Reclamă

Blake Lively și Britney Spears au fost confundate de fani. Cum arată rochia care i-a pus în dificultate pe cei care au văzut-o pe soția lui Ryan Reynolds

Blake Lively și Britney Spears au fost confundate de fani. Cum arată rochia care i-a pus în dificultate pe cei care au văzut-o pe soția lui Ryan Reynolds. Ținuta le-a făcut pe cele două dive să fie greu de deosebit.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 august 2024, 11:52

Blake Lively a arătat incredibil într-o rochie Versace cu o bretele la premiera It Ends With Us din New York. Aceeași ținută a fost cândva purtată de Britney Spears, iar de aici și până la o stare de confunzie pentru fani nu a mai fost decât un pas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Blake Lively și Britney Spears au fost confundate de fani

Actrița în vârstă de 36 de ani, care a jucat rolul lui Ladypool în noul blockbuster Deadpool & Wolverine, a purtat același look pe care l-a purtat Spears, în vârstă de 42 de ani, la un spectacol Versace din 2002 din Milano, Italia.

Rochia are un strat de bază din plasă de culoarea pielii și este acoperită cu paiete în culori pastel. Așa cum a făcut starul pop în 2002, Blake a echilibrat aspectul strălucitor cu o manichiură simplă, cu aspect natural.

Blake Lively, într-o rochie sexy, multicoloră
Blake Lively a arătat incredibil într-o rochie Versace cu o bretele la premiera It Ends With Us din New York / Profimedia Images

Apariția ei vine la doar câteva zile după ce a apărut vestea că un biopic despre Britney bazat pe memoriile ei din 2023, The Woman In Me, este în lucru.

Reclamă

Cântăreața a dat detalii despre proiect prin intermediul contului ei X, dezvăluind că lucrează cu producătorul Marc Platt, care a produs și franciza Legally Blonde cu Reese Witherspoon în rol principal.

Britney Spears, alături de Donatella Versace, la un eveniment
Lively a povestit pe Instagram cum au inspirat-o primele apariții ale lui Britney / Profimedia Images

Deocamdată nu se știe cine este persoana care va juca rolul lui Britney, dar regizorul Jon M. Chu este cel care se ocupă de filmul biografic.

Reclamă

„Sunt încântat să împărtășesc fanilor mei că am lucrat la un proiect secret cu #MarcPlatt. El a făcut întotdeauna filmele mele preferate. Rămâneți pe fază”, a confirmat Britney.

Blake Lively se simte inspirată de Britney Spears

Lively a povestit pe Instagram cum au inspirat-o primele apariții ale lui Britney. Ea a postat o fotografie cu artista purtând rochia și a lăsat pe fundal balada ei din 2003, Everytime.

Actrița a scris „Dispoziția de astăzi” și a catalogat-o pe artistă drept „regina supremă care ne-a făcut pe toți să dorim să strălucim și să scriem și să ne împărtășim poveștile”.

Ea a adăugat un mesaj sincer: „Britney, noi milenialii toți avem o poveste a unui moment sau a anilor în care ne-ai făcut să dorim să strălucim și să inspirăm, cu putere, bucurie și muncă extrem de grea.”

Mesajul a continuat: „Îți mulțumesc pentru exemplul tău și pentru contribuția ta la faptul că femeile își spun poveștile. Sunt atât de încântat de filmul tău bio și de tot ce trebuie să fie.

Blake a atras atenția în timp ce își arăta zâmbetul impecabil. Ea a lăsat la vedere trăsăturile chipului ei cu un machiaj simplu.

În It Ends with Us, Blake o interpretează pe Lily Bloom, o femeie care începe o relație pasională, ulterior abuzivă, cu Ryle Kincaid, interpretat de Justin Baldoni.

Filmul a fost regizat de Baldoni și a fost adaptat după romanul de dragoste din 2016 al lui Colleen Hoover cu același nume.

Reynolds și-a făcut apariția într-un costum verde pe care l-a combinat cu o cămașă cu nasturi de culoarea fildeșului. Ținuta elegantă a fost asortată cu pantofi maro închis.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×