Reclamă

Monroe e copia fidelă a mamei sale. Cum arată la 10 ani fiica faimoasei Mariah Carey

Monroe e copia fidelă a mamei sale. Micuța în vârstă de 10 ani a artistei a avut prima apariție pentru un brand de haine pentru copii. Asemănarea dintre ea și fetiță este absolut uimitoare. Artista se poate mândri cu frumusețea micuței sale, dar și cu faptul că este un copil foarte inteligent.

Publicat: 22 iulie 2021, 8:45

În timp ce participa în campania Today is Someday, Monroe a fost mini-Mariah din videoclipul muzical al artistei, Someday, lansat în anul 1990.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când eram copil, eram hotărâtă să-mi îndeplinesc visurile. Acum, ca mamă, îmi aduce multă bucurie să-mi văd copiii dezvoltându-și dorințele pe care le țin în inima lor. Am făcut campania pentru că ne place să le transmitem copiilor să viseze cu îndrăzneală și să-și croiască propriul drum.

– Mariah Carey

Campania, concepută în colaborare cu Mariah Carey, a adus un omagiu videoclipului ei muzical din 1990 pentru Someday, scrie DailyMail.

Monroe e copia fidelă a mamei sale

Spre încântarea fanilor, micuța Monroe a purtat o salopetă identică din denim cu cea pe care Mariah Carey a purtat-o în urmă cu mai bine de 30 de ani. Brand-ul care colaborează cu fiica artistei își propune să inspire generațiile viitoare. Scopul e ca micuții să „viseze cu îndrăzneală la cine vor devenit cândva”.

Detaliul care le-a atras atenția tuturor în material publicitar al micuței Monroe e faptul că fetița spune: „Într-o zi totul va fi diferit. Melodiile care sunt acum în capul meu, într-o bună zi, vor sta în topul clasamentelor”.

Reclamă

În timp ce ținea un fluture pe deget, înainte de a se așeza pe un scaun, ea a continuat: „Cântecele din inima mea vor atinge milioane de inimi.”

„Artist al anului, artist al deceniului, artist al secolului, artist al mileniului. Scopul este să inspire generații de fetițe. Ele trebuie să-și atingă obiectivele”, a continuat ea prefăcându-se că peria de păr este un microfon.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Ce s-a întâmplat în viața artistei în ultimii ani

Mariah Carey are doi copii cu fostul soț, Nick Cannon. Pe lângă Monroe, arista mai are un băiețel. Aceasta este prima campanie publicitară a lui Monroe. Ea a mai apărut anterior în filmul de animație All I Want For Christmas Is You, lansat în anul 2017, dar și în spectacolul de Crăciun al mamei sale de anul trecut.

Mariah Carey este una dintre femeile celebre care au făcut copii după vârsta de 40 de ani. Când vârsta nu i-a mai permis să aibă un copil pe cale naturală, aceasta a apelat la mai multe tratamente de fertilizare. Din păcate, cântăreața a fost nevoită să le repete de mai multe ori. Într-un final, tratamentele au funcționat și artista a adus pe lume gemeni în anul 2011.

În ultimii ani, Mariah Carey, artista care a devenit cunoscută pentru melodia „All I Want for Christmas is You” s-a luptat în ultimii ani cu probleme de greutate, dar și cu depresia.

Potrivit a1.ro, în anul 2017, atunci când a fost părăsită de iubitul ei, Bryan Tanaka, artista a avut parte de momente dificile. Ea s-a refugiat în mâncare. După acea perioadă, vedeta a ajuns la peste 80 de kilograme. După ce s-a regăsit, cântăreața și-a făcut o operație de micșorare de stomac. Acum, la 50 de ani, a ajuns la o siluetă de invidiat. Intervenția chirurgicală și o dietă drastică a ajutat-o pe artistă să arate din nou impecabil.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×