Reclamă

Elena Rybakina este noua campioană de la Wimbledon. Povestea emoționantă a jucătoarei de tenis în vârstă de 23 de ani

Elena Rybakina este noua campioană de la Wimbledon. Jucătoarea de tenis în vârstă de doar 23 de ani a reușit să aducă acasă un nou trofeu. Aceasta s-a impus în fața jucătoarei de tenis Ons Jabeur, în vârstă de 27 de ani, cu un scor de 3-6, 6-2, 6-2 în cadrul finalei feminine de la Wimbledon 2022. 

Publicat: 10 iulie 2022, 11:05

Meciul dintre cele două adversare s-a desfășurat pentru aproape două ore. Deși jucătoarea de tenis nu a început foarte bine, aceasta a reușit să-și controleze mult mai bine seturile spre final. Ultimele două seturi i-au aparținut în totalitate Elenei Rybakina. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elena Rybakina este noua campioană de la Wimbledon

Elena Rybakina a eliminat-o pe Simona Halep la semifinale și a câștigat turneul Wimbledon 2022 în urma meciului decisiv împotriva lui ons Jabeur. Tânăra în vârstă de 23 de ani a învins-o pe ocupanta locului 2 mondial. Sportiva de origine rusă este reprezentantă a Kazahstanului.

Vezi mai multe imagini cu Elena Rybakina în Galeria Foto!

În urma celor trei seturi ea a câștigat turneul de grand slam. Acesta este primul titlul Grand Slam pe care sportiva îl obține în întreaga sa carieră. Momentul în care a primit trofeul a fost unul cu totul emoționant. Elena Rybakina este noua campioană de la Wimbledon.

Reclamă

Trofeul i-a fost înmânat chiar de Kate Middleton pe terenul de tenis. Ducesa de Cambridge este o mare admiratoare a tenisului. De altfel aceasta a fost surprinsă de mai multe ori la Wimbledon în decursul săptămânii trecute.

Elena și Ons au dus un meci impresionant, iar momentul a marcat mai multe premiere. Ons este prima sportivă africană ce a reușit să ajungă în finala de grand slam.

Conform publicațiilor externe, Elena se întoarce acasă cu un premiu în valoare de 2.4 milioane de dolari.

Reclamă

Povestea emoționantă a jucătoarei de tenis în vârstă de 23 de ani

Elena Rybakina este noua campioană de la Wimbledon. Sportiva este o jucătoare de tenis care joacă pentru Kazahstan, născută în Rusia. Jucătoarea de tenis a ajuns de-a lungul carierei sale în opt finale WTA Tour, inclusiv trei la nivelul WTA 500. Priul său titlul WTA a fost câștigat în anul 2019 la București, la doar 20 de ani.

Elena s-a născut pe data de 17 iunie 1999 la Moscova. Tatăl său a fost cel care a încrajat-o încă de mică să-și urmeze pasiunea pentru tenis. În anul 2016 aceasta și-a început o adevărată carieră în urma meciurilor câștigate.

Din anul 2013 până în 2018 Elana a reprezentat Rusia în meciurile sale. Ulterior, aceasta și-a schimbat cetățenia pentru a putea reprezenta Kazahstan. În urma conferinței de presă după victoria de la Wimbledon acesta a fost întrebată despre situația actuală din Ucraina.

Sportiva nu a dorit să comenteze foarte mult acest aspect. Aceasta a declarat vehement că reprezintă Kazahstanul și că nu a ales locul în care s-a născut.

Elena a obținut prima victorie de Grand Slam în 2020 și a debutat în top 20. De atunci aceasta impresionează cu jocul său, dar și cu atitudinea pe care o are față de adversarele sale. După meciul de la Wimbledon aceasta a dat dovadă de profesionalism și a felicitat-o pe adversara sa, Ons, dar și pe admiratorii acesteia care au susținut-o pe tot parcursul meciului.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×