Reclamă

Este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Cine e tânăra superbă și cum a ajuns să-i atragă atenția unuia dintre cei mai doriți bărbați din lume

Este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Cine e tânăra superbă și cum a ajuns să-i atragă atenția unuia dintre cei mai doriți bărbați din lume află din rândurile de mai jos.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 11 august 2024, 7:26

Brooks Nader a impresionat recent cu trupul ei bronzat și intens lucrat în sala de sport. Ea a fost fotografiată într-o rochie aurie în Ibiza, după acele zvonuri că l-a cucerit cu frumusețea ei pe Tom Brady.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este una dintre cele mai frumoase femei din lume

Tânăra de 28 de ani nu a comentat deloc speculațiile despre o posibilă relația cu fostul sportiv. Ea a fost însă în vacanță în Italia cu două dintre prietenele ei, soția lui Jeff Bezos, Lauren Sanchez și Eva Longoria.

Dar Brooks, un model care a devenit celebru în Sports Illustrated Swimsuit Issue, era singură când a fost văzută în Spania.

În timp ce profita de atracțiile orașului vechi din Ibiza, ea și-a etalat formele într-o rochie decupată. Aceasta îi complimenta silueta impecabilă. Părul ei era strâns într-un coc, iar tenul luminos era pus în valoare cu un machiaj discret. Ea s-a accesorizat cu un set de cercei cerc din aur.

Brooks Nader, la plajă, cu un cocktail în mână
Tânăra de 28 de ani nu a comentat deloc speculațiile despre o posibilă relația cu fostul sportiv / Profimedia Images
Reclamă

Ea și Tom Brady au declanșat o avalanșă de zvonuri despre o posibilă relația. Ei au fost văzuți la petrecerea anuală a lui Michael Rubin din data de 4 iulie.

Cu doar câteva zile înainte, Brooks fusese văzută sărutându-se cu Prințul Constantin Alexios al Greciei și Danemarcei înainte de nunta prietenei sale Olivia Culpo.

Dar după ce ea și Tom au fost văzuți împreună pe 4 iulie, au existat speculații că cei doi ar fi început o poveste de dragoste. Se presupune că s-au văzut de mai multe ori, potrivit site-ului popular de știri de divertisment Deux U.

Reclamă

Care e adevărul despre relația dintre Brady și Nader

Mai recent, însă, sursele au insistat că Tom și Brooks nu s-au întâlnit niciodată, nu au avut niciodată momente și nici măcar nu au schimbat numere de telefon în timpul conversației lor de la petrecerea din 4 iulie, potrivit Us Weekly.

Brooks s-a separat de soțul ei Billy Haire în luna mai, după patru ani de căsnicie. DailyMail.com a scris la vremea respectivă că despărțirea lor a fost pe cale amiabilă.

Billy, care s-a căsătorit cu Brooks în decembrie 2019, lucrează ca vicepreședinte la The Arena Group. Trustul a publicat Sports Illustrated până la începutul acestui an.

Brooks a cunoscut faima pentru prima dată când a câștigat Sports Illustrated Swim Search în 2019. Anul trecut a apărut pe coperta Swimsuit Issue.

Tom Brady a divorțat recent de supermodelul Gisele Bundchen. Aceasta și-a găsit ulterior liniștea în brațele instructorului ei de jiu-jitsu, Joaquim Valente.

În luna iunie, Tom a fost legat de Isabella Settanni, în vârstă de 32 de ani. Ea a fost remarcată pentru asemănarea cu Gisele. Anul trecut, el a fost implicat pentru scurt timp într-o relație cu Irina Shayk. Modelul de top are nume mari pe lista ei de cuceriri. Printre cele mai cunoscute se numără Bradley Cooper, Cristiano Ronaldo și Kanye West.

La petrecerea din 4 iulie a lui Michael Rubin din 2023, Tom a fost observat vorbind și cu Emily Ratajkowski, ceea ce a declanșat o explozie de presupuneri.

În lunile care au urmat despărțirii sale de Gisele, au existat chiar speculații că ar fi avut o relație cu Kim Kardashian.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×