Reclamă

Keely Shaye Brosnan și Pierce Brosnan și-au petrecut vacanța la plajă. Cei doi soți se iubesc de mai bine de 20 de ani

Keely Shaye Brosnan și Pierce Brosnan și-au petrecut vacanța la plajă. Cei doi îndrăgostiți s-a bucurat de timpul liber împreună. Aceștia au fost prezenți în urmă cu mai puțin de o săptămâna și la evenimentul met Gala 2023. Keely și soțul său au o căsnicie fericită de mai bine de 20 de ani.

Publicat: 7 mai 2023, 6:32

Vedeta din James Bond se bucură de timpul pe care îl petrece alături de partenera sa de viață. Pierce este complet îndrăgostit de soția sa și nu ratează nicio ocazie pentru a le arăta și celor din jur acest lucru. Actorul a distribuit recent câteva imagini din vacanța pe care a avut-o alături de partenera sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Keely Shaye Brosnan și Pierce Brosnan și-au petrecut vacanța la plajă

Keely Shaye Brosnan și Pierce Brosnan se bucură de soare, de mare și de timpul pe care îl pot petrece împreună. Cei doi par că trăiesc o viață desprinsă din povești. De cele mai multe ori sunt văzuți pe plajele din California sau Hawaii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Au fost multe momente în care aceștia au ales să se bucure de vacanță inclusive pe plajele din Europa. Cuplul își petrece cea mai mare parte a timpului între Malibu și Kauai. Cei doi nu ratează nicio oportunitate pentru a se poza la plajă.

Reclamă

De-a lungul anilor, Keely Shaye Brosnan și Pierce Brosnan au fost poziție de  multe ori de paparazzi în timp ce se bucurau de vacanțele scumpe.

Actorul și soția sa au muncit din greu pentru a avea viața frumoasă pe care o trăiesc împreună. Deși Keely nu mai are trupul unui model, aceasta este la fel de iubită de Pierce. Actorul își iubește soția și o consideră cea mai frumoasă femeie din lume. Cei doi sunt văzuți desoeri împreună, chiar și la cumpărături.

Ce crede Pierce Brosnan despre soția sa

Reclamă

Keely Shaye Brosnan și Pierce Brosnan se iubesc de mai bine de 20 de ani. Pierce este cel mai mare susținător al soției sale. Acesta vorbește tot timpul cu emoție în glas despre partenera sa. În trecut, acesta a declarant că partenera sa este ”cea mai frumoasă femeie din lume”.

Cei doi au crescut împreună cinci copii superbi. Keely Shaye Brosnan și Pierce Brosnan au împreună doi copii, Dylan și Paris și alți trei copii din mariajul anterior al actorului. Pierce spune că prețuiește fiecare detaliu la soia sa.

”În trecut am iubit-o întotdeauna pentru persoana care este, nu doar pentru frumusețea sa. Acum o iubesc pentru și mai multe lucruri. Ea este mama copiilor mei. Sunt foarte mândru de tot ceea ce face și mă bucur că mă consider demn de iubirea sa”.

Cuplul s-a întâlnit pentru prima data în anul 1994. Cei doi s-au căsătorit în august, 2001. De atunci trăiesc o frumoasă poveste de iubire și se susțin reciproc în tot ceea ce fac. Keely Shaye Brosnan și Pierce Brosnan au grijă să păstreze flacăra iubirii aprinsă.

Cei doi petrec mult timp împreună, se sfătuiesc atunci când au probleme și se susțin reciproc. Căsnicia lor este una fericită datorită eforturilor pe care amândoi le depun. Keely Shaye Brosnan și Pierce Brosnan își arată dragostea în public și nu se feresc să recunoască atunci când întâmpină probleme în mariaj.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×