Reclamă

Prima declarație a Prințului William după acuzațiile de rasism ale lui Meghan Markle

Prima declarație a Prințului William după acuzațiile de rasism din interviul acordat de Meghan Markle și Prințul Harry în interviul cu Oprah Winfrey a apărut azi, 11 martie 2021. La patru zile de la publicarea interviului, Prințul William a avut prima reacție.

Publicat: 11 martie 2021, 17:40

În urma interviului cu Meghan Markle și Prințul Harry pentru Oprah Winfrey, Familia Regală a răspuns printr-o declarație generică. În comunicat scrie că Meghan, Harry și fiul lor, Archie, vor fi mereu membri ai familiei. Totodată s-a mai menționat că problemele pe care le-au ridicat sunt importante și vor fi luate în serios. Acum, a apărut și prima declarație a Prințului William.

Prima declarație a Prințului William după acuzațiile de rasism

Într-un interviu Prințul William le-a spus reporterilor prezenți că nu a vorbit încă cu fratele său, Prințul Harry, dar că o va face în curând. El a negat acuzațiile de rasism la adresa Familiei Regale Britanice.

Nu, nu am vorbit încă cu el, dar o voi face curând. Nu suntem deloc o familie rasistă.

– Prințul William

Prințul William și Kate Middleton, împreună, la o școală din Londra
Prima declarație a Prințului William a fost acordată într-un material filmat / Getty Images

Prima declarație a Prințului William a fost acordată într-un material filmat. Acest lucru a fost îmbrățișat de presa din întreaga lume. Cele mai multe publicații spun că interviul este mult mai apreciat decât o declarație scrisă oficială, așa cum s-a întâmplat în cazul Reginei Elisabeta a II-a.

Reclamă

Prințul William a fost întrebat de un reporter Sky News dacă a vorbit cu fratele său în timp ce se afla cu Kate Middleton la o școală din Londra. Potrivit celor mai recente informații despre Ducii de Cambridge, cei doi s-au întors în Londra pentru ca cei doi copii ai lor să poată relua cursurile.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Răspunsul Reginei Elisabeta după acuzațiile lui Meghan Markle

Declarațiile pe care Ducii de Sussex le-au făcut în cadrul interviului cu Oprah Winfrey au generat un răspuns și din partea Reginei Elisabeta.

„Întreaga familie este întristată să afle cât de dificili au fost ultimii ani pentru Harry și Meghan. Problemele ridicate, în special cea referitoare la rasă, sunt îngrijorătoare. Deși unele amintiri pot varia, acestea sunt luate foarte în serios. Vor fi abordate de către familie în mod privat. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri mult iubiți ai familiei”, potrivit Variety.

Meghan Markle a declarat că atunci când era membru activ al Familiei Regale Britanice, a trăit mai mult în izolare și chiar a avut gânduri de sinucidere. Acesta a mai spus că a cerut ajutor pentru a depăși situația, dar nimeni nu a luat atitudine.

Prințul Harry a dezvăluit că el a fost blocat de asistenții Reginei pe orice canal de comunicare. Familia Regală a renunțat să îl mai susțină financiar după ce a anunțat că nu mai vrea responsabilități regale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Încărcător lăsat în priză
Timp liber
Cât consumă încărcătorul lăsat în priză. Câți bani dai în plus la factura lunară
Dacă vrei să știi cât consumă încărcătorul lăsat în priză și dacă un încărcător conectat folosește energie, răspunsul direct este „Da”. Cu toate acestea, se pare că nu trebuie să te îngrijorezi prea tare...
2
Prăjitura Krem a la Krem decorată cu pudră de cacao, pe un platou negru, cu linguriță
Rețete
Prăjitura Krem a la Krem. Rețetă de colecție
Dacă ți-ai propus să-ți delectezi familia și prietenii cu un desert delicios și nu foarte greu de preparat, prăjitura Krem a la Krem îndeplinește cu succes toate condițiile. Tot ce trebuie să faci pentru...
3
Rita Ora în timp ce prezintă un spectacol de modă
Divertisment
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața a participat la British Fashion Awards 2022
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața internațională a participat la British Fashion Awards 2022. Diva și-a făcut apariție într-o ținută care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta a fost încântată de toată...
4
Fată frumoasă îmbrăcată în negru ți în mână un felinar, o bufniță și un păianjen
Horoscop
Ce animal de companie ți se potrivește, în funcție de zodie. Află ce spun specialiștii
Dacă vrei să știi ce animal de companie ți se potrivește în funcție de zodie, trebuie să înțelegi că alegerea unui astfel de companion necesită multe angajamente. Este vorba despre mult mai multe detalii...
5
O femeie care poartă mănuși galbene de cauciuc are în mână un burete galben cu verde și curăță un colț de lângă o fereastră care are mucegai pentru a ilustra cum poți scăpa de mucegaiul din casă
Timp liber
Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe persoane. Pe lângă aspectul inestetic al petelor de mucegai, acestea sunt și periculoase pentru sănătate. Ți-am pregătit câteva soluții despre cum...
PARTENERI
×