Reclamă

Adele a dat vestea cea mare după trei ani de întâlnire cu Rich Paul. Ce surpriză le-a oferit artista fanilor ei

Se pare că celebra cântăreață și-a găsit alesul inimii. Adele a dat vestea cea mare după trei ani de întâlnire cu Rich Paul. Ce surpriză le-a oferit artista fanilor ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 august 2024, 7:31

Adele a confirmat în cele din urmă că ea și Rich Paul sunt logodiți. Cei doi sunt împreună de mai bine de trei ani. Cu toate acstea, au fost extrem de discreți cu ceea ce se întâmplă în viața lor personală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adele a dat vestea cea mare după trei ani de întâlnire cu Rich Paul

Cântăreața a anunțat vestea în timpul concertului său din München, Germania. Totul s-a întâmplat după ce un fan i-a cerut în glumă mâna în căsătorie.

„Nu pot să mă căsătoresc cu tine pentru că deja mă căsătoresc în viața reală. Așa că nu pot”, a spus ea în timp ce și-a ridicat mâna stângă pentru a le semnala tuturor logodna. Deși nu purta inel, cântăreața britanică a fost văzută cu un diamant masiv în formă de pară pe acel deget în timp ce se afla în țara natală luna trecută.

Diamantul de opt carate a fost estimatla o valoare de peste 875.000 de dolari. Cu toate acestea, acesta nu este singurul diamant pe care Adele îl are.

Perechea a stârnit pentru prima dată zvonuri despre o logodnă în februarie 2022. Cântăreața a sosit atunci la Brit Awards cu un inel cu o piatră uriașă. Curând după aceea, ea a purtat același inel, estimat la o valoare de peste 1 milion de dolari, în timpul rezidenței ei din Las Vegas.

Reclamă

După cele două inele cu piatră în formă de pară, Adele a fost văzută purtând un inel cu o piatră mare de smarald pe mâna stângă. Cu toate acestea, cei doi iubiți nu și-au confirmat niciodată logodna până acum.

Cu toate acestea, nu este clar exact când agentul sportiv a pus marea întrebare. Adele, în vârstă de 36 de ani, și agentul sportiv, de 42 de ani, se întâlnesc din 2021.

Ei au fost văzuți pentru prima dată împreună la Game 5 al finalei NBA, în iulie 2021. Câteva zile mai târziu, Page Six a confirmat în exclusivitate că erau împreună. După aceea, ei au avut mai multe apariții publice împreună înainte de a-și face relația oficială. Adele a publicat o fotografie cu Rich împreună cu un emoji cu inimă roșie în septembrie 2021.

Reclamă

Cei doi s-au mai despărțit de-a lungul timpului

Cântăreața a mărturisit mai apoi în 2022 că avea planuri să se căsătorească cu Paul și că este gata să mai aibă un copil.

„Se întâmplă absolut 100% anul acesta. Trebuie să se întâmple anul acesta pentru că am planuri pentru anul viitor”, a spus Adele la „The Graham Norton Show” înainte de rezidența ei din Las Vegas.

Cu toate acestea, după mai puțin de un an de întâlniri, relația lor a părut să se lovească de o perioadă dificilă. Page Six a scris că Adele și Rich s-au certat. Relația lor a fost aparent unul dintre motivele pentru care și-a amânat rezidența.

„Adele este foarte emoționantă și dramatică. Este cu un tip din NBA care trebuie să stea mai mult pe drumuri și sunt foarte diferiți. S-au lovit de o perioadă dificilă”, a spus o sursă la acea vreme.

Surse au mai spus pentru presă la acea vreme că Adele plângea și țipa constant la telefon cu Paul în timpul repetițiilor.

Cu toate acestea, după ce lucrurile s-au mai domolit, Adele a cumpărat o proprietate de 58 de milioane de dolari în Beverly Hills pentru ea și Paul. În aceeași lună, au circulat zvonuri că Paul a pus marea întrebare, dar Adele a negat că s-au logodit.

Adele și Paul și-au început relația la scurt timp după ce ea și-a finalizat divorțul de Simon Konecki. Artista are un fiu pe numele Angelo din relația trecută, în vârstă de 10 ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×