Reclamă

Prima apariție a lui Kate Middleton după dezvăluirile lui Meghan Markle

Kate Middleton a avut prima apariție publică. Ducesa a apărut în Londra, după interviul pe care Meghan și Harry i l-au acordat Ophrei Winfrey. Prima apariție a lui Kate Middleton după dezvăluirile lui Meghan Markle a intrat rapid în atenția fotografilor.

Publicat: 10 martie 2021, 12:24 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:36

Ducesa de Cambridge a fost fotografiată la Londra luni, 8 martie 2021, după-amiază. Kate a fost pozată în mașina personală, în timp ce se afla la volan. Presa a scris recent că Ducii de Cambridge s-au întors la Londra. Motivul este legat de întoarcerea la școală a Prințului George și a Prințesei Charlotte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima apariție a lui Kate Middleton după dezvăluirile lui Meghan Markle

Kate Middleton a atras atenția la cea mai recentă apariție în public cu stilul său elegant. Deși a avut părul îndreptat, spre deosebire de buclele obișnuite, Kate nu a avut cum să treacă neobservată. Un alt detaliu pe care fotografii l-au observat a fost legat de masca florală pe care Ducesa a purtat-o, scrie Hellomagazine.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton, la volanul mașinii sale, în Londra
Kate Middleton a atras atenția la cea mai recentă apariție în public cu stilul său elegant / Profimedia Images

Imaginile publicate confirmă faptul că Ducii de Cambridge s-au întors la Palatul Kensington, după ce au petrecut câteva luni la casa lor din Anmer Hall, Norfolk.

Reclamă

Kate, Prințul William și cei trei copii ai lor, Prinții George și Louis și Prințesa Charlotte au stat la Anmer Hall după ce școlile s-au închis în luna decembrie a anului trecut. Au locuit acolo în timpului celei de-a treia carantine impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus.

Este a doua apariție a Ducesei de Cambridge de la difuzarea interviului Prințului Harry și a lui Meghan cu Oprah Winfrey. Cei doi au făcut acuzații dure împotriva Familiei Regale Britanice.

Prima apariție a lui Kate Middleton a fost cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Este vorba despre o conferință online pe care Ducesa de Cambridge a avut-o cu Jasmine Harrison, cea mai tânără femeie care a traversat Atlanticul singură.

Reclamă

Jasmine Harrison are doar 21 de ani și e de profesie instructoare de înot. Ea este cea mai tânără femeie care a vâslit singură în apele Oceanului Atlantic. Călătoria ei de 4828 de km, care a început din Insulele Canare spre Caraibe, a fost făcută în 70 de zile, trei ore și 48 de minute.

Meghan Markle și Prințul Harry, interviu pentru Oprah

Dezvăluirile Ducilor de Sussex au fost făcute în cadrul interviului „intim” și „cuprinzător” pe care i l-au acordat Ophrei Winfrey. Meghan Markle a acuzat Familia Regală de faptul că a avut atitudini rasiste față de ea și de Archie.

Acuzațiile dure au ținut primele pagini ale tabloidelor. Pe lângă faptul că Meghan a susținut că Familia Regală nu a ajutat-o cu nimic în timpul în care au locuit la Palatul Buckingham, aceasta a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu Kate Middleton.

Aceasta a spus că Ducesa de Cambridge a făcut-o să plângă, dar mai apoi și-a cerut scuze și i-a oferit flori. Deși în presă a apărut informația că Meghan este cea care a provocat întreaga situație, nimeni de la Palat nu a reacționat. Acest lucru a deranjat-o pe Meghan. Lucrurile au rămas ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Pastă de sardine în bol și în linguriță, alături de crackers și pătrunjel verde
Rețete
Pastă de sardine. Rețetă de gustare rapidă și hrănitoare
Dacă nu mai știi ce să prepari pentru un platou cu gustări rapide și hrănitoare, poți încerca rețeta de pastă de sardine. Este una dintre acele rețete despre care se spune că sunt, pe...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 30 septembrie – 6 octombrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Două evenimente astrale aduc schimbări și noi începuturi pentru nativii din zodiac. Este vorba este Luna Nouă și Eclipsa de Lună care vor fi nelipsite. Citește horoscopul săptămânii 30 septembrie – 6 octombrie 2024...
3
Două porții de alivancă moldovenească
Rețete
Alivancă moldovenească. Rețetă de prăjitură cu mălai
Rețeta de alivancă moldovenească este rețeta unui desert tradițional românesc, cu rădăcini adânci în zona Moldovei. Prăjitura este foarte populară și apreciată pentru simplitatea și gustul său autentic. Este un fel de prăjitură cu...
4
Biscuiți din fulgi de ovăz
Sănătate
Cel mai hrănitor aliment pentru mic dejun, potrivit specialiștilor. E recomandat să-l consumi și tu
Cu multitudinea de informații despre nutriție pe care o regăsim peste tot, cu siguranță și tu te-ai întrebat care e cel mai hrănitor aliment pentru mic dejun, potrivit specialiștilor. Răspunsul este simplu și are...
5
Cremă de fistic în bol de sticlă și pe felie de pâine, alături de un borcan cu fistic
Rețete
Cremă de fistic făcută în casă. Rețetă simplă și ușoară
Dacă adori fisticul, rețeta de cremă de fistic te va cuceri atât din punct de vedere al gustului, cât și al texturii și culorii apetisante. Se prepară simplu și ușor din ingrediente puține și...
PARTENERI
×