Prințul Harry vor să facă din mediul online un loc mai bun. Ducele și Ducesa de Sussex s-au întâlnit cu Jane Pauley pentru un nou interviu care a fost difuzat pe CBS Sunday Morning pe 4 august.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle a vorbit despre gândurile de a-și lua viața

Interviul preînregistrat, care a fost difuzat cu ocazia aniversării de 43 de ani a lui Meghan, a discutat despre un nou program numit The Parents Network. Aceasta a fost creat prin intermediul Fundației Archewell pentru a sprijini părinții ai căror copii au fost afectați de traume legate de utilizarea rețelelor sociale. În urma unui program pilot de doi ani, inițiativa este acum disponibilă pentru părinții din S.U.A., Marea Britanie și Canada.

În timpul interviului, Pauley a întrebat-o pe Meghan despre decizia ei de a vorbi despre propriile ei gânduri de autovătămare. În martie 2021, Ducesa de Sussex a spus într-o întâlnire cu Oprah Winfrey că „pur și simplu nu a vrut să mai fie în viață”.

Meghan, care a vorbit anterior despre „bullying-ul și abuzul pe care l-am experimentat pe rețelele sociale și online”, i-a spus lui Pauley că a recunoscut „linia directă” dintre experiența ei și cea a copiilor afectați de situațiile dăunătoare pe care le întâlnesc pe internet.

„Când ai trecut prin orice nivel de durere sau traumă, cred că o parte din călătoria noastră de vindecare, cu siguranță o parte a mea, este să fii cu adevărat deschis în privința asta”, a spus Meghan.

Reclamă

„Cred că nu mi-aș dori niciodată ca altcineva să se simtă așa. Nu mi-aș dori niciodată ca altcineva să aibă astfel de planuri. Nu mi-aș dori niciodată ca altcineva să nu fie crezut.”

Ducii de Sussex fac tot ce pot pentru a-și proteja copiii

În calitate de părinți înșiși, Meghan a vorbit despre dorința ei de a-și proteja cei doi copii. Prințul Archie în vârstă de 5 ani și Prințesa Lilibet, în vârstă de 3 ani, sunt feriți de conținutul online.

Reclamă

„Copiii noștri sunt mici, au 3 și 5 ani. Sunt uimitori”, a spus ea zâmbind. „Dar tot ceea ce vrei să faci ca părinte este să-i protejezi.”

„Așadar, așa cum putem vedea ce se întâmplă în spațiul online, știm că este mult de lucru acolo. Suntem fericiți că putem fi parte a schimbării definitive”, a continuat Meghan.

Prințul Harry a subliniat idee că părinții trebuie să fie primii care răspund la nevoile copiilor lor.

Meghan a încurajat pe toată lumea să „ privească prin prisma „Dacă ar fi fost fiica mea? Dacă ar fi fiul meu?” „

„Dacă te uiți la asta prin lentilă de părinte, nu ai cum să vezi asta în alt mod decât să încerci să găsești o soluție”, a spus ea.

Ce se știe despre The Parenting Network

The Parenting Network și campania „Niciun copil pierdut în rețelele sociale” se leagă de activitatea continuă a Ducelui și Ducesei de Sussex prin organizația lor non-profit pentru a oferi o rețea de sprijin pentru părinții care se confruntă cu durere sau care au copii care gestionează afecțiuni de sănătate mintală cauzate de expunerea lor la conținut online dăunător.

Subiectul a fost punctul central al primului eveniment public al Fundației Archewell din octombrie 2023. Cuplul a vorbit atunci la un panel în New York. Evenimentul, care a avut loc de Ziua Mondială a Sănătății Mintale, a reunit familiile afectate de pierderi legate de utilizarea rețelelor sociale de către un copil pentru a discuta despre urgența de a obține o mai mare siguranță în mediul online.

Meghan Markle a mai spus că „bullyingul” online a atins apogeul în timp ce era însărcinată cu Archie și Lili: „Nu este atrăgător, este crud”.

Călătoria anunțată a lui Meghan și Prințului Harry în Columbia se va concentra și pe protecția copiilor. În luna noiembrie, țara va găzdui prima Conferință ministerială mondială privind eliminarea violenței împotriva copiilor. Cuplul va participa la mai multe evenimente legate de această problemă importantă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×