Reclamă

Prima declarație a Prințului William după acuzațiile de rasism ale lui Meghan Markle

Prima declarație a Prințului William după acuzațiile de rasism din interviul acordat de Meghan Markle și Prințul Harry în interviul cu Oprah Winfrey a apărut azi, 11 martie 2021. La patru zile de la publicarea interviului, Prințul William a avut prima reacție.

Publicat: 11 martie 2021, 17:40

În urma interviului cu Meghan Markle și Prințul Harry pentru Oprah Winfrey, Familia Regală a răspuns printr-o declarație generică. În comunicat scrie că Meghan, Harry și fiul lor, Archie, vor fi mereu membri ai familiei. Totodată s-a mai menționat că problemele pe care le-au ridicat sunt importante și vor fi luate în serios. Acum, a apărut și prima declarație a Prințului William.

Prima declarație a Prințului William după acuzațiile de rasism

Într-un interviu Prințul William le-a spus reporterilor prezenți că nu a vorbit încă cu fratele său, Prințul Harry, dar că o va face în curând. El a negat acuzațiile de rasism la adresa Familiei Regale Britanice.

Nu, nu am vorbit încă cu el, dar o voi face curând. Nu suntem deloc o familie rasistă.

– Prințul William

Prințul William și Kate Middleton, împreună, la o școală din Londra
Prima declarație a Prințului William a fost acordată într-un material filmat / Getty Images

Prima declarație a Prințului William a fost acordată într-un material filmat. Acest lucru a fost îmbrățișat de presa din întreaga lume. Cele mai multe publicații spun că interviul este mult mai apreciat decât o declarație scrisă oficială, așa cum s-a întâmplat în cazul Reginei Elisabeta a II-a.

Reclamă

Prințul William a fost întrebat de un reporter Sky News dacă a vorbit cu fratele său în timp ce se afla cu Kate Middleton la o școală din Londra. Potrivit celor mai recente informații despre Ducii de Cambridge, cei doi s-au întors în Londra pentru ca cei doi copii ai lor să poată relua cursurile.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Răspunsul Reginei Elisabeta după acuzațiile lui Meghan Markle

Declarațiile pe care Ducii de Sussex le-au făcut în cadrul interviului cu Oprah Winfrey au generat un răspuns și din partea Reginei Elisabeta.

„Întreaga familie este întristată să afle cât de dificili au fost ultimii ani pentru Harry și Meghan. Problemele ridicate, în special cea referitoare la rasă, sunt îngrijorătoare. Deși unele amintiri pot varia, acestea sunt luate foarte în serios. Vor fi abordate de către familie în mod privat. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri mult iubiți ai familiei”, potrivit Variety.

Meghan Markle a declarat că atunci când era membru activ al Familiei Regale Britanice, a trăit mai mult în izolare și chiar a avut gânduri de sinucidere. Acesta a mai spus că a cerut ajutor pentru a depăși situația, dar nimeni nu a luat atitudine.

Prințul Harry a dezvăluit că el a fost blocat de asistenții Reginei pe orice canal de comunicare. Familia Regală a renunțat să îl mai susțină financiar după ce a anunțat că nu mai vrea responsabilități regale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care se măsoară cu un centimetru în talie
Sănătate
Obiceiul care te poate ajuta să pierzi în greutate. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
În sezonul cald multe persoane s-au preocupat să obțină silueta perfectă. Vara este aproape pe sfârșite, însă nu este prea târziu pentru a-ți atinge obiectivele când vine vorba de fizicul tău. Specialiștii au descoperit...
2
Scarlett Johansson la premiera filmului Sing 2
Divertisment
Scarlett Johansson a purtat un costum de baie roșu. Actrița se află în vacanță cu soțul său, Colin Jost
Scarlett Johansson a purtat un costum de baie roșu. Actrița și-a expus silueta într-o vacanță de vis pe care a petrecut-o alături de soțul său, Colin Jost. Cei doi îndrăgostiți se bucură de timpul...
3
Fată frumoasă cu părul roșcat și lung se află într-o pădure în anotimpul toamna
Horoscop
Ce spune zodia despre starea ta de sănătate. Află ce îți rezervă astrele
Dacă vrei să știi ce spune zodia despre starea ta de sănătate, trebuie să cunoști detalii despre astrologia medicală. Numită și iatromatematică, aceasta ghidează nativii către găsirea unor răspunsuri clare și concise. Este vorba...
4
Meghan Markle ]n timpul unui interviu pe care l-a oferit c\nd a ]mplinit v\rsta de 40 de ani
Divertisment
Preparatul preferat al lui Meghan Markle. Cum arată masa ideală pentru Ducesa de Sussex
Familia Regală Britanică s-a aflat tot timpul în atenția presei internaționale. De data aceasta s-a aflat care este preparatul preferat al lui Meghan Markle. Se pare că Ducesa de Sussex are un regim alimentar...
5
Ashton Kutcher într-un costum gri suferă de o boală autoimună rară
Știri
Ashton Kutcher suferă de o boală autoimună rară: „Sunt norocos că sunt în viață”
Ashton Kutcher suferă de o boală autoimună rară. Actorul a declarat recent că se simte bine și că este foarte norocos că a scăpat cu viață. Boala de care suferă l-a lăsat incapabil să...
PARTENERI
×