Reclamă

Pierce Brosnan a purtat verigheta lui în filmul „Black Adam”. Acesta a vrut să-i demonstreze lui Keely Shaye Smith cât de mult o iubește

Pierce Brosnan a purtat verigheta lui în filmul „Black Adam”. Actorul, în vârstă de 69 de ani, a declarat într-un nou interviu că a purtat intenționat bijuteria. El a vrut să-i aducă un omagiu soției sale. Pierce și Keely Shaye Smith sunt căsătoriți de 21 de ani.

Publicat: 23 octombrie 2022, 7:31

Pierce apare în "Black Adam" în rolul lui Kent Nelson și face parte din Societatea Justiției din America. E un grup de supereroi care încearcă să oprească deznodământul tragic al personajului din titlu, interpretat de Dwayne The Rock Johnson.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pierce Brosnan a purtat verigheta lui în filmul „Black Adam”

În filmul de acțiune mai joacă și Aldis Hodge, Pierce Brosnan, Quintessa Q. Swindell, Sarah Shahi și Noah Centineo, scrie DailyMail.com.

Încercând să pună în evidență durata căsniciei sale, el a spus pentru Entertainment Tonight: „Aceasta este verigheta noastră. Și acesta este un ceas pe care Keely mi l-a cumpărat acum mulți ani, cu o inscripție text: „Timpul zboară pe aripile iubirii”. „Am decis să-l port pentru interpretarea acestui personaj fiindcă mi s-a părut potrivit”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Pierce Brosnan, elegant, alături de soția sa, la un eveniment
Pierce și Keely Shaye Smith sunt căsătoriți de 21 de ani / Profimedia Images
Reclamă

El a continuat despre personajul său: „Omul a străbătut veacurile timpului. Este unul dintre cei mai puternici vrăjitori din lumea benzilor desenate DC. Avea o soție pe nume Enza, iar ea era chiar mai puternică decât el, am auzit”.

Între timp, Keeley a fost profund emoționată de gestul soțului ei. În august, Pierce i-a mai adus un omagiu sincer soției Keely, când au împlinit 21 de ani de căsnicie.

Starul James Bond, în vârstă de 69 de ani, care s-a căsătorit cu Keely în Irlanda sa natală în august 2001, a spus pe Instagram atunci când a publicat o poză din ziua nunții lor: „Aș putea face totul din nou”.

Reclamă

Dulcele lui mesaj de dragoste era: „La mulți ani, iubirea mea Keely. Am dansat în acea noapte și dansăm și astăzi. Aș putea face totul din nou ❤️”.

Keeley, în vârstă de 59 de ani, a distribuit aceeași imagine pe Instagram, scriind pur și simplu: „La mulți ani, iubirea mea”.

Care e povestea de dragoste a celor doi

Pierce a întâlnit-o pe Keely la o petrecere în 1994. Cei doi s-au cunoscut după moartea primei sale soții, Cassandra Harris, în 1991. Ei au reușit să se căsătorească șapte ani mai târziu.

Cei doi au împreună doi fii, Dylan, 25 de ani, și Paris, 21 de ani, și este cel mai mic dintre cei cinci copii ai lui Pierce. Actorul mai are, de asemenea, un fiu pe nume Sean, de 39 de ani, și un fiu adoptiv, Chris, de 49 de ani, precum și pe fiica sa adoptivă, Charlotte.

Pierce i-a adoptat pe copiii Cassandrei, Chris și Charlotte, după ce tatăl lor, Dermot Harris, a murit în 1986. Pierce a vorbit adesea despre modul în care Keely l-a salvat de la depresie în urma tragediilor sale personale. Mereu a descris-o ca pe o forță fără de care nu ar putea trăi.

Deși data de debut a fost amânată de mai multe ori, Black Adam are în prezent lansarea în Statele Unite și Marea Britanie. În timpul unei apariții recente la The Tonight Show, Pierce a discutat despre cel mai recent rol al său.

Actorul a râs alături de public atunci când a descris experiența de a purta costumul voluminos al personajului său.

„Toată lumea vrea să știe cum a fost să îmbraci costumul. Cum a fost să pun casca? Nu poți vedea nimic! E întuneric”, a mai spus el.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×