Reclamă

Keely Shaye Brosnan a publicat poze rare din ziua nunții cu Pierce Brosnan. A purtat o rochie de mireasă cu dantelă și a radiat de fericire la brațul celebrului actor

Keely Shaye Brosnan a publicat poze rare din ziua nunții cu Pierce Brosnan, iar apropiații și fanii cuplului au fost copleșiți de mesajul publicat de vedetă. Când și-au unit destinele, ea purtat o rochie de mireasă cu dantelă și a radiat de fericire la brațul celebrului actor.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 7 august 2023, 12:35

Starul din „James Bond“ a mărturisit într-un interviu mai vechi că i-a fost scris să o întâlnească pe Keely Shaye Brosnan. În urma poveștii lor impresionante de iubire s-au născut doi băieți: Dylan și Paris Brosnan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Keely Shaye Brosnan a publicat poze rare din ziua nunții cu Pierce Brosnan

În vârstă de 59 de ani, Keely Shaye Brosnan a publicat poze rare din ziua nunții cu Pierce Brosnan și i-a transmis un mesaj emoționant. Gestul fostului model a venit pe 4 august cu ocazia împlinirii a 22 de ani de căsătorie.

Pe 8 aprilie, ei au aniversat 29 de ani de când și-au strâns pentru prima dată mână și, totodată, și-au început povestea de dragoste. Iar această dată importantă a fost și ea menționată în urarea transmisă public pentru tatăl copiilor săi.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Keely Shaye Smith, așa cum mai este cunoscută scriitoarea, actrița și producătoarea americană, a încărcat pe Instagram cinci fotografii de album din ziua cea mare. La ceremonia în cadrul căreia ea și Pierce Brosnan și-au jurat iubire sinceră, respect și loialitate, a purtat o rochie de mireasă care avea o croială sexy și dantelă.

În imaginile rare se poate observa cât de mult a radiat de fericire la brațul celebrului actor. De altfel, și acesta a fost extrem de bucuros în ziua în care Keely Shaye Brosnan a devenit soția lui.

„Aniversare fericită @piercebrosnanofficial ♥️ Îți mulțumesc pentru că ești mereu pregătit pentru această aventură numită «viață». 4-8-94 / 8-4-2001“ este mesajul scris de vedetă pe contul ei oficial de Instagram.

Reclamă

Pierce Brosnan a fost și el la înălțime în ziua nunții. A purtat un smoking negru clasic, elegant, cămașă albă și papion asortat. Ulterior, el și-a pus un costum negru pe care l-a accesorizat cu o cravată argintie. Între el și soția sa, Keely Shaye Brosnan, există o diferență de vârstă de 11 ani.

Keely Shaye Brosnan l-a cunoscut la o petrecere în Mexic pe Pierce Brosnan

Keely Shaye Brosnan a pus și data în care l-a întâlnit pentru prima dată pe celebrul actor de la Hollywood. Este vorba despre 8 aprilie 1994, dată la care a fost organizată o petrecere în Mexic. Vedeta a participat în calitate de corespondent TV la petrecere. Ea a mers la eveniment pentru că avea de făcut un inteviu cu Ted Danson.

Keely Shaye Brosnan a mărtuirisit în timpul unor declarații mai vechi că a fost captivată de actorul din „James Bond“. Pentru jurnaliștii publicației People, fosta jurnalistă l-a descris pe Pierce Brosnan astfel: „Era înalt, brunet și chipeș – tot ceea ce ar fi atras imediat pe toată lumea. Avea o scânteie răutăcioasă în ochi. M-am gândit: «Wow!»“.

Pierce Brosnan, gest de iubire față de Kelly, la un eveniment
Pierce Brosnan a purtat verigheta lui în filmul „Black Adam” / Profimedia Images

Starul din „Mamma Mia“ a spus despre cea care i-a dăruit pe Dylan și Paris Brosnan că a fost dintotdeauna plină de compasiune și consideră că ea este „Steaua Nordului“, întrucât este mereu atent cu el.

„Am găsit o femeie minunată în Keely Shaye. Nici dacă aș căuta de un milion de ori nu aș găsi una la fel de bună. (…). Ne-a fost scris să ne găsim unul pe celălalt. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ea în fiecare zi. Când Keely se uită la mine, simt că prind curaj. Iubesc vitalitatea ei, pasiunea ei. Ea are această forță fără de care nu aș putea trăi“, a declarat Pierce Brosnan pentru Bright Side.

Descoperă cum au fost cei doi soți fotografiați când au ieșit la masă cu fiul lor cel mare, Dylan, și iubita acestuia.

Keely Shaye Brosnan a luat multe kilograme în plus după căsătoria cu Pierce Brosnan

În tinerețe, Keely Shaye Brosnan a defilat pe podiumuri în calitate de model, însă, odată cu trecerea anilor, trupul său s-a modificat total. Ea a luat multe kilograme în plus după căsătoria cu Pierce Brosnan și „a fost taxată“ de tabloidele de peste hotare.

Înainte să devină soția celebrului actor, Keely Shaye Brosnan avea peste 136 de kilograme, potrivit Thetvjunkies.com. Iar în timpul mariajului, Keely Shaye Brosnan s-a îngrășat la un moment dat, aproape 32 de kilograme. Una dintre cauzele principale este reprezentată de sarcinile avute care i-ar fi provocat dereglări hormonale.

Pierce Brosnan i-a luat mereu apărarea soției sale în legătură cu greutatea pe care o are. Mai mult, el a subliniat că o iubește pentru sufletul minunat pe care îl are, nu pentru frumusețe.

“În trecut, am iubit-o pentru cine era, nu doar pentru frumusețea ei, iar acum o iubesc chiar și mai mult, pentru că este mama copiiloor mei. Sunt foarte mândru de ea și încerc mereu să fiu demn de dragostea ei“, a mărturisit actorul într-un interviu mai vechi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×