Reclamă

Pierce Brosnan a fost fotografiat de mână cu soția sa, Keely Shaye Smith. Cei doi au ieșit la masă cu fiul lor cel mare, Dylan, și iubita acestuia

Pierce Brosnan a fost fotografiat de mână cu soția sa, Keely Shaye Smith. Actorul a radiat în prezența partenerei sale și a fiului lor cel mare, în timp ce ieșeau de un restaurant renumit din Malibu.

Publicat: 13 februarie 2022, 7:07

Ținându-se de mână cu soția sa Keely Shaye Smith, actorul James Bond, în vârstă de 68 de ani, abia și-a oprit zâmbetul în timp ce se îndrepta spre casă cu o geantă în mână. Pierce a fost elegant ca de obicei. Acesta a purtat o cămașă bleumarin și pantaloni gri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pierce Brosnan a fost fotografiat de mână cu soția sa

La masă la restaurant, cei doi soți i-au avut alături de Dylan și iubita lui. Keely, în vârstă de 58 de ani, a uimit într-o rochie cu model și a zâmbit în timp ce se îndrepta spre casă cu soțul ei.

Dylan a purta coafura sa tipică și a ales să se îmbrace în blugi gri, o cămașă albă și o jachetă, scrie DailyMail.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Pierce Brosnan și soția sa, fericiți, în Malibu
La masă la restaurant, cei doi soți i-au avut alături de Dylan și iubita lui / Profimedia Images
Reclamă

Dylan a ținut-o mereu de mână pe iubita sa, Avery Wheless, în timp ce mergeau în spatele părinților lui. Pierce și Keely sunt, de asemenea, părinții lui Paris, în vârstă de 20 de ani. Deși mulți nu le-au dat șanse ca și cuplu, cei doi au o familie frumoasă și au sărbătorit anul trecut cea de-a 20-a aniversare a nunții lor.

Pierce, care i-a jurat iubire veșnică lui Keely în Irlanda în august 2001, a publicat pe Instagram vara trecută un mesaj emoționant pentru soția sa, cu ocazia împlinirii a douăzeci de ani de căsnicie.

„La mulți ani, draga mea Keely. Dragostea mea pentru tine e pe zi ce trece mai mare”, a scris actorul, adăugând un emoji cu un trifoi și o inimă. În septembrie, Brosnan i-a scris soției sale o postare emoționantă cu ocazia aniversării sale. Kelly are 58 de ani și nu a fost niciodată plăcută de fanii soțului ei din cauza faptului că nu se încadrează în tiparele de frumusețe impuse de societate.

Reclamă

Ce spune actorul despre soția sa

Actorul și-a numit soția cea mai frumoasă femeie din lume. I-a mulțumit pentru toți anii pe care i-au petrecut împreună și pentru familia frumoasă pe care o formează. Pierce a declarat de-a lungul timpului de mai multe ori că își iubește enorm soția. El a spus că petrec foarte mult timp unul în compania celuilalt.

„Eu și soția mea am făcut o scurtă excursie până la Santa Barbara. Mergem adesea pentru un weekend romantic ori să ne uităm la case și să bem vin grozav. Nu am ascultat muzică, ci doar am ascultat sunetele vocilor noastre și am pus lumea la cale”.

Pierce și Kelly s-au întâlnit pentru prima dată în anul 1994 și au început o relație la scurt timp. Cei doi s-au căsătorit în anul 2001, iar de atunci sunt de nedespărțit. Înainte de Kelly, actorul a mai fost căsătorit cu Cassandra Harris. Cei doi s-au căsătorit în anul 1980 și alături de Cassandra a avut un fiu, Sean.

Pierce a adoptat și copiii Cassandrei, pe Charlotte și Chris după ce tatăl lor, Dermont Harris a decedat în 1986. Din nefericire, Cassandra a decedat în anul 1991 din cauza cancerului ovarian. Charlotte, fiica acesteia, a murit în 2013 în urma diagnosticării cu aceeași boală.

Pierce și-a regăsit liniștea și iubirea în brațele jurnalistei Keely de care este mai îndrăgostit ca niciodată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×