Reclamă

Gemenii faimoasei Mariah Carey au crescut și sunt pasionați de o artistă, alta decât mama lor. Cum arată Moroccan și Monroe la vârstă de 13 ani

Gemenii faimoasei Mariah Carey au crescut și sunt pasionați de o artistă, alta decât mama lor. Cum arată Moroccan și Monroe la vârstă de 13 ani. Au crescut cu muzică și se pare că le-a intrat în suflet.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 3 august 2024, 7:59
Cântăreața în vârstă de 55 de ani a distribuit câteva poze pe Instagram după ce a asistat la concertul Oliviei Rodrigo / Profimedia Images

Deși mama lor este una dintre cele mai apreciate artiste ale lumii, tinerii de 13 ani iubesc și apreciază o altă artistă. Despre Olivia Rodrigo este vorba, pe care au și cunoscut-o recent și pe care au imprimat-o și pe tricourile lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gemenii faimoasei Mariah Carey au crescut și sunt pasionați de o artistă tânără

Cântăreața în vârstă de 55 de ani a distribuit câteva poze pe Instagram după ce a asistat la concertul Oliviei Rodrigo cu gemenii ei de 13 ani, Moroccan și Monroe. Într-o fotografie, Monroe este fotografiată pozând cu Rodrigo, 21 de ani, în culise, purtând un tricou cu numele artistei, în timp ce zâmbetul lor era larg.

O altă fotografie îi arată pe Carey, Moroccan și Monroe, împreună cu o prietenă, în timp ce zâmbesc alături de cântăreața lor preferată, care poartă ținută de scenă. „Suntem obsedați de @oliviarodrigo 🔥❤️”, a scris Carey în descrierea de pe rețelele sociale.

Mariah Carey are o relație specială cu cei doi copii ai săi. Tinerii i-au fost alături în toate momentele frumoase și mai puțin plăcute din carieră. Familia lor se bazează pe respect și iubire, iar acest lucru se și vede în fiecare mesaj de pe rețelele sociale.

Reclamă

Mariah Carey are o relație foarte specială cu mama lor

De Ziua Mamei din acest an, gemenii lui Carey, Monroe și Moroccan, au distribuit câte o postare pe Instagram-urile lor. Moroccan a publicat un carusel de fotografii cu mama sa alături de un mesaj emoționant.

„Mamă, fiecare moment alături de tine este o amintire prețioasă. Dragostea și sprijinul tău m-au ghidat atât prin momente grele, cât și prin momente grozave. Căldura îmbrățișării tale și cuvintele tale înțelepte m-au ajutat să înfrunt provocările cu speranță”, a scris Moroccan.

Reclamă

„Sunt atât de recunoscător pentru tot ce ai făcut și pentru lecțiile pe care mi le-ai dat. Dragostea ta a modelat cine sunt și te port cu mine în tot ceea ce fac. Îți mulțumesc că ești mama mea și ghidul meu. Te iubesc.

Monroe a publicat, de asemenea, o serie de fotografii cu mama ei, descriind pur și simplu postarea ei cu mesajul, „La mulți ani de ziua mamei celei mai bune mame din lume!! 🫶 @mariahcarey”.

Și celebra artistă a spus de-a lungul timpului cât de mult o împlinește rolul de mamă. Cei doi micuți ai săi sunt din relația cu celebrul artist Nick Cannon. Mariah Carey este una dintre femeile celebre care au făcut copii după vârsta de 40 de ani și care a decis să-i țină departe de lumina reflectoarelor, dar totuși implicați în toate palierele vieții sale.

„Când eram copil, eram hotărâtă să-mi îndeplinesc visurile. Acum, ca mamă, îmi aduce multă bucurie să-mi văd copiii dezvoltându-și dorințele pe care le țin în inima lor. Vreau să le transmitem copiilor să viseze cu îndrăzneală și să-și croiască propriul drum.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
5
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
PARTENERI
×