Reclamă

Prima declarație a Prințului William după acuzațiile de rasism ale lui Meghan Markle

Prima declarație a Prințului William după acuzațiile de rasism din interviul acordat de Meghan Markle și Prințul Harry în interviul cu Oprah Winfrey a apărut azi, 11 martie 2021. La patru zile de la publicarea interviului, Prințul William a avut prima reacție.

Publicat: 11 martie 2021, 17:40

În urma interviului cu Meghan Markle și Prințul Harry pentru Oprah Winfrey, Familia Regală a răspuns printr-o declarație generică. În comunicat scrie că Meghan, Harry și fiul lor, Archie, vor fi mereu membri ai familiei. Totodată s-a mai menționat că problemele pe care le-au ridicat sunt importante și vor fi luate în serios. Acum, a apărut și prima declarație a Prințului William.

Prima declarație a Prințului William după acuzațiile de rasism

Într-un interviu Prințul William le-a spus reporterilor prezenți că nu a vorbit încă cu fratele său, Prințul Harry, dar că o va face în curând. El a negat acuzațiile de rasism la adresa Familiei Regale Britanice.

Nu, nu am vorbit încă cu el, dar o voi face curând. Nu suntem deloc o familie rasistă.

– Prințul William

Prințul William și Kate Middleton, împreună, la o școală din Londra
Prima declarație a Prințului William a fost acordată într-un material filmat / Getty Images

Prima declarație a Prințului William a fost acordată într-un material filmat. Acest lucru a fost îmbrățișat de presa din întreaga lume. Cele mai multe publicații spun că interviul este mult mai apreciat decât o declarație scrisă oficială, așa cum s-a întâmplat în cazul Reginei Elisabeta a II-a.

Reclamă

Prințul William a fost întrebat de un reporter Sky News dacă a vorbit cu fratele său în timp ce se afla cu Kate Middleton la o școală din Londra. Potrivit celor mai recente informații despre Ducii de Cambridge, cei doi s-au întors în Londra pentru ca cei doi copii ai lor să poată relua cursurile.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Răspunsul Reginei Elisabeta după acuzațiile lui Meghan Markle

Declarațiile pe care Ducii de Sussex le-au făcut în cadrul interviului cu Oprah Winfrey au generat un răspuns și din partea Reginei Elisabeta.

„Întreaga familie este întristată să afle cât de dificili au fost ultimii ani pentru Harry și Meghan. Problemele ridicate, în special cea referitoare la rasă, sunt îngrijorătoare. Deși unele amintiri pot varia, acestea sunt luate foarte în serios. Vor fi abordate de către familie în mod privat. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri mult iubiți ai familiei”, potrivit Variety.

Meghan Markle a declarat că atunci când era membru activ al Familiei Regale Britanice, a trăit mai mult în izolare și chiar a avut gânduri de sinucidere. Acesta a mai spus că a cerut ajutor pentru a depăși situația, dar nimeni nu a luat atitudine.

Prințul Harry a dezvăluit că el a fost blocat de asistenții Reginei pe orice canal de comunicare. Familia Regală a renunțat să îl mai susțină financiar după ce a anunțat că nu mai vrea responsabilități regale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry alături de Meghan Markle îmbrăcați pentru ceremonia de nuntă din anul 2018 în timp ce fac cu mâna publicului dintr-o trăsură
Divertisment
Jurnalista Camilla Tominey a vorbit despre nunta Ducilor de Sussex. Ce detalii noi a oferit despre evenimentul din 2018
Nunta Ducilor de Sussex a fost așteptată de oamenii din lumea întreagă în anul 2018. Evenimentul la care au participat o mulțime de celebrități și nume importante din Familia Regală Britanică a fost urmărit...
2
Kendall Jenner, la un eveniment Harper's Bazaar, într-o rochie transparentă
Divertisment
Kendall Jenner a îmbrăcat un costum de baie minuscul. Cizmele care i-au completat ținuta au atras atenția tuturor
Kendall Jenner a îmbrăcat un costum de baie minuscul. A atras atenția pentru că ținuta aleasă a fost purtată în mijlocul zăpezii. Aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de cizme cu blană, iar...
3
Regina Letizia, cu masca pe față, la un eveniment în Spania
Divertisment
Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Ținuta veche de 45 de ani a fost foarte apreciată
Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Soția Regelui Felipe al Spaniei a impresionat participanții de la un eveniment cu o rochie purtată de soacra sa pentru prima dată în anul 1977. Regina Letizia...
4
Patrick Schwarzenegger la un eveniment public din anul 2019
Divertisment
Patrick Schwarzenegger a fost în vacanță în Hawaii. Imagini rare cu fiul lui Arnold Schwarzenegger la 28 de ani
Patrick Schwarzenegger a fost în vacanță în Hawaii, acolo unde și-a expus fizicul de invidiat. Fotografii l-au urmărit la fiecare pas și au încercat să-l surprindă din toate unghiurile. La 28 de ani, fiul...
5
Thylane Blondeau pe covorul rou la Festivalul de Film de la Cannes
Divertisment
Thylane Blondeau s-a pozat în costum de baie. Cum arată la 20 de ani tânăra care în copilărie era supranumită „cea mai frumoasă fetiță din lume”
Thylane Blondeau a atras atenția tuturor atunci când s-a pozat în costum de baie. Modelul în vârstă de 20 de ani a distribuit imaginile pe contul personal de Instagram. Fanii s-au bucurat să o...
PARTENERI
×