Reclamă

Kate Middleton a folosit un accesoriu special pentru a-și stiliza coafura. Cum a fost surprinsă Ducesa de Cambridge la Wimbledon

Kate Middleton a folosit un accesoriu special pentru a-și stiliza coafura. Ducesa de Cambridge a participat la Wimbledon. Aceasta a fost însoțită de părinții săi, dar și de Prințul William. Pe tot parcursul meciului de tenis Kate s-a arătat a f extrem de încântată.

Publicat: 8 iulie 2022, 13:00 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:51

Fotografii nu au putut rata niciun moment și au pozat-o pe Ducesă din toate unghiurile. Se pare că Prințul Louis a moștenit-o pe mama sa în întregime. Acesta a ținut primele pagini în urma fotografiilor surprinse la Jubileul de Platină. Expresivitatea micuțului a făcut rapid înconjurul lumii. Acesta a fost și cazul Ducesei care s-a lăsat purtată de val. Chipul său a demonstrat cât de încântată a fost de participarea sa la Wimbledon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a folosit un accesoriu special pentru a-și stiliza coafura

Ducesa de Cambridge a fost întotdeauna pasionată de sport. De-a lungul timpului acesta a fost surprinsă alturi de familia sa la Wimbledon.De data aceasta a venit alături de părinți și de soțul său. Pentru eveniment Kate a ales o rochie albastră elegantă.

Vezi mai multe imagni cu Kate Middleton în Galeria Foto!

Kate Middleton a folosit un accesoriu special pentru a-și accesoriza părul și a preferat să-l prindă cu ajutorul ochelarilor de soare
Ducesa de Cambridge a fost întotdeauna pasionată de sport / Profimedia Images

Ținuta superbă a demonstrat că aceasta este în continuare un simbol al eleganței. La rochia superbă aceasta a ales să accesorizeze o pereche de cercei cu perle. Kate s-a arătat încântată de eveniment.

Reclamă

Aceasta a putut să privească meciul din loja regală. Ținuta creată de Alessandra Rich a ajuns rapid în atenția iubitorilor de modă, însă un alt detaliu a atras atenția asupra Ducesei de această dată. Kate Middleton a folosit un accesoriu special pentru a-și stiliza părul.

Soția Prințului William și-a lăsat părul complet desfăcut pe spate. Pentru a nu o încurca în timpul evenimentului Kate a ales să-l prindă cu ajutorul ochelarilor de soare. Imaginea casual a Ducesei a ajuns să facă rapid înconjurul internetului.

Kate a găsit o întrebuințare mult mai bună a ochelarilor săi de soare. Ducesa s-a putut bucura în continuare de meciul de tenis fără a fi deranjată de părul care i-ar fi venit pe față.

Reclamă

Ducesa de Cambridge și-a adus părinții la Wimbledon

Kate Middleton nu a putut lua parte la un eveniment atât de important singură. Aceasta și-a dorit să-și aducă și părinții la Wimbledon. Carol și Michael Middleton au fost văzuți de-a lungul timpului la mai multe meciuri de tenis.

Părinții Ducesei nu ratează nicio ocazie pentru a participa la Wimbledon. De altfel, Ducesa obișnuia să vină însoțită de aceștia înainte să se căsătorească cu Prințul William. Părinții lui Kate Middleton au asta lângă aceasta și Prințul William.

Tatăl Ducesei a rămas lângă ea, în timp ce mama sa a stat în stânga Prințului William. Kate a fost tot timpul atentă ca părinții săi să se smtp bine și confortabil. Aceasta are o relație foarte bună cu părinții săi. Ducesa de Cambridge pune foarte mult accentul asupra importanței unei familii unite.

Sursele apropiate cuplului regal spun că Ducesa și Prințul William ar urma să-și schimbe reședința actuală. Aceștia plănuiesc să se mute mai aproape de Castelul Windsor, dar și de reședința în care locuiesc în prezentă părinții lui Kate Middleton.

În felul acesta copiii Ducilor ar fi mult mai aproape de străbunica și de bunicii lor. Kte păstrează o relație foarte bună cu părinții săi, la fel și Prințul William care s-a integrat imediat în familia Ducesei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×