Reclamă

Bebelușul simpatic din imagine este acum un băiețel mare. A împlinit 10 ani, iar mama sa celebră l-a sărbătorit pe rețelele sociale

Bebelușul simpatic din imagine este acum un băiețel mare. A împlinit 10 ani, iar mama sa celebră l-a sărbătorit pe rețelele sociale. Fanii au fost uimiți de transformarea lui.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 august 2024, 7:58

Christina Ricci îl are pe Freddie din relația cu fostul ei soț, James Heerdegen. Ea este, de asemenea, mama fiicei Cleopatra, în vârstă de 2 ani, din căsnicia actuală cu soțul Mark Hampton.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bebelușul simpatic din imagine este acum un băiețel mare

Vedeta Yellowjackets în vârstă de 44 de ani a sărbătorit aniversarea de 10 ani a fiului ei Freddie cu un carusel adorabil de imagini pe Instagram. Mama a doi copii a publicat mai multe fotografii ale copilului ei de 10 ani de-a lungul anilor, inclusiv cele mai drăguțe fotografii de când era bebeluș

„Acest copil absolut superb are 10 ani astăzi. Îl iubesc mai mult decât am crezut vreodată posibil. La mulți ani, Freddie. ♥️♥️♥️♥️♥️♥️”, a descris actrița caruselul de imagini.

În prima fotografie apare bebelușul Freddie în timp ce zâmbește larg și stă întins lângă mama lui în pat. În alte poze, el stă într-un scaun de masă cu o bavetă la gât. Micuțul a fost arătat fanilor și cu o mască Batman pe față, în pijama, sau savurând un cornet de înghețată ori zâmbind lângă un set Lego.

Caruselul a inclus și câteva selfie-uri drăguțe mamă-fiu făcute de-a lungul anilor.

Reclamă

Ricci îl are pe Freddie cu fostul ei soț, tehnicianul de cameră și lumini James Heerdegen. Actrița s-a recăsătorit în octombrie 2021 cu hairstylistul Mark Hampton și a adus-o pe lume pe fiica Cleopatra, două luni mai târziu.

Vedeta are o relație bună cu fiul ei, dar a trecut prin multe probleme după divorț

Reclamă

În aprilie, mămica mândră a participat la excursia lui Freddie în calitate de însoțitoare, documentând experiența pe Instagramul ei.

Ricci a publicat atunci o fotografie din excursia școlară, unde poate fi văzută stând în spatele autobuzului școlar și zâmbind la aparatul de fotografiat.

Un alt videoclip a arătat două autobuze școlare parcate unul lângă celălalt, cu elevii care strigau pe geam unii la ceilalți.

„Am fost însoțitor la o excursie de clasa a IV-a astăzi. Sunt surdă de o ureche de la călătoria cu autobuzul. ♥️”, a scris Ricci în descrierea pozelor ei.

Reflectând asupra dificultăților cu care s-a confruntat în perioada divorțului, Christina, a dezvăluit: „Am trecut prin perioade de adult în care eram cu adevărat foarte distrusă. Nu vreau să mă simt niciodată atât de neajutorată. Așa te face să te simți dacă nu mai ai mulți bani. Te simți foarte neajutorat.”

În timpul apariției la podcastul Let’s Be Clear with Shannon Doherty, actrița în vârstă de 44 de ani a vorbit despre vremurile dificile cu care s-a confruntat. Ea a dezvăluit că a luat măsuri drastice pentru a-și întreține familia.

La începutul anului 2021, Christina a cerut un ordin de restricție împotriva lui James, invocând abuzul fizic. James Heerdegen a primit o serie de restricții de la autorități. Actrița le-a numit pe toate „anumite traume din viață”. Ea a avut de dus bătălii juridice prelungite privind custodia și ordinele de restricție.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
5
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
PARTENERI
×