Reclamă

Pierce Brosnan a purtat verigheta lui în filmul „Black Adam”. Acesta a vrut să-i demonstreze lui Keely Shaye Smith cât de mult o iubește

Pierce Brosnan a purtat verigheta lui în filmul „Black Adam”. Actorul, în vârstă de 69 de ani, a declarat într-un nou interviu că a purtat intenționat bijuteria. El a vrut să-i aducă un omagiu soției sale. Pierce și Keely Shaye Smith sunt căsătoriți de 21 de ani.

Publicat: 23 octombrie 2022, 7:31

Pierce apare în "Black Adam" în rolul lui Kent Nelson și face parte din Societatea Justiției din America. E un grup de supereroi care încearcă să oprească deznodământul tragic al personajului din titlu, interpretat de Dwayne The Rock Johnson.

Pierce Brosnan a purtat verigheta lui în filmul „Black Adam”

În filmul de acțiune mai joacă și Aldis Hodge, Pierce Brosnan, Quintessa Q. Swindell, Sarah Shahi și Noah Centineo, scrie DailyMail.com.

Încercând să pună în evidență durata căsniciei sale, el a spus pentru Entertainment Tonight: „Aceasta este verigheta noastră. Și acesta este un ceas pe care Keely mi l-a cumpărat acum mulți ani, cu o inscripție text: „Timpul zboară pe aripile iubirii”. „Am decis să-l port pentru interpretarea acestui personaj fiindcă mi s-a părut potrivit”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Pierce Brosnan, elegant, alături de soția sa, la un eveniment
Pierce și Keely Shaye Smith sunt căsătoriți de 21 de ani / Profimedia Images
Reclamă

El a continuat despre personajul său: „Omul a străbătut veacurile timpului. Este unul dintre cei mai puternici vrăjitori din lumea benzilor desenate DC. Avea o soție pe nume Enza, iar ea era chiar mai puternică decât el, am auzit”.

Între timp, Keeley a fost profund emoționată de gestul soțului ei. În august, Pierce i-a mai adus un omagiu sincer soției Keely, când au împlinit 21 de ani de căsnicie.

Starul James Bond, în vârstă de 69 de ani, care s-a căsătorit cu Keely în Irlanda sa natală în august 2001, a spus pe Instagram atunci când a publicat o poză din ziua nunții lor: „Aș putea face totul din nou”.

Reclamă

Dulcele lui mesaj de dragoste era: „La mulți ani, iubirea mea Keely. Am dansat în acea noapte și dansăm și astăzi. Aș putea face totul din nou ❤️”.

Keeley, în vârstă de 59 de ani, a distribuit aceeași imagine pe Instagram, scriind pur și simplu: „La mulți ani, iubirea mea”.

Care e povestea de dragoste a celor doi

Pierce a întâlnit-o pe Keely la o petrecere în 1994. Cei doi s-au cunoscut după moartea primei sale soții, Cassandra Harris, în 1991. Ei au reușit să se căsătorească șapte ani mai târziu.

Cei doi au împreună doi fii, Dylan, 25 de ani, și Paris, 21 de ani, și este cel mai mic dintre cei cinci copii ai lui Pierce. Actorul mai are, de asemenea, un fiu pe nume Sean, de 39 de ani, și un fiu adoptiv, Chris, de 49 de ani, precum și pe fiica sa adoptivă, Charlotte.

Pierce i-a adoptat pe copiii Cassandrei, Chris și Charlotte, după ce tatăl lor, Dermot Harris, a murit în 1986. Pierce a vorbit adesea despre modul în care Keely l-a salvat de la depresie în urma tragediilor sale personale. Mereu a descris-o ca pe o forță fără de care nu ar putea trăi.

Deși data de debut a fost amânată de mai multe ori, Black Adam are în prezent lansarea în Statele Unite și Marea Britanie. În timpul unei apariții recente la The Tonight Show, Pierce a discutat despre cel mai recent rol al său.

Actorul a râs alături de public atunci când a descris experiența de a purta costumul voluminos al personajului său.

„Toată lumea vrea să știe cum a fost să îmbraci costumul. Cum a fost să pun casca? Nu poți vedea nimic! E întuneric”, a mai spus el.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Meghan Markle și Prințul Harry, îmbrăcați casual, la un eveniment sportiv, în tribune
Divertisment
Imagini cu fiica Prințului Harry, Prințesa Lilibet. Micuța a fost filmată în grădina casei din California, cu pălărie de soare și sandale
Harry și soția Meghan Markle au doi copii împreună și locuiesc în California. HelloMagazine a publicat recent imagini cu fiica Prințului Harry, Prințesa Lilibet. Micuța a fost filmată în grădina casei din California, cu...
2
Fată frumoasă într-o pădure îmbrăcată într-o rochie lungă cu o bufniță
Horoscop
Zodii care acceptă relațiile deschise. Nu sunt adepții tiparelor clasice
Există zodii care acceptă relațiile deschise și nu au o problemă în a oferi iubire oricui își dorește. Dacă unele persoane se confruntă cu această idee neconvențională, acești nativi știu cum să jongleze cu...
3
Kate Middleton, într-un costum roz, Regina Rania, într-o roche galbenă, cu pălărie pe cap
Divertisment
Regina Rania a Iordaniei i-a întrebat pe Prințul și Prințesa de Wales despre copii. Ce a vrut să știe despre Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis
Regina Rania a Iordaniei i-a întrebat pe Prințul și Prințesa de Wales despre copii. Prințul William și Prințesa Kate au făcut parte din lista de invitați la nunta regală iordaniană, plină de vedete. Chiar...
4
Kate Middleton într-o fotografie portret în care poartă zos și cercei cu perle
Divertisment
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a...
5
Regina Letizia în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs
Divertisment
Regina Letizia a purtat o rochie cu un imprimeu îndrăzneț. Majestatea Sa a participat la evenimentul de Ziua Mondială a Crucii Roșii și a Semilunii Roşii
Regina Letizia a purtat o rochie cu un imprimeu îndrăzneț. Majestatea Sa a participat la evenimentul de Ziua Mondială a Crucii Roșii și a Semilunii Roșii. Aceasta și-a luat prin surprindere admiratorii regali cu...
PARTENERI
×