Reclamă

Pax a fost externat din spital. Cum se simte fiul Angelinei Jolie după accidentul cu bicicleta: are un „drum lung de recuperare”

Pax a fost externat din spital. Cum se simte fiul Angelinei Jolie după accidentul cu bicicleta: are un „drum lung de recuperare”. Tânărul „a suferit o traumă complexă”, a spus o sursă apropiată fiului de 20 de ani al celebrei actrițe.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 august 2024, 11:59

Pax, fiul lui Angelina Jolie și al lui Brad Pitt, este în curs de recuperare, aceasta este vestea bună a zilei. La câteva zile după ce tânărul de 20 de ani a fost internat în spital în urma unui accident de bicicletă în Los Angeles, el a fost externat, a declarat o sursă în exclusivitate pentru People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pax a fost externat din spital

„Pax a fost externat din spital. A suferit traume complexe, iar acum începe drumul lung al recuperării și al terapiei fizice”, a mai spus sursa.

De asemenea s-a mai aflat că Pax și mama lui, care i-a fost alături în timpul petrecut în spital, „sunt profund recunoscători pentru acțiunea rapidă și salvatoare a medicilor și pentru îngrijirea medicală remarcabilă pe care a primit-o”.

Jolie, în vârstă de 49 de ani, continuă să fie alături de fiul ei, notează sursa, la fel ca și frații săi, care „au fost în vizită și au ajutat”, mai spune persoana din interior. „Toți sunt foarte apropiați”.

Pax a fost internat în spital după accidentul din data de 29 iulie.

Reclamă

Potrivit TMZ, surse din forțele de ordine au declarat pentru presă că Pax nu purta cască în timp ce mergea cu o bicicletă electrică într-o zonă cu trafic intens de pe Bulevardul Los Feliz în jurul orei 17:00. ora locală, când a avut loc accidentul.

Se pare că Pax a suferit o rană la cap și a acuzat dureri de șold, a spus TMZ la vremea respectivă.

Departamentul de poliție din Los Angeles a spus ulterior pentru People că un bărbat în vârstă de 20 de ani mergea pe o bicicletă când a fost raportat un accident la 5:12 p.m. pe 29 iulie. A fost finalizat un raport grav de coliziune rutieră.

Reclamă

Alături de Pax, Jolie mai are alți cinci copii cu fostul ei soț, Brad Pitt. Maddox, 22 de ani, Zahara, 19 ani, Shiloh, 18 ani și gemenii de 16 ani Knox și Vivienne.

Pax a avut mai multe accidente cu bicicleta

Recent s-a aflat că Pax a avut mai multe accidente în trecut și niciodată nu a purtat cască de protecție. „Prietenii săi sunt îngrijorați pentru el”, a spus o persoană din interior. „Este nesăbuit. Sunt îngrijorați.” De asemenea, Page Six a scris și despre faptul că fiul de 20 de ani al lui Brad Pitt și Angelina Jolie a fost „consecvent” să nu poarte niciodată o cască pe vehicul, în ciuda multiplelor incidente.

Pax este unul dintre cei șase copii ai lui Jolie și Pitt. Angelina a cerut divorțul de actor în 2016. De atunci, cei doi se află într-o continuă bătălie juridică pentru avere și custodie. Copiii au refuză să mai poarte numele de familie al tatălui lor. Angelina face tot ce poate ca Brad să nu mai intre niciodată în viața lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×