Reclamă

Mulți au spus că e prea „urâtă” pentru el și nu le-au dat nicio șansă. Cine e actorul care își divinizează soția după 23 de ani de căsnicie

Mulți au spus că e prea „urâtă” pentru el și nu le-au dat nicio șansă. Cine e actorul care își divinizează soția după 23 de ani de căsnicie. Ori de câte ori are ocazia îi mulțumește pentru iubirea pe care i-a oferit-o.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 august 2024, 7:03

Actorul Pierce Brosnan, căci despre el e vorba, are doi copii cu Keely Shay. Cei patru sunt acum printre cele mai apreciate familii de la Hollywood.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mulți au spus că e prea „urâtă” pentru el și nu le-au dat nicio șansă

Într-o lume în care poveștile de iubire se evaporă din ce în ce mai repede, Pierce Brosnan, 71 de ani, și soția sa, Keely Shay Smith, 60 de ani, sunt de apreciat pentru ceea ce au construit împreună.

Starul James Bond nu ezită niciodată să-și exprime public afecțiunea și aprecierea profundă pentru Keely. Povestea lor de dragoste a marcat recent un eveniment important: cea de-a 23-a aniversare a nunții.

Pe 4 august, Pierce a postat pe Instagram un mesaj pentru această ocazie, împărtășind cu fanii un mesaj sincer care a surprins esența călătoriei lor împreună.

Reclamă

Actorul a postat un colaj de patru fotografii cu el și Keely, arătând legătura lor de-a lungul anilor.

„La mulți ani pentru aniversarea de 23 de ani, draga mea Keely, frumoasa mea fată cu ochi căprui, nordul meu, sudul meu, estul și vestul meu. Toată dragostea mea. Dacă aș rămâne în urmă, așteaptă-mă”, a fost meajul lui Pierce.

Cuvintele emoționante au atras o mulțime de comentarii de felicitare din partea fanilor.

Reclamă

Keely și-a împărtășit și ea bucuria pe Instagram, postând o serie de fotografii, inclusiv momente din ziua nunții lor.

„4 august 2001, Ashford Castle, County Mayo, Irlanda”, a început ea. „Ești cea mai bună, drăguță și tandră persoană pe care am cunoscut-o vreodată. La mulți ani iubirea mea @piercebrosnanofficial. Iată-ne pentru următorii 23 de ani împreună. Fie ca ei să continue să fie creativi, aventuroși, iubitori, inspiratori și bucuroși. Timpul zboară pe aripile dragostei.”

Cum s-au cunoscut Pierce și Keely

În aprilie, Keely a povestit despre momentul în care s-au întâlnit într-o postare pe rețelele sociale: „Mulțumind stelelor mele norocoase că am avut curajul să mă prezint și veșnic recunoscătoare pentru legătura și familia pe care le avem trei decenii mai târziu.”

Călătoria lor împreună a început în 1994, la o petrecere în Mexic, unde Keely lucra ca corespondent TV.

„Focuri de artificii au izbucnit peste capetele noastre și am vorbit până la 3 dimineața”, a spus ea, descriindu-l pe Pierce drept „un bărbat atrăgător”.

Povestea lor de dragoste a continuat să înflorească și s-au căsătorit în 2001 la uimitorul castel Ashford din County Mayo, Irlanda. Înainte de nuntă, ei aveau deja o familie. Deveniseră deja părinți pentru băieții Dylan, acum în vârstă de 27 de ani, și Paris, de 23 de ani.

Pierce a vorbit întotdeauna despre profunzimea legăturii sale cu Keely. Într-un interviu din 2003 pentru Fox News, el a spus: „Ne placem și ne iubim enorm. Am trecut prin acest drum prin multe greutăți”.

Pe lângă copiii săi cu Keely, Pierce mai este tată a trei copii din prima căsătorie cu actrița australiană Cassandra Harris, care a murit de cancer în 1991. Christopher, 51 de ani, și Sean, 40 de ani, și Charlotte, decedată și ea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×