Reclamă

Alexia Putellas a câștigat Balonul de Aur 2022. Sportiva a scris istoria fotbalului feminin

Alexia Putellas a câștigat Balonul de Aur 2022. Sportiva a scris din nou istorie în fotbalul feminin. Este a doua oară când jucătoarea de fotbal este recompensată cu marele premiu. Jucătoarea Barcelonei continuă să uimească oamenii cu dedicarea sa.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 octombrie 2022, 12:10

Jucătoarea de la FC Barcelona a urcat pe scenă pentru a primi Balonul de Aur la feminin. Premiile au fost decernate la Paris, iar Alexia Putellas se poate mândri că primește Balonul de Aur pentru a doua oară consecutiv în cariera sa. Aceasta a ținut un discurs emoționant prin care le-a mulțumit celor prezenți pentru onoarea pe care i-au făcut-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexia Putellas a câștigat Balonul de Aur 2022

Alexia Putellas a avut o apariție strălucitoare la ceremonia de decernare a premiilor. Aceasta a demonstrat că nu este doar o jucătoare extrem de talentată, ci și o femeie puternică, grațioasă și elegantă. Într-o rochie neagră, Alexia a urcat plină de emoții pe scenă pentru a ridica trofeul Balonul de Aur 2022.

Vezi mai multe imagini cu Alexia Putellas în Galeria Foto!

Alexia Putellas în timp ce ridică în aer Balonul de Aur 2022
Alexia Putellas a ținut un discurs emoționant de mulțumire după ce a acceptat trofeul Balonul de Aur 2022 / Profimedia Images

Anul trecut ea a fost desemnată cea mai bună jucătoare de fotbal din lume, iar anul acesta a demonstrat că titlul este doar al său. Jucătoarea de fotbal face parte din echipa Barcelonei. La 28 de ani pare că nimic nu poate sta în calea ei.

Reclamă

În ciuda faptului că a suferit un accident la ligamentele încrucișate în vară, aceasta a demonstrat că deține competențele necesare pentru a fi în continuare cea mai bună jucătoare de fotbal la feminin. Sportiva a ratat campania Spaniei la Euro 2022, dar a reușit să cucerească un titlu mult mai important pentru cariera sa.

Alexia a ținut un discurs emoționant de mulțumire la gala ținută anul acesta la Theatre du Chatelet. În timp ce ea s-a clasat pe prima poziție, Beth Mead, atacantă la Arsenal și Sam Kerr, jucătoare la Chelsa, s-au clasat pe pozițiile doi și trei. Dedicarea și determinarea sportivei au demonstrat că nimic nu poate sta în calea sa.

Alexia Putellas nu este singura sportivă de mare succes. Emma Raducanu, jucătoare de tenis, a impresionat anul trecut după ce a câștigat US Open 2021.

Reclamă

Cum și-a început Alexia Putellas cariera în lumea fotbalului

Alexia Putellas a câștigat Balonul de Aur 2022, dar înainte de a ajunge în acest punct a avut de trecut peste multe obstacole în cariera sa. Cu mult înainte de a ajunge în echipa Barcelonei, Alexia a făcut parte din echipa Espanyol. Acolo unde a jucat 27 de meciuri și a reușit să înscrie 3 goluri remarcabile.

Jucătoarea de fotbal a făcut parte și din echipa Levante. La Levante a jucat timp de 34 de meciuri și a reușit să înscrie 15 goluri. An de an și-a propus să evolueze și mai mult, lucru pe care l-a menționat pe scenă atunci când a acceptat Balonul de Aur 2022.

Alexia Putellas este o fotbalistă profesională spaniolă care joacă în poziția de mijlocaș pentru clubul Primera Division Barcelona. Sportiva are deja o avere estimată la 1.5 milioane de dolari și ar câștiga în jur de 6.000 de dolari pe lună pentru meciurile sale.

Alexia evoluează pentru echipa Barcelonei încă din 2012 și reușește să se mențină pe cele mai bune poziții. De când s-a alturat acestei echipe sportiva a reușit să obțină șase titluri de ligă. Ea a mai obținut și șapte Copas de la Reina și un titlul UEFA Women’s Champions League.

În sezonul 2020 – 2021 al Barcelonei, Alexia a jucat un rol esențial în echipă și a reușit să câștige trofeul UEFA Women’s Champions League, iar ulterior să primească și Balonul de Aur 2021. Sportiva de 28 de ani pare mai fericită ca niciodată și este hotărâtă să atingă următorul nivel în cariera sa în lumea fotbalului feminin.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×